zathara Guru Kayıtlı Üye 12 Ocak 2013 2.769 7.047 358 İzmir 30 Ağustos 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi zathara #21 nscckts .!.: tanıyıp denemek ıcın gırdık bu yola ama bana gore olmayan seyler var tesekkur ederım anlayısın ıcın allaha emanet ol de olduda bıttı masallah :) Genişletmek için tıkla... Ay hadi inşallah :) kesinlikle böyle söylicem
nscckts .!.: tanıyıp denemek ıcın gırdık bu yola ama bana gore olmayan seyler var tesekkur ederım anlayısın ıcın allaha emanet ol de olduda bıttı masallah :) Genişletmek için tıkla... Ay hadi inşallah :) kesinlikle böyle söylicem
LibraTerazi Her Terazi Bazen Dengeyi Şaşar.. Kayıtlı Üye 18 Ağustos 2016 191 186 33 30 Ağustos 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi zathara #22 Ya biz kadinlar ne kdr saf ve iyi niyetliyiz. Ya ne kirmadan dokmeden diye dusunuyorsun. Elin oglu yeri geliyor gözümuzun yasina bakmiyor. Boşver dusunme olmuyor gorusmek istemiyorum de yeter.
Ya biz kadinlar ne kdr saf ve iyi niyetliyiz. Ya ne kirmadan dokmeden diye dusunuyorsun. Elin oglu yeri geliyor gözümuzun yasina bakmiyor. Boşver dusunme olmuyor gorusmek istemiyorum de yeter.