Karsiniza alin ve yurutemediginizi soyleyin. Sebep olarak da senin kadar yogun seyler hissetmiyorum diyin. Hepsi bu.
Buna hiç baslamamaliydin her ne yaparsan yap bu onu yine acıtacak, yani en basiti soğutmak olur
Cidden bu kadar basit dimi .... sonuçta tanıyıp denemek için girdik bu yola ... çok fazla ümit vermemeyede çalıştım
Kesinlikle net olun, sevmediğiniz halde yanında kalmanız onu uzun vadede daha fazla yıkacak. Anladığım kadarıyla çok da olmamış normaldir yani o da size söyleyebilirdi benzer bir şeyi. Üzülecektir elbet ama çabuk kapıldıysa çabuk toparlanır.
O da geldi aklıma ama soğutmak için yapacaklarımda kıracak onu ...
Ayy ben de yıllar önce yaptım o hatayı. Staj yaptığım yerde malî müşavir olmak üzere olan biriydi. Çok iyiydi, ailesi de düzgündü. Bir kaç kere görüştük baktım kaptırıyor. Aradı görüşelim yarın diye. Olmaz dedim. Bence bir daha da görüşmeyelim dedim. Ağladı adam çok kötü olmuştum. Telefonda söyleme yüzyüze söyle bari...
Bu kadar basit. Durust ve kararli olmak en guzeli. Sogutmak ya da sen iyisin ama gibi cumleler kurmak anlamsiz. Bu sadece onu kirar.Cidden bu kadar basit dimi .... sonuçta tanıyıp denemek için girdik bu yola ... çok fazla ümit vermemeyede çalıştım
Boşver bence. Soğutmaya çalışırken kiracaksin ya da kendini kucuk düşüreceksin belki. Ne gerek varki olmadigin gibi davranmaya. Isinamadigini söylediğinde en azından arkanda kötü bir izlenim birakmayacaksin.
Dediğim gibi sen ne yaparsan yap bu onu yine acitacak bunu göze alıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?