Bitirmeli mi devam mı etmeli?

Hiçbişey deme...Derslerine odaklan...O ydısına gidene dek gönlünü eğleyecek diye sen geleceğinden olacaksın...Yoğunum de buluşma görüşme zaten üstüne düşmez senin

İlerisinin Olmayacağından eminseniz üstüne üstlük duygunuz da yoksa vebal almayın bitirin derim.

Hiçbişey deme...Derslerine odaklan...O ydısına gidene dek gönlünü eğleyecek diye sen geleceğinden olacaksın...Yoğunum de buluşma görüşme zaten üstüne düşmez senin
Düşer gibi geliyor biraz konusamasak hemen özledim diyor , bana bazı sevgi sözcükleri kullanarak hitap ediyor daha önceki sevgililerine sadece ismiyle hitap etmiş. Gerçi erkek milleti bu güven olmaz daha yurtdısına gitmesine 1 yıl var diye de böyle diyor olabilir

Yalnız bu işte sizin ona kapılıp gitmeniz ihtimali de var bunu unutmayın. Daha şimdiden kafanız onunla dolmuş ki buraya konu açmışsınız; onunla vakit geçirip paylaşım çoğalınca aşık olmanız pek uzak bir ihtimal değil. Zamanı gelip o sizi bıraktığında iyice dağılabilirsiniz. Bu nedenle bana pek mantıklı gelmedi.

Size iyi hissettiriyorsa ve bu his motivasyon olarak dönüyorsa devam edin. Ben olsam devam ederdim demeyeceğim zira ben olsam kesin bağlanır ve gelecek olmadığı için acı çekerdim :)

Size iyi hissettiriyorsa ve bu his motivasyon olarak dönüyorsa devam edin. Ben olsam devam ederdim demeyeceğim zira ben olsam kesin bağlanır ve gelecek olmadığı için acı çekerdim :)
Aynen benim gibi
Olmayacağını bile bile ciğerimi ortaya koyarcasına devam ettirip, sonra aşk acısı çeke çeke arabesk modda takılmak=ben

Derslerinizin engellenip engellenmeyeceğimi en iyi siz bilirsiniz. Disiplinli iseniz etkilenmez yok değilseniz tabiki de etkilenir
Sizden iyi iki arkadas olmus.
Aynen benim gibi
Olmayacağını bile bile ciğerimi ortaya koyarcasına devam ettirip, sonra aşk acısı çeke çeke arabesk modda takılmak=ben
çok kararsız kaldım ya tam bırakıyım diyorum bu sefer bana çok iyi geliyorsun diye mesaj atıyo hissediyomuş gibi. bi sevgililikten beklediğim her sey var, ilgi su bu. dediğim her seyi yapması. benim onun dediklerini yapmama rağmen kızmaması ve yine de sürekli gönlümü hos etmeye calısması. ama şimdi yarın sıkı bi program yapıyım dicem sabah günaydın yazmamı isticek gün içinde mesaj atmamı beklicek. bunlar 15 saniyemi alacak şeyler hatta ders calısıcam yazamam aksama kadar desem tamam der özledim mözledim ders baska bişey demez ama yük gibi geliyor ya da ben mi bahane ediyorum bilmiyorum. sanırım korktugum şey ona az vakit ayırınca gitcek diye korkuyorum o noktaya gelmeden ben mi bitirsem diye dusunuyorum.

İllaki birşey yapmak zorunda değilsiniz. Akışına bırakın. Şu an ne yaparsanız bu kararsızlıklar bence pişman olma ihtimaliniz yüksek. Gidişata göre bakarsınız daha sonra. Mutluysanız bitmesi lazım diye kendinizi koşullandırmayın.

evet haklısınız bakalım ne olacak. içimde niyeyse illa bitmeli hissi var.

Off napsam.. kendimi ona zincirlenmiş gibi hissediyorum durup dururken, kurtulmam gerek gibi halbuki bişey de yapmıyo

İyi bir arkadaş olun o zaman neden hayatınıza giren herkesi sevgili yapıyorsunuz

Ee zaten öylesiniz ne görüşme var ne gelecek, telefonla vakit geçirmek sizinki zaman kaybı, telefonu kapat olsun bitsin
İşte ben kendime güvensem dengesizim şimdi gider bitirirm uc gun sonra cok yalnızım poff derim bitirmem bu sefer içim içimi yer. Cidden bos bos telde konusuyoruz ikimiz de yogun oldugumuz için görüsemiyoruz pek

İşte ben kendime güvensem dengesizim şimdi gider bitirirm uc gun sonra cok yalnızım poff derim bitirmem bu sefer içim içimi yer. Cidden bos bos telde konusuyoruz ikimiz de yogun oldugumuz için görüsemiyoruz pek
Benim kedim bile günde 2 kez beni sev diyor normaldir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…