Bitirmeli miyim?

Erkek arkadaşınız bencil ve empatiden yoksun bir insan bence.Çok gençsiniz.En verimli çağlarınızı bu şekilde beklentilerle heba etmeyin.Size elle tutulur bir şeyler gerek artık.Umut etmek de insanı yorar bir Zaman sonra.En azından bir adım atmalı.Zaten beraber yaşıyormuşsunuz , aileler tanışmış.Evlilik neden olmasın ki? Acaba zaten beraberiz , aileler birbirini tanıyor evliliğe ne gerek var diye mi düşünüyor? Bunları açık açık konuşmadan ayrılmayın bence.Belki de o sizin evlilik istediğinizin bile farkında değildir.Açıkça söyleyin düşünmüyorsa bitirin.Diğer türlü hiçbir şey demeden bitirmeyin.Her şeyi konuşun bence.

Ic sıkıntını çok iyi anliyorum ama onun açısından bakarsakda "başta niye kabul etti, bi daha nafaka senetle niye ugrasayim" diyordur eminim. Sıkıntılı bir durum valla:KK43:

Valla o 36 yasindaki,2 cocuk babası öyle bir uyanıktır ki,bir daha mahkemelerde rezalet cekmeyi göze almaz,cocuk yapmayi da,çünkü afedersin ama bir defa o kazığı yemis
Evlilik kazığını. Evlilik kazığı ne demek,burdaki konulardan az cok biliyorsundur.Bosanmislar ya da evliligi kötü gidenlerden.Sen zannediyor musun senin evlenmek istedigini bilmiyor. Ailenin düştüğü durumda cok kötü ve onur kırıcı. Ailen muhtemelen anlayışlı ve modern.
Baska aile olsa valla ne kiyametler kopardı emin ol
Bence sevgi eksikligi var konuyu neden açmıyorsun ben kartlarin açık oynanması taraftarıyım her zaman. Bu yollardan geçtim,benzer seyler de yaşadım yerinde olsam söylerim. Yok soyleyemem ona evlenme teklifi etmis gibi olurum dusuncesindeysen ayrıl. Seninle evlenmicek sende kafanda kurup kurup kendini uzme daha fazla bence.

Eşimde ben de avrupai insanlarız.
Benim ilk evliliğimden sonra tanıştık sevdik, eşim bana taşındı gibi oldu.
1 sene boyunca hep evleniriz dedik ama adamdan bir adımda gelmiyordu.
Benim kafam attı bi gün, dedim ki olmuyor böyle güvenlik tanıdıklar garip garip bakıyor, nereye kadar sürecek. Sen artık evine git, dışarda görüşürüz seni seviyorum dedim ve valizini tüm eşyalarını toplayıp postaladım.
Hani avrupaiyiz ama o da bir yere kadar...
Sonuç, bir hafta içinde eşşek kadar tek taşla kapıma geldi, 3 ay içinde nişan düğün her şey yapıldı...
Ona sorsak, o beni evlenmeye ikna ettiğini söylüyor ama ben valizi eline vermeseydim böyle olmayacaktı :KK11:
Tabii ki bu her erkekse işe yaramaz, benim kocam aşırı aşırı duygusal, çok sert bi erkekde çok aksi de işleyebilir durum...

Konuyu açmam ona evlenme teklif etmemle aynı benim nazarımda.muhtemelen konu eninde sonunda açılacak ve ben valizimi hayal kırıklıklarıyla doldurup ailemin yanına dönücem
Bence bu derece güvenmediğiniz bir adamı bırakın gitsin. Yaşınız genç , boşanmış bir adamın iki çocuğunu siz mi büyüteceksiniz?ayrıca gelmiş yerleştirmiş çocukları oh ne ala size baktırıyor. İnan’ın şu an çok sevdiğiniz için kendinizi suçluyorsunuz , bu tarz düşünceler size kendinizi bencil gibi hissettiriyor. Kötü düşünmeyeyim diyorsunuz. Ama gerçek şu ki biz kadınlar iyi düşündükçe erkekler daha çok kullanır bizi.

Back
X