3 senedir süren bir ilşkim var ayrı şehirlerdeyiz bu yüzdende pek görüşemiyoruz tabii en son ocak ayında görüştük aşkımla gelgelelim özlemdenmidir bilmem kendimi ilişkim içinde boşlukta gibi hissetmeye başladım değişik bir his aslında yokluğuna mı alışmak yoksa artık yürümeyeceğini mi düşünmek adını koyamıyorum bir türlü içinizde benim gibi olan varmı kızlarfisfisfissenağlama
ewet canım farklı yerlerde oldugunuz ıcın.bızde esımle oyleydık bılırım ne kadar zor oldugunu.her gece yatarken ayrılırdık olmuyor dıye sabah aynen devam.normal yan yana yasanılan ılıskılerden bıraz daha fazla emek caba guven ve sadakat ıstıyor ayrı yerlerde kı ılıskıler...takılma yanı...
şehirlerimiz ayrı birtanem her gelişinde bir sürü masraf çıkıyor bu yüzdende aralar uzuyor tabii dediğin gibi azda olsa görmeye o kadar ihtiyacım varki :a015:
Biz de birbirimiden çok uzaktayız ve 2 aydır görmüyoruz birbirimizi.. Bu süre daha da uzayacağa benziyor.. Seni çok iyi anlıyorum Vicdan, zaman olsa para olmuyor para olsa zaman olmuyor, görüşecek durum yaratılamıyor bazen.. Bu yüzdendir senin de hissettiklerin muhtemelen.. Çok fazla dert etme kendine.. Uzaktaki ilişkiler çok daha fazla sabır gerektiriyor..