Bitmek bilmeyen kv derdi...

Madem öyle onlar geldiğinde çekil yatak odana, yemek yemeye çık bir tek. Hatta sürekli de aa kahvaltı hazırlamadınız mı, yemek yapmadınız mı, yeni doğum yapmış kadına şu yemek yapılır bu yemek yapılır de. Odadayken de kapını kilitle yat uyu, sen uyurken bebeği almak isteyebilirler. Gece de eşini postala yanlarına, yatsınlar dört kişi ufacık yerde. Sen niye kendini kasıyorsun ki? Hayır bir de kırkın yeni çıkmış daha. Seni düşünmeyeni sen hiç düşünmeyeceksin...

Arkadasın dedigi gibi salona tası bütün esyaları cok dolu ve sorunlu hissi versin görünce vazgeceler

Adam yerine koymuyorlar hic düşünmüyorlar da saygı görmek için gostermek de lazım ancak öyle değil durumuzuda biliyolar biz 1+1 evden durumumuz olmadığı için bu sene çıkamadık bütçemizi aştı kendilerinin memlekette 3 tane evleri var yardım eli bile uzatmadılar ama kalmaya gelince sıkış pıkış kalmak istiyolar

Eşiniz size danışıyor en azından. Benim eşim çok pozitiftir ve kimseyi kıramaz, hayır diyemez. Bir şey söyleyince de napayım ailem diyor. Siz o konuda şanslısınız.

1+1in derdini çok iyi bilirim. İlk evlendiğim ev öyleydi. Gelen sormadan gelir durumu anlamaz. Yer yok dersin surat asarlar, bu da misafir sevmiyor derler. 1+1 eve 10 kişi gelmeye çalışanlar var. Şimdi daha rahatım biraz daha geniş eve taşındık rahatladım. Ama gelirken haber vermemeleri hiç değişmedi. Ki her seferinde kayınvalidemi uyarıyorum beni gelmeden 2 gün önce olmadı 1 gün önce ara diyorum tamam diyor hop yine aynı.

Eşiniz size danışıyor en azından. Benim eşim çok pozitiftir ve kimseyi kıramaz, hayır diyemez. Bir şey söyleyince de napayım ailem diyor. Siz o konuda şanslısınız.
Öyle dese biz anlaşamayız en azından demiyo yoksa sonumuz kötü olur valla

Valla ya ne zamana kadar böyle sürecek bilmiyorum

Eşinizi ikna edin o söylesin gelmemelerini. Siz söylerseniz sizinle.ugrasabilirler ama eşiniz konuşmazsa topu size atarsa mecbur kalırsanız siz söyleyin gelmesinler. 1+1 evde tatili gelmek nedir daha bebek 40 günlük. Bide gripli falan olurlarsa dusunemiyorum

Bir kere siz daha lohusa sayılırsınız.sakın kalkıp yemek hazırlamayın.hiç bir sey yapmayın.ne hizmeti!! Gezeceklermiş dısarda yiyip gelsinler madem.eşinize de söyleyin.gelmelerini engelleyemiyor bari annesine desin yemek iş yapamıyor anne hizmet beklemeyin.gelip de çay kahve yemek yapamazsa surat asmayın, biz bile ne buluyorsak onu yiyoruz desin.uyarsın önceden.

Herşeyi taşı salona. KVye bebek 7/24 ağlıyor. Oğlun 2 saat uyusun diye biz salonda kamp kurduk dersin. Tik onları yatak odasina kendin yayil salonda. Aile boyu yatsınlar

Daha 5 gun önce aradigin da boğazım agriyo diyodu ben onu unutmuştum ya dogru

Öyle anlayışlı olmaz onlar galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…