Bitmek bilmeyen kv derdi...

Herşeyi taşı salona. KVye bebek 7/24 ağlıyor. Oğlun 2 saat uyusun diye biz salonda kamp kurduk dersin. Tik onları yatak odasina kendin yayil salonda. Aile boyu yatsınlar
Valla iyi fikir 4 ü yatsınlar orda ama herseyı getireceğim salona yarın uğradıklarında görsünler

anne baba torununu oglunu gormeye gelemeyecekmi.
yorumlarda ayri bi olay.
sanki aylarca kalacaklar.1 hafta sadece.
anne babaninda bu kadari hakki diye dusunuyorum.

Ne kadar zor durumda olduğumuzu göstermek için birşeye elinizi surmeyin zaten bebekle uğraşırken mümkün değil yapamaZsiniz en fazla durmadı bütün gün yapamadım dersiniZ. Zaten sizi öyle görünce bir gün bile kalmayı düşünmezler bence.

anne baba torununu oglunu gormeye gelemeyecekmi.
yorumlarda ayri bi olay.
sanki aylarca kalacaklar.1 hafta sadece.
anne babaninda bu kadari hakki diye dusunuyorum.
Valla ev büyük olsa gelsinler banane derim hem en baştan bana nasil davrandıklarını yaşadığım için umurumda değil bazı seyler

Ne kadar zor durumda olduğumuzu göstermek için birşeye elinizi surmeyin zaten bebekle uğraşırken mümkün değil yapamaZsiniz en fazla durmadı bütün gün yapamadım dersiniZ. Zaten sizi öyle görünce bir gün bile kalmayı düşünmezler bence.
Umarım öyle olur halden anlarlarsa

Olmasınlar arkadaşım bebek geldiklerinde 50 günlük olacak.üstelik kolik ağlayan bir bebek.bu ne anlayışsizlik yahu.eşiniz söylesin açıkca.
Bide 4 5 gün önce aramıştı boğazım agriyo diye zaten her aradigin da biyerim hasta diyor o aklıma gelmemişti burdan arkadaş hatırlattı hadi geçerse bebeğe yarin uğradıklarında o da var

Sagolun aynen öyle yapacağım hep saygılı olup sustukça basima kalktılar

Huylaridir. Cok nadir anlayışlı KV gördüm. Yani, tamam torun candir sevilir ama 43 günlük bebekli evde günlerce kalma hevesini asla anlamıyorum. Gel, otur 2 saat sonra uc evine. Sizin göğüsler dışarda pijamali halinize vs. Kp vs. Ne sokulur. Sanki kendi hic loğusa olmadi.

Huylaridir. Cok nadir anlayışlı KV gördüm. Yani, tamam torun candir sevilir ama 43 günlük bebekli evde günlerce kalma hevesini asla anlamıyorum. Gel, otur 2 saat sonra uc evine. Sizin göğüsler dışarda pijamali halinize vs. Kp vs. Ne sokulur. Sanki kendi hic loğusa olmadi.
Bide ilk defa gelmiyorlar 3 kere geldiler doğum yapalı sırf tatil oldu diye işte aynen rahatca duramayacagimda

Yüzüne de dese arkandan da dese çok umrunda? Bence olmamali. Ekmek arası yapar karşılarına geçer yerim.
Haklısınız valla bide enfeksiyon kaptım fitil kullanıyorum lavabodan çıkamıyorum herşey bi sorun yani bu şekildeyken de idare edemem bi yerden patlak veririm kesin

43 günlük bebeğin olduğu eve geliyorlarsa sadece yardım etmek için geleni kabul ederim. Küsen küsebilir :)

Size tavsiyem asla hizmet etmeyin, bebeğinizle ilgilenin. Hatta ben olsam geceleri de kalkar bebekle yattıkları yere giderim dolaştırmak pış pışlamak bahanesiyle ninni falan söylerim sesli şekilde, rahatsız ederim yani.

Madem küçücük eve müsait misiniz diye sormadan geliyorlar üstelik hizmet bekliyorlar bunlara katlanacaklar.

keske benimkiler ‘1 haftaligina gelecegiz’ deseler, valla kosa kosa buyrun buyrun derim haha! evet evin kucuk ama bir hafta oyle asiri uzun bi donem degil. kaldi ki kucuk bi bebek var, onlarda sevmek istiyor heves ediyorlar torunlarina.

abartmayin konuyu, guzel agirlayin sonunda siz kazanirsiniz

43 günlük bebeğin olduğu eve geliyorlarsa sadece yardım etmek için geleni kabul ederim. Küsen küsebilir :)

Size tavsiyem asla hizmet etmeyin, bebeğinizle ilgilenin. Hatta ben olsam geceleri de kalkar bebekle yattıkları yere giderim dolaştırmak pış pışlamak bahanesiyle ninni falan söylerim sesli şekilde, rahatsız ederim yani.

Madem küçücük eve müsait misiniz diye sormadan geliyorlar üstelik hizmet bekliyorlar bunlara katlanacaklar.
Aynen öyle valla haklisiniz

Arkadaşlar merhaba benim derdin yine kv kp... bir önceki konumu okuyanlar bilir benim kv kp 'le sorunum...
Eşimi aramışlar görünce uzak yerde oraya gidip 8 9 gün kalacaklarmış dönüşte de size gelip 1 hafta kalacağız demişler ama hiç sormak yok müsait misiniz diye beni arayıp benim fikrimi sormuyorlar da eşim de zaten sabaha kadar uyumuyolar salonda duruyolar demiş yok biz özledik torunu gelip kalacaz diyomus annesi. Ev 1+1 bebegim 43 günlük ve çok gaz sancısı var kolik olduğu için ben bebeğimle salonda duruyorum beşiğini buraya kurduk yatak odası küçük olduğu icin geceleri sancıdan uyumuyo nerdeyse böyle daha rahat oluyorum gündüzde en azından bebegim uyudukca bende uyuyorum . E şimdi gelecekler 3 kisi her gun sabahın köründe 7 diyince kalkacaklar hizmet bekleyecekler akşam da 10 diyince yatıyorlar ben yatak odasına tıkılıp kalacağım tuvalete gecmek icin bile salondan gecmek gerekiyo.hiç düşünmüyorlar evleri küçük musaitler mi diye rahat ederler mi diye bi de önceki mevzular var yüz yok ne yapmam lazım direk evimiz müsait değil desem ben mi kötü olmuş olurum zaten hiç ısınmadım sevmiyorumda onlari
Lohusa kadından hizmet bekleyecek halleri yok değil mi:KK57:

keske benimkiler ‘1 haftaligina gelecegiz’ deseler, valla kosa kosa buyrun buyrun derim haha! evet evin kucuk ama bir hafta oyle asiri uzun bi donem degil. kaldi ki kucuk bi bebek var, onlarda sevmek istiyor heves ediyorlar torunlarina.

abartmayin konuyu, guzel agirlayin sonunda siz kazanirsiniz
Siz en basta sevip seviliyosaniz tabiki koşa koşa dersiniz ama ben diyemiyorum malesef ha doğum yapalı bu zamana kadar 3 kere geldiler amaçları yardım etmek değilde burda tatil yapıp hizmet beklemek olunca tabiki de istemem

Back
X