Valla yeni doğum yapmış birisi olarak seni o kadar iyi anlıyorum ki yeni hayata adapte olma süreci öyle hemen olmuyor ki, insanın kendi düzeni kendi oturttuğu sistem bile anca 40 günde tamam oluyor. Tam her şeyi kendinize göre ayarlamışken 1 haftalığına bile olsa birilerinin o düzeni bozacak olması cildirmalik yani, benim kırkım çıkana kadar eşimin zoruyla görümcemle kaldım ama bana geçmedi o zamanlar kahvaltı yapacagin saat yemek yapma şeklin yatma vaktin her şeyin çorba oluyor benim eşim ses etmeyince ben en sonunda astım suratı oturdum kendi düzenim neyse ona geri döndüm. Görümcem 10da kalkar ben sabahın 7 8inde ayaktayım onun kalkmasını beklerdim kahvaltı için en sonunda kendim yapmaya başladım erkenden filan öyle böyle derken anladı ve gitti çok şükür. Siz de düzeninizi bozmayacaksınız hele bir de kolik bebekle (Allah yardımcınız olsun) onu bunu düşünmeyeceksiniz bırakın onlar size ayak uydursun kahvaltı da hazırlamayın salonu da olduğundan dolu hale getirin gerisini de onlar düşünsün. Ben anlamıyorum ülkece yeni doğum yapmış lohusa kadınlardan ne istendiğini bir kendj haline bırakmıyorlar insani