• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bitmek bilmeyen kv. ve kp. istekleri

O zaman sen de başka borçlar çıkar mutlaka. Paran varsa da söyleme yokmuş gibi davran. Hayır yani onların borçları vs yok bi de araba istiyorlar ki siz zor geçiniyormuşsunuz. Yüzsüzlük yaptıkları... Çocuğun var mı peki? Eğer yoksa eşin para vermeye kalkarsa daha rahat sorun çıkarırsın :)
çocuğum yok tüp bebek için gün aldık üstelik bu aşama zaten başlı başına hem maddi hem manevi zor süreç içine girdik mi biliyorum ilki olmazsa ikinci üçüncü derken biraz zorlanacağız ama bu onalrın umurunda değil
çocuk olsa zaten asıl o zaman kimseye bşy yapamaz ki keyfi şeyler istedikleri zor geçiniyoruz diyorlar
araba istiyorlar

gerçekten zor durumda olduklarını görsem eşimden önce ben yardım ederim önceki yaşadıklarımı kenara
bırakıp yediğimi paylaşırım ama hiç borç yok aldıkları maaş sadece boğaz için daha yetişemeyen ne anlamadım
biz onları ziyarete gitsek 45 dk yürüyerek gidiyoruz dolmuş geçmiyor oradan hiç şunu düşünmüyorlar alabilseler bunlar kendilerine alırlar ama yok
Seni o kadar iyi anlıyorum ki , aynı benim anne babamı anlatıyorsun. Bizim gelinde senin gibi malesef, tek farkı bende olayın farkındayım

O zaman sen de başka borçlar çıkar mutlaka. Paran varsa da söyleme yokmuş gibi davran. Hayır yani onların borçları vs yok bi de araba istiyorlar ki siz zor geçiniyormuşsunuz. Yüzsüzlük yaptıkları... Çocuğun var mı peki? Eğer yoksa eşin para vermeye kalkarsa daha rahat sorun çıkarırsın :)
çocuğum yok tüp bebek için gün aldık üstelik bu aşama zaten başlı başına hem maddi hem manevi zor süreç içine girdik mi biliyorum ilki olmazsa ikinci üçüncü derken biraz zorlanacağız ama bu onalrın umurunda değil
çocuk olsa zaten asıl o zaman kimseye bşy yapamaz ki keyfi şeyler istedikleri zor geçiniyoruz diyorlar
araba istiyorlar

Seni o kadar iyi anlıyorum ki , aynı benim anne babamı anlatıyorsun. Bizim gelinde senin gibi malesef, tek farkı bende olayın farkındayım
benim görümcelerim ilk onlar evlenmemize karşı çıktıklarında biz direttik evlendik diye
allah bizi cezalandırmış ve o yüzden çocuğumuz olmuyormuş böyle düşünüyorlar
sizde görümcesiniz kendi kardeşinizin nasıl kötülüğünü düşünürsünüz

Sakın ama sakın para vermeyin, konuşunca da he he diyin geçin, inanmayın. Benim ailemde böyle malesef, lafa gelince herzaman yanımdalar, sorsan dünyanın en iyi anne babası. ama Doğum sonrası ücretsiz izinde olduğumu bile bile araba alacak diye para istedi benden babam. Üstelik araba da var daha iyisi olsunmus. Ben Doğum iznindeyim çocukları anca idare ediyorum, size para veremem diyince de keşke bu kadar doğurmasaydın dedi bana. Yani ben çocuk yapmayıp parayı onlara verecem ki daha iyi araba alsınlar . Malesef herkes iyi anne baba olamıyor hep kendini düşünüyor, eşiniz de Benim gibi şanssızlardan
üzülüyor eşimde keşke herkesin ailesi gibi olsalardı acaba ben evlatlık mıyım diye üzüldüğünde
onun çok üstüne gitmiyorum ve allah rızası için susuyrm gidiyrm yoksa inanın onlar 3,5 yıl boyunca
sadece huzurumu kaçırdılar hiç bana bir konuda destek olduklarını görmedim bi de bnm merhametle her şeye yaklaştığımız bildikleri için sürekli kullanma derdindeler uzun zamandır farkettim bunu kullanmayaq çalıştıklarını

eşimde sinirleniyor ama bşy demiyor ya baba bizim kredimiz var borç ödemeye çalışıyoruz birimiz çalışmasak
mahvoluruz diyemiyor sadece sessiz kalıyor ben bir iki defa dedim biz kendi masraflarımıza yetişemiyoruz parmağımdaki yüzü yeri geldi sattım biliyorlar ama anlamak istemiyorlar

O zaman siz söyleyeceksiniz yüzsüzlük edip. Durum tam tersi olsa, size yardım etmek zorunda değiller derdik mesela. Aynı şekilde siz de onlara yardım etmek zorunda değilsiniz. Eşinizde bitiyor iş malesef.

O zaman siz söyleyeceksiniz yüzsüzlük edip. Durum tam tersi olsa, size yardım etmek zorunda değiller derdik mesela. Aynı şekilde siz de onlara yardım etmek zorunda değilsiniz. Eşinizde bitiyor iş malesef.
eşim bir iki tepki verdiğinde kızları resmen bana saldırdı sn onu değiştirdin
bize karşı kötü ettin oysa adam sadece siz bize samimi değilsiniz o yüzden çok gelip gitmek istemyrz dediğinde
sanki eşim gidip onlara saymış dövmüş hakaret etmiş gibi tepki verdiler o yüzden şimdiye kadar sabredyrdum
ama artık ciddi anlamda onlar kafamda bitti ve artık tepkilerim olduğunda ağır olacak

Lafla iyi anne baba olunsaydi icraat lazım asıl . Maddi yardım bi tarafa babası eşinize guvenmemis herseye rağmen arkandayim dememiş bence bu çok yaralayici bi durum. Eşiniz bu yaptıklarının farkında değil mi acaba , bu kadar bariz ise görmemesi mümkün değil ama anne baba sonuçta
çok yaralacı bir durum ben hiç unutamıyorum kefil olmamasına değil
bir baba nasıl oğluna derki snin ne olacağın belli değil sıkıntın olursa
seni etkileisn sadece bana bşy olmasın nasıl der ama şimdi gidip sorsanız
hiç öyle bşy olmadı
eşim görüyor ama yapabileceği şeyler kısıtlı et tırnaktan ayrılmaz deyip arada gidiyr
bende kötü olsunlar istemiyroum anlatamadığım o kadar çok detay varki burda hiç kimsenin canını
sıkmak istemyrm başkası olsa asla onları yüzüne bakmaz yolda görse yolunu çevirir

araba istiyorlar
Biliyorlar mı tüp bebek meselesini?

Ben anlamadım 2 tane evleri var diyorsunuz, araba var diyorsunuz nasıl peki geçinemiyoruz bahanesiyle para istiyorlar eşiniz bir şey demiyor mu? herhalde vermiyordur zaten para bence hiç karışmayın sadece eşinizle konuşun. Kimseden de bir şey beklemeyin zaten kendiniz yapmışsınız herşeyi en azından biz yaptık ettik diyemiyorlar eşinizde taviz vermediği sürece sorun olmaz boşverin.

Biliyorlar mı tüp bebek meselesini?
hayır bilmiyorlar sadece birkaç doktora gittiğimizi bir sıkıntının olamadığını biliyorlar
söylemedim çünkü herkese bunu yayıyorlar kendi kızlarının nişanını herkesten sakladılar
ama bnm bir durumum olsa herkese söylüyorlar bende kimse bilmesin diye söylemedim

Ben anlamadım 2 tane evleri var diyorsunuz, araba var diyorsunuz nasıl peki geçinemiyoruz bahanesiyle para istiyorlar eşiniz bir şey demiyor mu? herhalde vermiyordur zaten para bence hiç karışmayın sadece eşinizle konuşun. Kimseden de bir şey beklemeyin zaten kendiniz yapmışsınız herşeyi en azından biz yaptık ettik diyemiyorlar eşinizde taviz vermediği sürece sorun olmaz boşverin.
yok zaten verecek bşy yok istese veremez zaten şu an ama şu an günü geldiğinde verdiğinde evi dağılacak biliyr
iki evleri vardı ilk evlendiğimzde ikisini sattılar daha iyi evde oturalım diye tek ev aldılar
şimdi ellerinde bir araba var daha iysini istiyorlar ve emekli zaten aldığı hepsi boğazlarına kalıyor
zaten kimseden kendi ailemden bile tek kuruş beklemedim almadım da
sadece onların anladığı dilden konuşmak gerekiyor onu yapmam lazım ama ben öle nasıl çirkef olayım
bilemedim ama tek çözüm bu

ilk evlendiğimzde biz düğün hazırlıklarıyla uğraşırken sadece ikimiz kp. olurda o evde oturuz diye düğüne günler kala satılığa çıkardı zaten verseydi de oturmazdım

gerçekten zor durumda olduklarını görsem eşimden önce ben yardım ederim önceki yaşadıklarımı kenara
bırakıp yediğimi paylaşırım ama hiç borç yok aldıkları maaş sadece boğaz için daha yetişemeyen ne anlamadım
biz onları ziyarete gitsek 45 dk yürüyerek gidiyoruz dolmuş geçmiyor oradan hiç şunu düşünmüyorlar alabilseler bunlar kendilerine alırlar ama yok

Cok fenalar gercekten. Haklisin sinir olmakta ama bosver. Istesin dursun, esin ve sen kabul etmedikce nasil olsa bisi yapamazlar. Onlar bisi istedikce siz de isteyin mesela. Araba al derse, kredi odeyemedik iki ay siz oder misiniz falan deyin. O zaman konuyu acmazlar.

hayır bilmiyorlar sadece birkaç doktora gittiğimizi bir sıkıntının olamadığını biliyorlar
söylemedim çünkü herkese bunu yayıyorlar kendi kızlarının nişanını herkesten sakladılar
ama bnm bir durumum olsa herkese söylüyorlar bende kimse bilmesin diye söylemedim
En iyisi söylememek. Ama eşinizle konuşun o da sessiz kalmasın. Para istediklerinde bizim durumumuz da sıkışık biliyorsunuz hatta siz bile kefil olmadınız biz ne yapalım diyin.

Cok fenalar gercekten. Haklisin sinir olmakta ama bosver. Istesin dursun, esin ve sen kabul etmedikce nasil olsa bisi yapamazlar. Onlar bisi istedikce siz de isteyin mesela. Araba al derse, kredi odeyemedik iki ay siz oder misiniz falan deyin. O zaman konuyu acmazlar.
işte boşveremiyorum diyelim o ay çocuk konusunda sinirlerim bozuk ya da iş yerinde sıkıntı olmuştur ne bileyim
belki bir eksiğimi alamamışım üstüne onlar isteyince kötü olyrm aklınıza gelebilecek her şey ya düşünün ekmeği
bile bizden çıkarmya çalışıyorlar herşeyi denedim dedim borcumuz var arada ablam bana yardım edyr yok adamlar
diretiyorlar bende açık açık o lafı demelerini bekliyorum işte verin
o laftan sonra burda yazdıklarımın hepsini tek tek onlara sayacağım ve tamamen ipleri koparacağım
yaşadıklarım sadece para konusu değil 3,5 yıla neler sığdırdılar

En iyisi söylememek. Ama eşinizle konuşun o da sessiz kalmasın. Para istediklerinde bizim durumumuz da sıkışık biliyorsunuz hatta siz bile kefil olmadınız biz ne yapalım diyin.
yok diyemez eşim biliyrm ben deyince gelin konuştu oluyor
eşim dese seni gelin doldurdu oluyor o yüzden eşim demez
ama benm sinirlerim bozuluyor susyor sadece üzülmemi izliyor
aynısını ben ona yapsam tepkisi ağır olur uzak durur ailemden

benim görümcelerim ilk onlar evlenmemize karşı çıktıklarında biz direttik evlendik diye
allah bizi cezalandırmış ve o yüzden çocuğumuz olmuyormuş böyle düşünüyorlar
sizde görümcesiniz kendi kardeşinizin nasıl kötülüğünü düşünürsünüz
kardeşim evleneceği zaman ailem tabiki istemedi, kardeşimin yanında oldum diye iyiliğini istemiyor oldum, çalışan zengin kız almalıymış, bu devirde geçinmek zormuş filan . Allah görüyor ben nasıl kardeşime o kızla evlenme deseydim, sırf çalışmıyor diye.
ayağınız taşa takılsa kendilerinden bilecekler , üzmeyin kendinizi, inşallah Bebek de olur en hayırlı zamanda

kardeşim evleneceği zaman ailem tabiki istemedi, kardeşimin yanında oldum diye iyiliğini istemiyor oldum, çalışan zengin kız almalıymış, bu devirde geçinmek zormuş filan . Allah görüyor ben nasıl kardeşime o kızla evlenme deseydim, sırf çalışmıyor diye.
ayağınız taşa takılsa kendilerinden bilecekler , üzmeyin kendinizi, inşallah Bebek de olur en hayırlı zamanda
ne günlere kaldık eskiden erkek işi gücü olsun kızımızı verelim denirdi
şimdi çalışan kız zengin kız olsun allah sonumuzu hayırlı etsin
inş bir bebeğim olur en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bir evlat

Back
X