bitmek bilmeyen kv. ve kp. istekleri

iyi fikir bizde bi araba alalım kendimize deseydiniz ya

iyi fikir bizde bi araba alalım kendimize deseydiniz ya
işte sıkıntı ben de eşim de onlar bşy deyince kalakalıyoruz
yani şoku atlatıp onlara cevap veremiyoruz
dün ilk defa onlara karşı cevap verdim ve dedim neden çok pahalı
bakıyorsunuz illa almak istiyorsanız 15 bin lik araba bakın dedim
ses çıkmadı bi de isteğe bağlı kv. nin emekli olması için sigortasını
yatırıyor dedim zorlanıyoruz diyorsunuz neden sigortayı yaptınız
oraya verdğiniz para gereksiz zaten yaşı var kaç yıl yiyebilir ki
emekliliğini dedim yaşı var dedim açık açık

O zaman bir cinnet her seyi halleder. Bağırın çağırın vermeyin paranızı. Siz boşa mı çalışıyorsunuz. Gerçek ihtiyaç olsa neyse.
aynen bende o cinnet anını bekliyorum az kaldı sanırım
ben burda elin işinde çalışıyorum tüp bebek tedavisi için sürekli izin alacağım
patron yüzünü asıyor yine o stresle işe devam edyrm onlar için çalışıyurm

bi söylemeye başlasınız devamı gelir.
biz de çocuk düşünüyoruz o yüzden arabaya çok ihtiyacımız olacak.
biz de çok almak istiyoruz ah şu borçlar olmasa deyin . sürekli paranın yokluğundan çok çalışıp az maaş aldığınızdan vb. yakının onlara sanki derdinizi paylaşıyomuş gibi.

ben aşılama oldum dolmuşla eve gittim o gün ben alamıyorum adamlar bizden destek istyr
çok denedim onları gerçekten işe yaramyr onlarda

Zamanında siz bize destek oldunuz mu ki şimdi bizden destek istiyorsunuz? Herkes kendi yağında kavrulacak kadar harcasın kimsenin borcu kimseyi ilgilendirmez deyin bir daha ağızlarını acamazlar. Siz net olmazsanız çok başınız ağrır erkekler genelde bu konularda ağzını açıp bişey demezler siz deyin birkaç gün eşinizle kötü olursunuz belki ama kafanız rahat olur.

Bende buna çok benzer bir konu açmıştım insanın yakasından düşmüyorlar size kefil olmadılarsa söyleyin eşinize güzel bir dille böyle böyle yaptınız diye bende nefret ediyorum eşimin ailesinden sürekli bizi görmek istiyorlar gitmeyince de kötü gelin oluyorsunuz bence kesinlikle hayır diyin başka dilden anlamazlar ne kadar iyi olursan o kadar ezilirsin

bekliyorum zaten az kaldı şimdi eşim kredi çekmeyi düşünüyor ek iş yapyor hafta sonları da çalışıyor ve işe giderken sıkıntı yaşadığı için araba almayı düşünüyor biz araba alırsak kıyamet kopacak onlarda biliyorum ve o zaman bende dediğiniz gibi kartları açık açık oynayacağım bekliyorum bşy dersem şimdi mağduru oynayacaklarını biliyrm

inanın artık her şeyleri bana samimiyetsiz geliyor ve artık bana batıyor herşey

inanın artık her şeyleri bana samimiyetsiz geliyor ve artık bana batıyor herşey
Aynı durumdayız gerçekten dişardan iyi gözüküyorlar ama alttan alta yönetiyorlar herseyi net olun kavgaysa kavga edin benim kv çok fenaydı bana açık açık (haftada bir gittiğim halde)sen oğlumu bizden koparıyon yok sen aile kavramına önem vermiyon falan filan diyordu en son bir kavga ettim kocamla kvdeyede bak senin yüzünden mutlu ol dedim adama da boşuyorum seni dedim bu defa hepsi aman yapmayın etmeyin bida size asla karışmıycaz dediler şimdi görünüşte kimse karışmıyor melek gibiler ama ben nefret ediyorum onlardan ilk başta yaptıkları yüzünden

Aynen kardeşim ilk yaptıkları için bende nefret edyrm dediğimde aaaa nasıl olur unutman lazım 3,5 yıl geçmiş nasıl
unutmazsın o kadar bana çektikdiler sonra gelip işte ne olur temiz sayfa açalım dediler ben size hiç bir haksızlığım olmadı
tabi benle yeni sayfa açmak istersiniz ama ben sizden nefret ettim ve o yeni sayfayı parçalarım dedim bekliyrm bende onlarla bir aradayken al oğlunu tepe tepe kullan boşarım adamı kurtulurm sizin gibi insanlardan demeyi beklyrm biterse de bitsin gerçekten blöf değil gerçekten yaparım çünkü huzur için yaşıyoruz bende o yok onların yüzünden

Anlayamıyorum gerçekten. Siz araba alırsanız neden kıyamet kopsun ki. Herkes kendi parasıyla istediğini alır. Bide benim bildiğim anne babalar çocuklarına yardım eder. İki evi varsa evin birinde çocuğu otursun ister kira vermesin çocuğum sıkıntı çekmesin diye.

Biz 2 erkek 1 kız üç kardeşiz ikimiz evli bir erkek kardeşim bekar. Evli olan kardeşimle bana babam ev alırken 15 bin tl hibe pars verdi. Küçük olanada evlenirse diye 15 bin tl koydu kenara. Evli kardeşime arabayı değiştirirken de 5 bin tl vermiş. Şimdi banada vericek. Küçük olanada verdi. Allaha şükür sağ olsun durumu iyi yardım ediyor bize. Ben sizler için torunlarım için çalışıyorm diyor. Ha olmasaydı veremezdi tabi.

Yani olması gereken bu aslında anne babalar çocuklarını düşünür. Ama sizinkilerde tam tersi. Bide tencere kapak misali olmuşlar. Biri bari akıllı olsaydı da bizim onlara vermemiz gerekirken sen ne diye istiyorsun deseydi.

aynen dediğiniz gibi anne baba destek olur yani ben öle biliyroum evet kıyamet kopar çünkü sürekli gözleri üzerimizde
ben evime bşy alsam hemen isteme moduna giriyorlar hayır anlamadığım siz zaten hayatı iyi kötü nerdeyse tamamlamışsınız bırakın da bende çalışırken bşyler kazanayım yani onlarda şu yok siz gençsiziniz çalışın biz yapmadık size sizin olsun
derdi yok çalışıyorsanız bizim en özel eşyamıza kadar alın derdindeler yetmiyor araba istiyorlar yetmiyor arada laf atıyorlar işte yaylada ev alsak ya ben dyrm ben neyin derdindeyim bunlar neyin derdinde en sonunda çok kötü olacak biliyorum

nefret edıyorum bu sekıldekı cıkarcı aılelerden
bırdaha konusunu acınca siz koyun tavrınızı , eşiniz size kızar mı cevap verdınız dıye?

yakın durumlar bizde de var, biz de tek destek gormeden zor sartlarda evlendık bizimkiler de sürekli biz çok fedakar anne babayız diye dolanırlar ortalıkta

bnm eşim de sessiz kalır iş ban adüşer ben veririm cevabı

böyle aileler hıc olmasa daha ıyı

ne kadar düşüncesizler , sinirinizde cok haklısınız
eşimin eli bollasında verır demıssınız ya
anladıgım kadar ıle sız de calısıyorsunuz
o eli hiç bollandırmayın
maasınızın hepsını eve katmayın , kenara para bırıktırın,
ya da eliniz bollasınca kendınıze bıor araba almanız gerektiğini eşinize işleyin.

allah bu tarzdakı ınsanlardan uzak tutsun hepımızı

Böyle insanlara çok kızıyorum emeklisin işte gücün yetiyorsa sen al yetmiyorsa alma ne yani çocuğun olabilir ama ayrı yuvası düzeni var neticede. Eşiniz bişey demiyor ama dediklerini yapmıyor araç almaya kalkmıyorsa siz de laf sokun valla benim de buna çok az benzer bir durumum oldu kv torununa hep çeyrek altın takar doğumgününde bizim de takmamızı ister. Biz de tüp bebek tedavisi görüyorduk eşim de annesine biz takmayalım hediye alalım demedi. Ki çocuk daha 5 yaşında hani eğitici hediye alınabilir. Ben açtım telefon biz de hediye alıcaz tüp bebek masrafımız bu kadar bin tl tuttu zordayız dedim oh..

aynen çalışıyorum evet eşim verir tabi anne baba zor durumda olsa ondan önce insanlık diye
allah rızası için ben yaparım dediğim gibi aç değiller durumları iyi sadece millete gösteriş için
araba istiyorlar ikincisi zamanında bana o kadar yaşattılar ben niye vereyim ya da yapayım
eşim zaten konusu açılsa arada diyr olsa yaparım dedim olsa bile ben yapmak istemiyorum
nasıl unutursun yaşadıklarımızı ev alırken kefil olmadı adam bn niye paramı vereyim

valla anladım ki susarak sadece kendi sinirlerime zarar veriryorum adamlara bşy olmuyor burda konu açacak kadar beni aşağı çekiyorlar ama onlar evinde huzurlu mutlu devam edyrlar ben ayda bir gidiyrm iki hafta sinirlerim düzelmiyor

Susma hiç onlar orda rahatken sen de susma bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…