BİTMEK TÜKENMEK BİLMEYEN KAVGALARIMIZ

booksmoney

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2018
1.062
1.483
133
Bir seneden fazladır evliyiz ve eşimle hala çözemediğimiz muhtemelen çözemeyeceğimiz bir problem var. Eşim çok fazla arkadaşlarıyla vakit geçirmek istiyor ben surat asınca da kavga ediyoruz. Bu öyle bir hal aldı ki eşimin ailesi bile ben hiçbir şey söylemeden eşimi uyarmış artık evlisin bu kadar sık olmaz demişler ben bunu ailesinden duydum. Bunun üzerine bir süre düzelmişti ama aynı konu yüzünden yine tartışmaya başladık. İstiyor ki ben onu hep rahat bırakayım. Şimdi yine konuşmuyoruz ve ben o kadar doluyum ki nasıl konuşmam ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.
Yanlış anlaşılmasın adamı eve hapsetmek istemiyorum ben de arkadaşlarımla geziyorum buluşuyorum ama aşırı değil. Bekar gibi rahat davranması çok rahatsız etmeye başladı. Yeni evli değiliz ama bu sorunu çözemiyoruz boğuyorsun beni diyor. Çevreme göre o kadar rahat bir insanım ki birkaç arkadaşıma anlattığımda onlarda bana hak verdiler evli olarak bu kadarı normal değil dediler.
Şimdi ne yapmalıyım nasıl konuşmalıyım? Bu sorunun evliliğimize sebep olacak gibi artık çok fazla sorun olmaya başladı.

Arkadaşlarinin yaninda ne varmiş o kadar gidecek?
Evlenmeden once ortak yaptiginiz, birlikte vakit gecirmekten hoşlandiginiz, ustune sohbetler ettiginiz bir seyleriniz var miydi simdi mi boyle oldu?

Siz oylesinizdir demiyorum ama bu sekilde arkadas ortamina fazla duskun olan erkekler sevgili veya eşleriyle ortak paylaşimi olmayan insanlar oluyor benim gozlemledigim kadariyla. Sevgilisiyle bir kac saat cafe buluşmasi, 2 romantiklik yapip eglence ve takilma kismini ise erkek arkadaslariyla yapiyorlar.

Bu erkeklerin evlendikten sonra boğuyorsun beni tripleri yok mu hiç çekilmiyor. Evde kadın temizlik yemek ütü iş güç uğraşsın beyefendiler de bekar gibi dışarlarda gezsin anlayamıyorum. Ayarsızlıktan hazetmiyorum ortasını bulamıyorsa yumuşak davranıyorsunuz demek ki. Ya iyi bir olay çıkarın çünkü ailesi bile fark ettiyse abatmış ya da ağzınızı bu konuda asla açmayın sizde abartın dışarı çıkın günlük

Benimde bi arkadaşın eşi öyle. Kız diyor çay demledim baktım ki evden gitmiş arıyorum arkadaş çağırdı diyormuş. Bi keresinde düğüne gidecektik 4müz. Son anda baktık kız tek geldi şok oldum eşin nerde dedim arkadaşı gelmiş arabayla almış eşini gitmişler. E dedim nasıl yani ne diyerek gitti? Atladı gitti diyor. Aramadın mı dedim düğüne gidilcek ya hani dedim. Yok aramadım arasam da gitti ki artık diyor. Ağzım açık kalmıştı kız alışmış demek ki o duruma. Böyle insanlar pek değişmez sanıyorum.

Hayır var ortak aktivitelerimiz fakat yine de gidiyor. Sonra ben kötü oluyorum ona kalırsa uyum sağlamalıymışım. O kadar tolerans gösteriyorum sırf husursuzluk çıkmasın diye ama bu beni tüketiyor artık. Defalarca boşanmayı düşündüm bu konu yüzünden boşanılır mı dediler.

İyi bir olay defalarca çıkardım her şeyi yaptım ama bir süre değişiyor sonra bir bakmışım hoop yine aynı olduğumuz yere gelmişiz. Bir düzelme göremiyorum sadece geçici. Umursamamayı düşünüyorum bu kez umursamıyor diye daha çok abartır diye korkuyorum.

Evet ben de söyledim bunları eğer ki zor geliyorsa evlilik evlenmeseydin ben sana zorla nikah kıymadım dedim. Çocuk istemiyorum özellikle bu şartlarda çünkü bu evliliğe güvenmiyorum bizi sonsuza kadar bağlayacak bir şey yapamam düzelmeden.

Çok fazla arkadaşlarıyla görüşmek istiyor derken,açar mısınız biraz daha konuyu

Bunun için boşanılır mı diyenler kim?
Demek ki onlar da bu şekilde yaşıyorlar ki onlara normal geliyor.
Herkes kendi alışkanlığını beğenir sonuçta.

Bunun için boşanılır mı diyenler kim?
Demek ki onlar da bu şekilde yaşıyorlar ki onlara normal geliyor.
Herkes kendi alışkanlığını beğenir sonuçta.
Aldatmıyormuş, dövmüyormuş evine bakıyormuş. Bunlar yeterliymiş çoğu insan için ne kocalar varmış. Birde şu tavsiyeyi veren oldu bi çocuk yap bak kocayı gözün görüyor mu hatta evden gitsin diye bakarsın.

Hiç böyle bir düşüncem yoksa olmuyorsa zorlamayacağım

Demek ki kendisi bu şekilde mutlu.
Olabilir,herkesin hayattan aldığı keyif farklı.
Onlara da saygı duyarım.

Bal gibi de boşanılır sen daha evli olmayı anlayamamış insana bekçilik mi yapacaksın. Bir de sanki her türlü işi yapıyormuş gibi beni sıkma boğma amaan ağızlarına iyi alıştırıyorlar sakız gibi aynı lafı. Madem bekar hayatından vazgeçmeyecekti ne diye evlendi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…