- 10 Ekim 2018
- 1.062
- 1.483
- 133
- Konu Sahibi booksmoney
-
Hayır var ortak aktivitelerimiz fakat yine de gidiyor. Sonra ben kötü oluyorum ona kalırsa uyum sağlamalıymışım. O kadar tolerans gösteriyorum sırf husursuzluk çıkmasın diye ama bu beni tüketiyor artık. Defalarca boşanmayı düşündüm bu konu yüzünden boşanılır mı dediler.Arkadaşlarinin yaninda ne varmiş o kadar gidecek?
Evlenmeden once ortak yaptiginiz, birlikte vakit gecirmekten hoşlandiginiz, ustune sohbetler ettiginiz bir seyleriniz var miydi simdi mi boyle oldu?
Siz oylesinizdir demiyorum ama bu sekilde arkadas ortamina fazla duskun olan erkekler sevgili veya eşleriyle ortak paylaşimi olmayan insanlar oluyor. Sevgilisiyle biiac saat cafe buluşmasi, 2 romantiklik yapip eglence ve takilma kismini ise erkek arkadaslariyla yapiyorlar.
İyi bir olay defalarca çıkardım her şeyi yaptım ama bir süre değişiyor sonra bir bakmışım hoop yine aynı olduğumuz yere gelmişiz. Bir düzelme göremiyorum sadece geçici. Umursamamayı düşünüyorum bu kez umursamıyor diye daha çok abartır diye korkuyorum.Bu erkeklerin evlendikten sonra boğuyorsun beni tripleri yok mu hiç çekilmiyor. Evde kadın temizlik yemek ütü iş güç uğraşsın beyefendiler de bekar gibi dışarlarda gezsin anlayamıyorum. Ayarsızlıktan hazetmiyorum ortasını bulamıyorsa yumuşak davranıyorsunuz demek ki. Ya iyi bir olay çıkarın çünkü ailesi bile fark ettiyse abatmış ya da ağzınızı bu konuda asla açmayın sizde abartın dışarı çıkın günlük
Evet ben de söyledim bunları eğer ki zor geliyorsa evlilik evlenmeseydin ben sana zorla nikah kıymadım dedim. Çocuk istemiyorum özellikle bu şartlarda çünkü bu evliliğe güvenmiyorum bizi sonsuza kadar bağlayacak bir şey yapamam düzelmeden.anlattıklrınızdan eşinizin evli değil bekar olmak istediğini düşündüm. şimdi çocuk yok bir de çocuk yapasanız iyice yalnız bırakacak sizi çünkü sorumluluk adamı değil istemiyor. ben olsam evli kalmazdım
Bunun için boşanılır mı diyenler kim?Hayır var ortak aktivitelerimiz fakat yine de gidiyor. Sonra ben kötü oluyorum ona kalırsa uyum sağlamalıymışım. O kadar tolerans gösteriyorum sırf husursuzluk çıkmasın diye ama bu beni tüketiyor artık. Defalarca boşanmayı düşündüm bu konu yüzünden boşanılır mı dediler.
Yani sürekli gidiyor arkadaşlarıyla takılıyor mesela akşam 8de çıkıp 10 11 hatta bazen daha fazlası oluyorÇok fazla arkadaşlarıyla görüşmek istiyor derken,açar mısınız biraz daha konuyu
Aldatmıyormuş, dövmüyormuş evine bakıyormuş. Bunlar yeterliymiş çoğu insan için ne kocalar varmış. Birde şu tavsiyeyi veren oldu bi çocuk yap bak kocayı gözün görüyor mu hatta evden gitsin diye bakarsın.Bunun için boşanılır mı diyenler kim?
Demek ki onlar da bu şekilde yaşıyorlar ki onlara normal geliyor.
Herkes kendi alışkanlığını beğenir sonuçta.
Hiç böyle bir düşüncem yoksa olmuyorsa zorlamayacağımKavgalar bitmek bilmiyorsa neden zorlanıyor ben bunu hiç anlamıyorum. Karşılıklı uyuşmayan talepler var, istekler karşılanmıyor bu yüzden sürekli kavga ediliyor ama çözüm yok. Önümüzdeki 30-40 seneyi kavga ederek mi geçireceksiniz?
Demek ki kendisi bu şekilde mutlu.Aldatmıyormuş, dövmüyormuş evine bakıyormuş. Bunlar yeterliymiş çoğu insan için ne kocalar varmış. Birde şu tavsiyeyi veren oldu bi çocuk yap bak kocayı gözün görüyor mu hatta evden gitsin diye bakarsın.
hala böyle insanlar var mı yahu?Aldatmıyormuş, dövmüyormuş evine bakıyormuş. Bunlar yeterliymiş çoğu insan için ne kocalar varmış. Birde şu tavsiyeyi veren oldu bi çocuk yap bak kocayı gözün görüyor mu hatta evden gitsin diye bakarsın.
Bal gibi de boşanılır sen daha evli olmayı anlayamamış insana bekçilik mi yapacaksın. Bir de sanki her türlü işi yapıyormuş gibi beni sıkma boğma amaan ağızlarına iyi alıştırıyorlar sakız gibi aynı lafı. Madem bekar hayatından vazgeçmeyecekti ne diye evlendi...Hayır var ortak aktivitelerimiz fakat yine de gidiyor. Sonra ben kötü oluyorum ona kalırsa uyum sağlamalıymışım. O kadar tolerans gösteriyorum sırf husursuzluk çıkmasın diye ama bu beni tüketiyor artık. Defalarca boşanmayı düşündüm bu konu yüzünden boşanılır mı dediler.
hala böyle insanlar var mı yahu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?