BİTMEK TÜKENMEK BİLMEYEN KAVGALARIMIZ

Açık açık konuşun böyle devam ederse sizin de öyle olacağınızı söyleyin ve siz de gezin, muhtemelen rahatsız olacaktır. Ama yok bu işlere girmek istemiyorum diyorsanız boşanmayı göze almanız gerekecek çünkü istediği evlilik eş evde beni beklesin ama ben sosyal hayatıma bekar bir adam gibi devam edeyim şeklinde.

Benzer sekilde benim bosadigim ex es aklima geldi konunuzu okuyunca. Hem arkadaslariyla gece cikmalarina devam ederdi hem de evli olmak isterdi. Herhalde boyle erkekler daha cazip! geliyor bazi kadinlara. Ya da evli erkekler kendi aralarinda bagimsizliga dayali guc mucadelesi veriyorlar bilemiyorum. Her halukarda yalniz takilmaya devam edecek erkekler bekar kalmali. Tek veya ailesiyle yasamayi surdurmeli. Kimsenin aile hayalini suya dusurup canini yakmamali. Sizi anliyorum. Ya boyle kabul edeceksiniz ya da bosanacaksiniz. Cozum seneler gecip olgunlasip artik disari cikmak istememesi, evinde oturup aksamlari gazete okuyarak hali olamayacak sekilde yaslanmasi olabilir. Ben beklemedim.

çıkma aralığı nedir mesela
o da önemli
bide soruyor mu size bir programımız var mı vs diye

erkekler evlendiklerini geç anlıyorlar,yada anlamıyorlarne yazıkkısen ona hatırlat sık sık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…