Bitmesini bekleyemedimm :)

çok güzel huzurla oturun inşallah. dresuarınızı nerden aldsığınızı öğrenebilir miyim?

evet fazlalık var; holdeki çerçeveler ve masa fazla olmuş... bana yollayabilirsin Çok güzel olmuş huzurla sağlıkla oturun

gönderirim tabiiiii :) çerçeveler ikeadan çokta ucuz yanlız o dresuarı aldırana kadar göbeğim çatladı :) ama iste yeterki ver adresini

Öncellikle maşallah,huzurunuz eksik olmasın.
Turkuazı çok severim,oturma odanıza ferahlık katmış.
Salondaki berjerleriniz,sanki cam önünde dursa daha iyi olur gibi geldi bana.
3lü koltuğunuzda,tam karşı duvarda,girişi ferahlatır belki.
Josephine koltuğunuzun boyutlarını buradan kestiremiyorum ölçülerini ama,kapıdan taraftaki duvara sığabiliyorsa,hoş durabilir.
Holünüzdeki aynada,dresuarın üstünde dikey formda hoş durabilir.
Böylede hoş yinede,güle güle oturun yuvanızda.

çok güzel huzurla oturun inşallah. dresuarınızı nerden aldsığınızı öğrenebilir miyim?

Canım çok teşekkür ederim yorumlarıın için dresuarımızı Bursadan kapalı çarşıdan aldık yıldız mobilyadada var aynısı

Bunun gibimi canım ? 3lü koltuğum malesef karşı duvara sığmaz çünkü bench var holdeki aynada malesef dik koyduğumuzda sığmadı dresuarın üzerine koysakmı diye düşündük fakat bu sefer peteğin üzeri çok boş kalacaktı aynanın altına alalım dedik arkada petek var oda olmadı önde durdu en mantıklısı buydu gibi geldi ama sırf senin o güzel yorumun için berjerleri tekrar cam önüne alacağız teşekkür ederimmm

gönderirim tabiiiii :) çerçeveler ikeadan çokta ucuz yanlız o dresuarı aldırana kadar göbeğim çatladı :) ama iste yeterki ver adresini

Evet bak çerçeveleri ikeada görmüştüm hatta bu ay içinde alırız diye karar vermiştik unutmuşum bunu, hemen eşime hatırlatmam lazım Adı dresuarmı onun çok cahilim çok Sende bir o kadar cömertsin canım Güzel günlerde kullanın inşallah, düğüne de az kalmış :)

evett ben 12.90 dı aldığımda şimdi 9.90 olmuşş tühh kazıklanmışım sorma bende sehpa diyip duruyodum mobilyacı söledi yokk onun adı dresuar diye :26: amannn napalımm canımm masa gibi sehpa gibi birşey işteee sağolasınnn canımmm sormaaa heyecandan yüzümde sivilceler patladı valla çokk stresliyimm en çoktaaaa ilk gece içinnnn öffffff :18:

Evet canım,berjerler camın önünde daha hoş duruyor sanki. biraz birbirinden uzaklaştırırsan berjerleri dahada hoş durabilir.
Zigon sehpan varsa, berjerlerinin arasına koyabilirsin.
3lü koltuk karşı duvarda hoş durabilirdi.ama benchten dolayı sığmıyorsa yapacak bir şey yok,Şimdiki yerindede güzel.Böyle kalsın ozamansa.
Mutluluğunuz sığsın yuvanıza,eşya çokta mühim değil.ama zevkli seçimler güle güle oturun sevdiceğinizle

AAAyyyy çokkk teşekkür ederimmmm

Ama bizim daha zigon sehpamızzz yokkkiiiii düğünden sonra alırız artık dedik oturma odasındada yokk oda kaldııı :26:

evet 9.90 dı gördüğümde. Aman mobilyacılara bakma herşeyin adını ayrı ayrı öğrenmeye kalkarsak kelime haznemiz dolar taşar akışına bırak tatlım düğün gününü herşey mükemmel olsun diye çabaladığımız için strese giriyoruz olacağı varsa da bazı şeyler olmuyor sonra. İlk gece içinde korkmana hiiiç gerek yok
AAAyyyy çokkk teşekkür ederimmmm

Ama bizim daha zigon sehpamızzz yokkkiiiii düğünden sonra alırız artık dedik oturma odasındada yokk oda kaldııı :26:

benimde hala yok sehpa takımı falan alacağız güyaa 5 ay oldu :)

Son düzenleme:

HUHUUUUUUUUU bizimki dört gözle bakıyoda ben stres içindeyim hatta ona kalsa 10 da düğünü bitiricek demek öle oluyoo ablamda aynı şeyi söylüyor düğünden önce aldırdın aldırdın diye bir daha bekleme diyoo ama ben zigon değilde bu fıskosu istiyorum ama çok pahalı yaaa 780 tl bakalım bekleyelim dedik biraz daha

bu rengide var

benım evımde turkuaz .cok sevıyorum:)
senın evınde cok güzel olmuş. hersey çokta kalıtelı görünüyor.
onemlı olan mutlulukla oturman tabıkı.
korktuğun konudada rahat ol.
bende korkuyodum kadın doğum uzmanı dedıkı "mılyonlarca kadın yapıyo demekkı korkulacak bısey yok":)
sonra olan oldu. ev baslığında hos olmadı yazım ama ıdare et.:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…