Bitmesini bekleyemedimm :)

AAAyyyy çokkk teşekkür ederimmmm

Ama bizim daha zigon sehpamızzz yokkkiiiii düğünden sonra alırız artık dedik oturma odasındada yokk oda kaldııı :26:

amannn canım o da şimdilik eksik oluversin,nazar olmayın.
İleride alınır.Şimdi ilk hevesler ya,insan şunuda alayım bunuda tamamlayım diyor ama yine bitmiyor alıcak edicek.bende oturma odama kırlentler ve ufak tefek aksesuarlar alıcaktım,evleneli 8 ay oldu hala yapıcam dediğim gibi bazen maddi değeri çok bişi olmasada,sıra gelmiyor ona :)

benimki de 4 gözle bekliyordu ama 3 gün ekstradan bekledi
altın rengi olan daha gösteriyor kendini ama ikinciside çok güzelmiş. fiyatı da çokmuş yaa borcunuz çoksa bekleyin bence de, düğünden sonra pek olmuyor ama insan sevdiğiyle olunca pekte gözü görmüyor eksikleri.

aynen öyle neler tasarlamıştım ama 5 aydır almadım hiçbir şey henüz Evim o kadar boş ki aksesuar yönünde :)

Kesinlikle haklısın öle birşeyki herşeyi almak istiyorum mesela o hole bi reforanje bi gazetelik almak istiyorum ama malesef oda düğünden sonra öle işte sırası ile herşey olur ama ben ev konusunda çok meraklıyım muhtemelen okadar beklemem gibi geliyor

Çok şükür yaaa benim borçlarım hariç hiç borcumuz yok :) ben araba almıştım daha nişanlım hayatımda değildi onun kredisine devam edicem onun haricinde çok şükürr ama dediğin gibi çok pahalı hatta bu sitede evlere bakarken bi arkadaşın evindi vardı kıza sordum altın rengi olan nerden aldın diye oda sokakta bi adam satıyodu 30 tl ye aldım dedi şok oldummm bi bana denk gelmedi öle amcalar

neden 3 günn sonra olduuu okadar kötümüüüüüüüü

AHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAH ayyy süpermiş yaaaaa doğru söylemişşşşş milyonlarca kadın yapıyor milyonlarcada çocuk oluyoo ammmaaannn ne güzell sohbet ediyoruz işte.......

Buarada bende turkuaz hastayımmmm bayılırım ferah eve o yüzden duvarlarımda beyaz

canım herseyın cok güzel salon takımına bayıldım. agız tadıyla oturun inşallah.

Oh ne güzel benimde hayalimdi arabayı alıp öyle evlenmek ama nasip işte :)) bizim ilişkimiz seneler öncesine dayandığı için daha fazla beklemek istemedik çeyiz- düğün hazırlıkları başlayınca fırsat kalmadı arabaya. Belki daha fazla beğendiğin bir modeli öyle ucuza bulursun canım ileride, zaten biz kadınların zevkleri sürekli değişiyor :)

neden 3 günn sonra olduuu okadar kötümüüüüüüüü

yok kız değil gerçekten. Regl dönemimdi

olurrr anaaammm olurrr yaparsınnn :) yaş kaç buarada
valla çocuk olana kadar aldım aldım daha zor 24 senin kaç?

Eviniz çok çok güzel avizenizi ne kadar ücrete aldınız ?

ahh o araba varya oaraba ocağıma incir ağacı dikti benim bizimde sadece 4 ay sevgililik sürdü işte 8 aydırda nişanlıyız biraz ani oldu yoksa belki çok daha iyisi bile olabilrdi... inşallah bulabilirim aynen hele benim daha beter sürekli değişir...ooooyyyyy durdu durduda ogünümü bullldu buarada bende 23 yaşındayım

Hızlı olmuş baya canım, ya da bizimki fazla sürdü bana öyle geliyor. ama ne olursa olsun zamanın öenminin olmadıgını düşünüyorum sevgii-saygı varsa gerisi hikayee. Herşeyin çok güzel olmuş bırak o eksik kalsın zamanı gelince olur ya. O günü buldu malesef ya beni en çok sıkan fotoğraf çekimi artı havanın soğuk olmasıydı, bu da üstüne gelince zor bir gün geçirdim.

Evet canım bizimki biraz anii oldu ahhh birde tanışma hikayemizi duysan şoka girersinn :) düşünebiliyorum canım benimde çok ağrılı geçer gerçi 4 yada 5 ayda bir olduğu için bende pekte sıkıntı yaratmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…