bitmeyen anlayış

sende bir terslik var eşini rahat bırak ve tedavı ol

bu devirde böyle adam bulmuşsun başının üstünde taşımalısın nankörlük etme Allah elinden alıverir

Bulunmaz hint kumaşı değilseniz ve böyle devam ederseniz bir süre sonra kaybederseniz. Sizin normal olduğunuzu düşünmek delililk olur. Acilen psikiyatr tedavisine gidin. Verdikleri ilacı da düzenli kullanın. Eşiniz sabır taşı değilse bir gün çatlayacaktır, siz de kendinizi taştan taşa vurursunuz. Elinizini çabuk tutun, normale dönün.

Esiniz sizi gercekten de Cok seviyor.
Sizde problemin farkindasiniz.
O zaman yapılacak en iyi şey , sizinle söylediğiniz gibi yardım almanız.
Hem sizin, hem eşinizin, hemde evliliğinizin huzuru için.
Ayrıca sorunun farkında olmak ve böyle özeleştiri yapabilmek bu yoldaki en büyük adimdir.

Son düzenleme:
Hadi kocan durumunu bile bile evlendi, ya çocuğun...

Ona da senin anne böyle yavrum mu diyeceksin?

Yavrun için eşin için destek almalısın, tedavi olmalısın...

Hey Allahım birde eşinin bitmeyen anlayışından şikayet edip, acaba beni sevmiyor, umursamıyor mu diyorsun?

Katlanmayıp kavga etse, yeter dese memnun olacak mısın?

Bence seni seviyor sevmeyen adam uğraşmaz sarılayım demez. Hatta seni çok seviyor çok değer veriyor belli ki diğer yönlerini çok beğeniyor bu kusurunu önemsemiyor bence :34:

Terslik eşiniz de değil sizde..
İlk defa burda bir konuda bir erkek için bu kadar üzüldüm.
Ne bu anlayışsızlık?
Lütfen bu adamın kıymetini bilin...
Yoksa bir gün bıkar gider iyi de olur size valla:ssz:

umarım doğru yere açıyorumdur. 3 yıllık evliyim ve bence bana göre pskolojik problemlerim var.eşimle severek evlendim.maddi olarak bisürü zorluk geçirdik.bu bizim evliliğimizi asla hırpalamadı.maşallah o çok iyi bi insan.ama ben aksi bi insanım. aslında çok iyi niyetli bi insanm fakat en ufak şeyleri dert edip kıskançlık krizlerine girebiliyorum. iş yerinde kadın çalışan işe başladı diye sorun çkardım işten ayrıldı. bi ortamda kadınlarla tokalaşmayı bırak konuşmanı yüz yüze bakmanı bile istemiyorum dedim bunuda olumlu karşıladı. bi yere gideriz bayan bi çalışana bişey sorsa hemen delirir olay çıkarırım.bütün bunlara rağmen evimize geliriz bana sarılır film izleyelim mi der benim gergin aşkım der.hatta her gittiği yere ben istemesem bile beni yanında götürür.sanayiye giderken bile benim onla gitmemi ister ben sensiz sıkılırım en azından yanmda olursun sohbet ederiz der. ondan 20 yaş büyük insanlarla muhattap olsa ya da bana atıcağı mesajı 10 dakika geç atsa ben sinir küpüne dönerim ve bağırır çağırır küser yatağa girincede arkamı döneriim.bu beni kendine döndürüp sarılmaya çalışır tamam kız ama en azından sana sarılıp huzurla uyumak istiyorum der. eşim belkide beni sevmediği için bu kadar umursamaz.onca yaptığıma rağmen ilk adımı hep o atıp her halükarda anlayışlı olması aşk mı oluyo yoksa onun için bişey ifade etmediğim için mi çözemiyorum.arkadaşlarım biliyorum tedaviye ihtiyacım var öfke kontrolü için. ama sizcede eşimdede bi terslik yok mu ?

Íster kadin íster ẻrkek,kískanclik en zỏru bence.Cünkü bunun sonu yok,kadin kÁsiyerden kískanablirsiniz,nỏrmal yoldan gêcen kadinlarda,ona bísey sỏracak olanlarda,ís ảrkadaslarindan,ki zaten ísinden ảyrilmis siz öyle diyince.ÂMa an azindan sizde sỏrunun farkindasiniz,sinirinz bu sebpeten mi yoksa gênl yapiniz mi sinirli.Yillar öncesinden üzücü bỈ olay anlatmak ístiyorum,bu kískancligin ne tệhlikeli oldugunu ỏrtaya koyuyor,bi kómsu abla vảrdi ben kücükken,cok güzeldi,bakardi da kendine zaten yeni evlilerdi cocuklri da yoktu,âma ési cok kískancti ,tảrtismlr bagirmlr cagirmlr,kadin dâynamdm ögretmendi ảyrildi ésinden,cünkü siddet de uygulamis ési,bósandilr,adam bảrismak ístedi,kadin kabul etmemis,daha sỏna đuyduk,yüzüne kezzap atmis kizcagizin :(((

Bazi insan kiskanilmayi sever. Belki esinin hosuna gidiyordur. Bebegin cinsiyeti ne eger erkekse gelecekti geline aciyorum. Kizma bana

umarım doğru yere açıyorumdur. 3 yıllık evliyim ve bence bana göre pskolojik problemlerim var.eşimle severek evlendim.maddi olarak bisürü zorluk geçirdik.bu bizim evliliğimizi asla hırpalamadı.maşallah o çok iyi bi insan.ama ben aksi bi insanım. aslında çok iyi niyetli bi insanm fakat en ufak şeyleri dert edip kıskançlık krizlerine girebiliyorum. iş yerinde kadın çalışan işe başladı diye sorun çkardım işten ayrıldı. bi ortamda kadınlarla tokalaşmayı bırak konuşmanı yüz yüze bakmanı bile istemiyorum dedim bunuda olumlu karşıladı. bi yere gideriz bayan bi çalışana bişey sorsa hemen delirir olay çıkarırım.bütün bunlara rağmen evimize geliriz bana sarılır film izleyelim mi der benim gergin aşkım der.hatta her gittiği yere ben istemesem bile beni yanında götürür.sanayiye giderken bile benim onla gitmemi ister ben sensiz sıkılırım en azından yanmda olursun sohbet ederiz der. ondan 20 yaş büyük insanlarla muhattap olsa ya da bana atıcağı mesajı 10 dakika geç atsa ben sinir küpüne dönerim ve bağırır çağırır küser yatağa girincede arkamı döneriim.bu beni kendine döndürüp sarılmaya çalışır tamam kız ama en azından sana sarılıp huzurla uyumak istiyorum der. eşim belkide beni sevmediği için bu kadar umursamaz.onca yaptığıma rağmen ilk adımı hep o atıp her halükarda anlayışlı olması aşk mı oluyo yoksa onun için bişey ifade etmediğim için mi çözemiyorum.arkadaşlarım biliyorum tedaviye ihtiyacım var öfke kontrolü için. ama sizcede eşimdede bi terslik yok mu ?

tebrik ederim o anlayışı bitirme yolunda istikrarla ilerliyorsunuz

Yapmayın böyle şeyler birde hala eşinizden şüpheleniyorsunuz sevmiyor mu diye.. Allah aşkına kim sevmediği insana bu kadar katlanır.. Eşinizi sorgulayacağınıza kendinizi sorgulayın. Benim psikolojik problemlerim var diyerek kenara çekilmeyin bununla baş edin.. Çözüm bulun..

bir arkadaşımın sevgilisi de aynı eşiniz keşke bana da böyle biri denk gelse malı mülkü har vurup harman savurucam ya :D
adamın tuhaf olduğu falan yok sevgili kardeşim :) tuhaf olan sensin acaba hamileliğin dolayısıyla olabilir mi yoksa hep mi böylesin bu arada eşin çok mu yakışıklı neden her ortamdaki hemcinslerinden kıskanıyorsun böyle adam kolay bulunmaz kendinde iyileştirmelere gitsen iyi olur :)

Son düzenleme:
teşhisinizi siz kendiniz koymuşsunuz zaten bencede acilen bir yardıma ihtiyacınız var eğer böle devam ederseniz eşinizde sabır taşı değildir elbet bi yerde çatlar ozaman sizin için geç olur Allah korusun kendinize çeki düzen verin :40:

aha ha ha. şaka mı bu. nasıl bir insan ki böyle bir müdahaleye ses çıkarmıyor. ilginçç. bence o da normal değil. gidin bir terapiste bence. kendi kıyametinizi mi yaratıyonuz nedir anlamadım ya.

adam alttan aldıkça kadın tepesine çıkmış,adam anlayış gösterdikçe kadın iyice azıtmış..bence adamda da sorun var,hangi normal insan bunlara bu kadar katlanır,tepkisiz kalır?:19:
belki de adam kendisine böyle davranılmasından hoşlanıyordur...:51:
eğer kadına bi yerde tepki gösterse kadın bu kadar yapamayacak,ama adamın hoşuna gidiyo zağar ki kadına daha da sarılıyo..ben bunu anladım:ssz:

Evet konuyu yanlıs yere acmıssınız burası DERT kösesı ,sızınkı hıc dert degıl gayet iyi bir durum ..
Ama sabrın da bır sonu olabılır ona göre madem hatanızı bılıyorsunuz hemen psıkolojık yardım
alarak bu durumdan kurtulun..Zaten hamılesınız ve çocuktan sonra alttan alan taraf KADIN oluyor
merak etmeyın bu sultanlıgın bıtmesıne az kalmıs ...(benzer bır kocam vardı ondan öyle dıyorum :=)

böle bi durumdan hangi kadın şikayet eder ve böle sabırlı bi koca banada pek inandırıcı gelmedi :ssz: ki gerçekse kocanız sizi boşamadan dr yardımı alın :34:

Back
X