- 2 Şubat 2018
- 343
- 182
- 33
- Konu Sahibi Plutonn0508
Ben önce kendimi tanitayim. Üniversiteyi bitirdikten sonra 2 yıl kadar evde oturdum. Yeni işe girdim bu yıl. Yani 13 gün sonra tam 4 ay olacak işe başlayalı. İş yerinde ya da dışarda konuştuğum her insan, sorumlum konumundaki vs her insan bana canlı ol, hareketli ol diyor. Konuştuğum ilk dakikada bunu nerden anlıyorlar da istisnasız bir şekilde bana bunu diyorlar anlamıyorum ama bu canımı çok sıkıyor. Çaresiz, eksik hissettiriyor. Depresif görünümüm var galiba. Galiba değil öyle olduğunu da biliyorum. Onlar haklılar. Ama ben artık bıktım. Napiyim ben istifa mı ediyim kendimi mi öldürüyüm bu sorunun başka çözümü yok çünkü ben buyum doğuştan beri buyum ama insanların gözüne batıyorum bu bir farklılık galiba. Kendimden emin duramıyorum istesem de duramıyorum. Belim çok ağrıyor her an bayilacak gibi halsiz hissediyorum bacaklarım çok ağrıyor bu sağlık sorunlarım olmadan önce de ben buydum, yine böyle diyorlardı. Bunu size ağlayarak yazıyorum canım o kadar aciyor çünkü. Şaşkınim. Belim için hastaneye başvurdum bel fıtığı ve skolyoz dendi. Ama bunlar olmadan önce de ben buydum. Bunlar yeni oluştu. Yüz ifadem hep üzgün. Bana bir şeyler söyleyebilir misiniz ? Yaşamak fiziksel olarak bana çok zor geliyor. Bunun çaresi var mi?