Arkadaslar selam..
kilom gelmis 102 ye.... ilk defa hayatimda böyle bir kiloya ciktim...ve artik utaniyorum kendimden,disari cikasim yok....
bazi disiplinlilere cok imreniyorum....her abur cuburu yemiyorlar.
kisir bir döngü gibi ya üzüldükce daha cok stresse girip yiyorum yedikcede kendime kiziyorum.
hele sporla aramizda sanki düsmanlik var.
ne yapacagimi sasirdim,ya hic zayiflamazsam
Walla haftanın uc gunu cık 30 dk mınımum yuru
Ben bır haftada 5 kılo verdım
Sabah ıyı kavaltı bır dılım ekmek peynır zeytın recel. Yerım bıde yumurta saat 10 da meywe 12 de ogle yemegı ıkı. Lıtre ılık su oglen 2 ayran yogurt aksam yanı ogleden sonra su meywe
Aksam yemegı saat 6. 6 dan sonra tang fılan bır lıtre meywe
Yanı bır hafta kavaltı corba meywe tang bır dılım ekmekle 5 kg verdm ıste
fazlalığın ne kadar tam bilmiyorum ama bazı sınırlar aşılınca insanın kendi kendine spor diyet yapması da zorlaşıyor, yapsa da verieln kilo tatmin etmiyor, imkanınız varsa diyetisyene gitmeni öneririm, hem insan para verince maddi manevi emeğim boşa gitmesin diye kendini daha da zorluyor kurallara uymak için ,
Walla haftanın uc gunu cık 30 dk mınımum yuru
Ben bır haftada 5 kılo verdım
Sabah ıyı kavaltı bır dılım ekmek peynır zeytın recel. Yerım bıde yumurta saat 10 da meywe 12 de ogle yemegı ıkı. Lıtre ılık su oglen 2 ayran yogurt aksam yanı ogleden sonra su meywe
Aksam yemegı saat 6. 6 dan sonra tang fılan bır lıtre meywe
Yanı bır hafta kavaltı corba meywe tang bır dılım ekmekle 5 kg verdm ıste
Suan pek imkanim yok diyetisyene,boyum 1,68 m yani baya bir fazlam var.
en sevdigin en hit sarkilarla dans etmeyi dene günde yarim saatla basla sonra 1 saate yükselt ..
Canin tatli birsey isteyincede meyve, kuru meyve, yogurt vede sütlü tatlilar yer
Kepekli ekmek vede bol su..
Zor degil bunlar istersen basarirsin.
evet belki sorun spor yapamakta,ve hantal hantal oturmakta,eskiden böyle dans ederdim dedigin gibi ve daha bir istek ve azim vardi...yas ilerledikce mi insan hantallasiyor diyecem ama alakasi yok..
hem yasim 28 yani o kadarda yasli degilim
Bu kadar üzme kendini. Allah can sağlığı versin. Elbetteki fazla kilolar sağlık problemine
de yol açar ama çözülmeyecek sorun değil canım.
İyi bir diyetisyene gitmelisin.
Hem seni motive eder, hem de sağlıklı bir şekilde kilo verirsin.
Haftada 5 kilo vermen imkansiz.. Vicudun fazlasiyla su kaybetmis..
28 yaşında ve 102 kilosun aferin sana...devam et böyle..
bunları belli bir rahatsızlığın olmadığını düşünerek söylüyorum yanlış anlaşılmasın.
evet belki sorun spor yapamakta,ve hantal hantal oturmakta,eskiden böyle dans ederdim dedigin gibi ve daha bir istek ve azim vardi...yas ilerledikce mi insan hantallasiyor diyecem ama alakasi yok..
hem yasim 28 yani o kadarda yasli degilim
Canim ama 1 haftada 5 kilo biraz fazla ve kalicilik acisindan da pek kalicimidir:26:
Masallah senin vücut zayiflamaya acmis kapilarini tamamen
28 yaşında ve 102 kilosun aferin sana...devam et böyle..
bunları belli bir rahatsızlığın olmadığını düşünerek söylüyorum yanlış anlaşılmasın.
ımkansız dıye bır sey yoktur :))))))) ıcımde su tankı. Cıktı hep sulu hep sulu seler ıctım yedım hanı wc gıderken bıle su meywe suyu meywe yıordum hele bıdeeee yurume olursaaaaa. Kılo da cok werır ben verdım yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?