• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bitmeyen küslük

Kendisi burda çocuğu alıp alıp ailesine gidio oturuyor yiyor içiyor geliyor ben neden gitmiyim bide kardeşimin nisanı var
Yahu yorumu yazan kişi onu mu demiş. Siz evde kalan taraf olun derken kır dizini evde otur mu diyor Allah aşkına. Evden yolla adamı, ev çocuk ve senin olsun o da annesi ile yaşasın diyor ama sizin aksiyon alacak cesaretiniz olmadığını için yazılan yorumu bile aşırı alakasız yerden anlamışsınız.

Bazen diyorum olaylar acaba gerçekten olduğu gibi mi anlatılıyor yoksa konu açanlar kendini haklı çıkarmak için farklı şekilde mi aktarıyor.
Sizin olay gerçekse eğer bu adamı çekme motivasyonunuz nedir ?
1 ay olmuş neredeyse hâlâ beklemedesiniz.

Bazen diyorum olaylar acaba gerçekten olduğu gibi mi anlatılıyor yoksa konu açanlar kendini haklı çıkarmak için farklı şekilde mi aktarıyor.
Tek motivasyon: KOCASIZLIK KORKUSU

Bizim komşumuz vardı, birkaç yıl önce 70 yaşlarında vefat etti. Adam karisina haftalarca kuserdi. Karısı alışmış artık, hep böyleydi diyordu. Huylu huyundan vazgeçmiyor. Eşiniz de her sorunda size kusmeye devam edecek. Böyle yaşamak çok stresli, bı zaman sonra artık insanın sabri da kalmıyor, küsen erkeklerden igrendim artık.

Ne yapmamı bekliyorsunuz söyler misiniz
Ayrıca neden olduğu gibi anlatmiyim olayı senaryo uyduracak halim yok

Ne yapmamı bekliyorsunuz söyler misiniz
Ayrıca neden olduğu gibi anlatmiyim olayı senaryo uyduracak halim yok
Aile bilincine sahip olmayan bir adamın yanında ne kadar durabilirsiniz.
Sizin olayda çocuğunuzu sevme şeklinden kavga çıkaran bir kv ve bu absürt olayın üstüne 1 aydır konuşmayan eş var. Ortada bir şey yokken adam trip atıyor. Normal mi bu ?
Evde bu şekilde yaşamaktansa gider ailemin yanında daha huzurlu olurum.

Lütfen artık çocuk için diyerek çocukları böyle korkunç ortamlarda büyütmeyin ya. Çocuğunuz evde birbiriyle konuşmayan, aynı sofraya oturmayan, birbiri için hayalet ebeveynlerle daha mı sağlıklı büyüyor sanıyorsunuz. Evlilik dinamiklerini oturtamamişsınız çocuğunuza da böyle bir zinciri emanet ediyorsunuz. O zinciri kirmak inanın çok zor.
Oturup evliliğiniz hakkında ileriye dönük konuşun. İlerisi yoksa yoktur yani çocuğunuz ebeveynleri boşanan ilk çocuk değil sonda olmayacak. Her zaman söylüyorum ya bir sağlıklı ebeveyn > iki sağlıksız ebeveyn

Zaten çocuk İçin geliyorum eve çocuk dışında muhatap olmayalım dedi yüzüme bende çocuk İçin duruyorum zaten demiştim öyle kaldı aynı evde 2 yabancıyız
Cok sikintili bu raddeye gelinip ayni evde kalinmamali ne demek cocuk icin. Bir cocuj dunyaya getirip onu bu mutsuzlugun ve inatlasmanin icinde buyutmek haksizlik. Anlasamiyorsaniz ayrilin gidin annenizin evine donmeyin

Back
X