- 26 Nisan 2023
- 1.097
- 2.074
- 48
- 34
- Konu Sahibi papatyaskk
küsen erkek nedir ya. çekmeyin hayatınıza yazık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendisi burda çocuğu alıp alıp ailesine gidio oturuyor yiyor içiyor geliyor ben neden gitmiyim bide kardeşimin nisanı varSiz gitmeyin evden eşinizin evden gitmesini isteyin. Çok sevdiği annesinde yaşasın biraz
Yahu yorumu yazan kişi onu mu demiş. Siz evde kalan taraf olun derken kır dizini evde otur mu diyor Allah aşkına. Evden yolla adamı, ev çocuk ve senin olsun o da annesi ile yaşasın diyor ama sizin aksiyon alacak cesaretiniz olmadığını için yazılan yorumu bile aşırı alakasız yerden anlamışsınız.Kendisi burda çocuğu alıp alıp ailesine gidio oturuyor yiyor içiyor geliyor ben neden gitmiyim bide kardeşimin nisanı var
Tek motivasyon: KOCASIZLIK KORKUSUBazen diyorum olaylar acaba gerçekten olduğu gibi mi anlatılıyor yoksa konu açanlar kendini haklı çıkarmak için farklı şekilde mi aktarıyor.
Sizin olay gerçekse eğer bu adamı çekme motivasyonunuz nedir ?
1 ay olmuş neredeyse hâlâ beklemedesiniz.
Adam kocalık da yapmıyor ki.Tek motivasyon: KOCASIZLIK KORKUSU
Neden öyle bi korkum olsun acaba ?Tek motivasyon: KOCASIZLIK KORKUSU
Ne yapmamı bekliyorsunuz söyler misinizBazen diyorum olaylar acaba gerçekten olduğu gibi mi anlatılıyor yoksa konu açanlar kendini haklı çıkarmak için farklı şekilde mi aktarıyor.
Sizin olay gerçekse eğer bu adamı çekme motivasyonunuz nedir ?
1 ay olmuş neredeyse hâlâ beklemedesiniz.
Aile bilincine sahip olmayan bir adamın yanında ne kadar durabilirsiniz.Ne yapmamı bekliyorsunuz söyler misiniz
Ayrıca neden olduğu gibi anlatmiyim olayı senaryo uyduracak halim yok
Al çocuğunu git ararsa nişandayım konuşmadığın için söyleyemedim bıktım artık deNe yapmamı bekliyorsunuz söyler misiniz
Ayrıca neden olduğu gibi anlatmiyim olayı senaryo uyduracak halim yok
Cok sikintili bu raddeye gelinip ayni evde kalinmamali ne demek cocuk icin. Bir cocuj dunyaya getirip onu bu mutsuzlugun ve inatlasmanin icinde buyutmek haksizlik. Anlasamiyorsaniz ayrilin gidin annenizin evine donmeyinZaten çocuk İçin geliyorum eve çocuk dışında muhatap olmayalım dedi yüzüme bende çocuk İçin duruyorum zaten demiştim öyle kaldı aynı evde 2 yabancıyız