• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bitmeyen sorunlar

papatyaskk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2020
220
50
48
Kızlar günaydın diyim artık bu saatte yazıyorum umarım görenler olur ;
Sorunum yine kaynanam!
Arabada bi yere gidiyorduk çocuğum oturduğu yerden babaannesine gitmek için benden izin istedi ve bizim tripcan kaynana buna alındı neyse ertesi gün oldu yine bi yere gidiyoruz aynı şekil çocuk gitmek istemedi yine (4 yaşında)
Buda döndü bana dedi ki çocuğu çok güzel tembihlemişssin bana gelmesin diye demesin mi ne alaka ya falan dediysem de kafasında kurduğuna inanan o doğruymuş gibi yapan ruh hastası narsist biri kendisi
Halbuki kendisi etkiler hem bazen eşimi hem kızını kendi sorun yaşasa benimle kızı da cephe alır vs ..
başladı bu ben çocuğu ondan kıskanıyormuşum bi psikoloğa vs git demesin mi bana
Neyse bunun gibi şeyler saydırıyor eşimde boşver diyor anlamadım zaten noldu bi anda diyor biliyor tabi annesinin sorunlu olduğunu ama oda bana alttan al deyip duruyor böyle insanı daha kaç sene alttan alacaksam artık !
Neyse bu arabada benimle konuşmuyor hiç kızı da aynı şekilde tabi gözlerini kapattılar uyuyorlar bana saksı çiçeği almıştı kendisine bide bana evlerine bıraktığımızda İnerken bagajdan bana aldığını da almış vermeyişi bana yani 😀 çocuk çocuk hareketler defalarca sorunlar yaşadık görüşmedik aylarca olmadı kavga ettik olmadı susmadım olmadı sustum yine olmadı ben napıcam böyle biriyle bilmiyorum çok uzun oldu kusura bakmayın içimde kalsın istemedim buraya yazıyorum birçok kişi tarafından linç yesem de yazıyorum bazen tanımadığıma anlatıp yorum yapmaları çok önemli benim için 🌸

Çocuklar taşıt içinde sabit oturmalı. 4 yaşında çocuk oto koltuğunda niye gitmiyor? Sizler emniyet kemeri takıyorsunuzdur, çocuğu ne kurtaracak? Sert ani frende ya da çarpışma olunca camdan yola fırlıyorlar. Çocuğunuz ön koltukta kucağınızdayken arka koltuktaki babaanneye mi gitmek istedi? Eğer öyleyse ne güzel kendinizi iki kez korumaya almışsınız, ön camdan gelen tehlike sizi kurtarır çocuğu öldürür. İkinci airbag. Kaynanayla atışmayı ve gülen emojiler koymayı bırakıp çocuğunuzu arabada güvenli şekilde oturtmayı halledin.

Size boşver, alttan al diyen eşiniz sizin anneniz bunları yapsa boşver demezdi. Ne karısına ne annesine gerekeni söylüyor ne de çocuğunun güvenliğini dert ediyor. Adam bu annesi bu. İşinize gelmiyorsa çekmeyin bu tipleri. Kimsenin dıdısı beni hayattan soğutamaz, çekeceksem kendi annemi çekerim.

Çocuk arabada hareket halinde olmamalı. Güvenlik açısından çok teklikeli. Üç tane çocuğum var, bebekten alıştırması bazen zor oluyor ama alışınca sıkıntı çıkarmıyorlar.

Ayrıca eşiniz süs bitkisi mi, " anne ne diyorsun" demediği müddetçe annesi aynı şekilde devam eder.

Çocuk arabada hareket halinde olmamalı. Güvenlik açısından çok teklikeli. Üç tane çocuğum var, bebekten alıştırması bazen zor oluyor ama alışınca sıkıntı çıkarmıyorlar.

Ayrıca eşiniz süs bitkisi mi, " anne ne diyorsun" demediği müddetçe annesi aynı şekilde devam eder.
Kesinlikle haklısınız anne olur mu öyle şey dedi sus sen bi ya dedi adama da karışma gibisinden

Kesinlikle haklısınız anne olur mu öyle şey dedi sus sen bi ya dedi adama da karışma gibisinden
Hala kayınvalideye had bildirme derdindesiniz. Kaç kişi size çocuk oto koltuğu sorduk. Çocuğu kucağınızda mı oturtuyorsunuz seyir esnasında? Kim isterse onun kucağına mı geçiyor? 3 yetişkinsiniz, hiç biriniz mi çocuğun sağlığını güvenliğini düşünmüyorsunuz? Yazık günah ön koltukta kucakta oturtulan çocuklar direk ailenin elinden alınmalı. Yurt dışında hiç acımıyor alıyorlar aileden hatta yenidoğan bebeği oto koltuksuz hastaneden çıkartamıyorsun.

Hala kayınvalideye had bildirme derdindesiniz. Kaç kişi size çocuk oto koltuğu sorduk. Çocuğu kucağınızda mı oturtuyorsunuz seyir esnasında? Kim isterse onun kucağına mı geçiyor? 3 yetişkinsiniz, hiç biriniz mi çocuğun sağlığını güvenliğini düşünmüyorsunuz? Yazık günah ön koltukta kucakta oturtulan çocuklar direk ailenin elinden alınmalı. Yurt dışında hiç acımıyor alıyorlar aileden hatta yenidoğan bebeği oto koltuksuz hastaneden çıkartamıyorsun.
Çocuk önde oturmuyordu bi sakin olun önce
Arabada 5 kişiyiz çocuk oto koltuğunu hangimiz inip koysaydık
Had bildirme konusu da bildirmesin kimse bildiğini okusun mu diyorsunuz BÖyle sorunlu insanlar

Benim kv.m problemli değildir, yine de bazen geliyorlar geçenlerde bendeydi oturduk iyi güzel giderken dedi ki çocuğa durup dururken hazırlan götüreyim seni çocuk hazırlanıyor 3yasinda, iki saat demeden gelmek isteyecek, bende hamileyim 34haftalik falandı sanırım o zaman, "anne hiç uğraşamam şimdi git gel, eşimde geç gelecek onu kim götür getir yapacak yarın geliriz dedim, vay efendim babanla getirirdik kendi anne baban olsa verirsin dimi, bizle bı sorunun mu var" ben şok...

"Sana ben hiçbir şey demiyorum, bugünde kadar ayrım.yaptgimi gördün mü" dedim, "ne zaman böyle davrandım iyi götürün getirin kendiniz ama bil ki kendi annem babamda olsa ben olmadan bir yere götürülmesini istemiyorum dedim" o hala yani "belki bizi istemiyorsundur diye dedim hünerlenme" zart zurt diyor. Hüneri ben yapmadım anne gider ayak sen yaptın dedim. Görümcem de kızdı annesine "sen anlamiyor musun kim uğraşacak gel git diye diyor kıskançlıkla ne alakası var boş boş hareket yapma" diye...
Sonra eşimi arayıp anlatmış çocuğu götüreyim dedim yok dedi demiş, eşim de "öyle değildir konu senin çenen düşmüştür" falan demiş.
Geldi kıs kıs gülüyor, ne yaptınız annemle diye bende dedim çocuk gibi sana mı yetiştirdi...

Yani bak benim kv.m ile sorunum olmadigi halde duramiyor, kurtlaniyorlar, heralde KV.de olunca yükleniyor bu durumlar...

Sanki üç yaşında çocuğa sev-sevme desek anlayıp dedigimizi yapacak 😏

Had bildirme konusu da bildirmesin kimse bildiğini okusun mu diyorsunuz BÖyle sorunlu insanlar
Önce aracınıza oto koltuğunu takacaksınız sonra insanlar kalan yerlere oturacak.Sığmayan olursa da gelmesin

Benim kv.m problemli değildir, yine de bazen geliyorlar geçenlerde bendeydi oturduk iyi güzel giderken dedi ki çocuğa durup dururken hazırlan götüreyim seni çocuk hazırlanıyor 3yasinda, iki saat demeden gelmek isteyecek, bende hamileyim 34haftalik falandı sanırım o zaman, "anne hiç uğraşamam şimdi git gel, eşimde geç gelecek onu kim götür getir yapacak yarın geliriz dedim, vay efendim babanla getirirdik kendi anne baban olsa verirsin dimi, bizle bı sorunun mu var" ben şok...

"Sana ben hiçbir şey demiyorum, bugünde kadar ayrım.yaptgimi gördün mü" dedim, "ne zaman böyle davrandım iyi götürün getirin kendiniz ama bil ki kendi annem babamda olsa ben olmadan bir yere götürülmesini istemiyorum dedim" o hala yani "belki bizi istemiyorsundur diye dedim hünerlenme" zart zurt diyor. Hüneri ben yapmadım anne gider ayak sen yaptın dedim. Görümcem de kızdı annesine "sen anlamiyor musun kim uğraşacak gel git diye diyor kıskançlıkla ne alakası var boş boş hareket yapma" diye...
Sonra eşimi arayıp anlatmış çocuğu götüreyim dedim yok dedi demiş, eşim de "öyle değildir konu senin çenen düşmüştür" falan demiş.
Geldi kıs kıs gülüyor, ne yaptınız annemle diye bende dedim çocuk gibi sana mı yetiştirdi...

Yani bak benim kv.m ile sorunum olmadigi halde duramiyor, kurtlaniyorlar, heralde KV.de olunca yükleniyor bu durumlar...

Sanki üç yaşında çocuğa sev-sevme desek anlayıp dedigimizi yapacak 😏
Çok haklısınız aynen öyle görüşmeyi bi süre düşünmüyorum nolcak böyle bilmiyorum
Kendisi çocuğu parka die sallamaya götürüp piknikte sormuş demekki annen mi oturma dedi die çocuk dedi bana bende bundan sorun çıkarayım gidip de gerçekten nolcak bu kadınla geçim bilmiyorum tam geçimsiz

Sizin kayınvalide sorunları çözülmez.
Küsseniz eşiniz ailesiyle vakit geçirmek için evde durmuyor, çocuğu da alıp gidiyor sürekli. Ondan da memnun olmuyorsunuz.
Evli kaldığınız sürece olacak olanlar bunlar.

şimdi bir çocuğum var ikizlerim olcak ben şimdiden söylüyorum aynı yere 5 dk lık mesafe nolacak diyip kimse çocuklarımı kucağına almaya kalkmasın die . 3 cocugumda arkada emnıyet kemerleri bağlı oturacak ayağı olan yürüsün yürüyemeyen taksiye binsin benım sorunum değil . Çocuklarım benım sorumluluğum altında . Aynı eve gidiyor dahi olsam binmesinler benım arabama küsen küssün darılan darılsın defolup gitsin benım çocuğumun canı kimsenin anasından bacısından daha aşağıda değil asıl onlar düşünüp binmemeli o arabaya !

Sizin kaynanadan önce bi anne baba olarak önce çocuğunuza karşı kendı sorumluluğunuzu bilmeniz gerekiyor sonra kaynana derdine düşersiniz !

Valla ona göre herkesi almayacaksınız arabaya. Çocuğun emniyeti siz ve eşiniz için ilk sırada olmalı. Koltuk hep arabada olmalı. Kimse kusura bakmasın. Ya da baksın. Biz arabaya 2 kişi alabiliriz, yapacak birsey yok dersiniz. Kimseye şoförlük yapmayın.

Back
X