Bitmeyen sorunum: kaynı !

Eşim yardım etmeyi çok seviyor. Tam bir aile insanı. Hatta annemgilin bize beden daha çok misafirliğe gelmediginden şikayetçi. Kardeşin gelse birşey demem memnun olurum diyor. Tabi dile kolay.
O görmediğinden öyle diyor. Canım, yok mu kardeş kuzen falan sizde? Bi getirin birkaç ay kalsın da bi görsün beyfendi.

Ya biz dururken niye onlarda kalsın kafasında eşi

O yüzden biz ne yazarsak yapalım olmaz

Vay anasini 10 yildir orda ve hala sizde kacak mi yasiyor??? Ben olsam gizliden polise sikayet ederdim, aninda sinir disi Nasil 10 yilda oturum alamamis, bi baltaya sap olamamis inanilmaz. Ha ben de yurtdisindayim, tanidim boylelerini ama 10 yilda yine kendine kalacak bi yer bulur insan ya. Nasil sabrediyorsunuz ben valla sikayet ederdim. Bi tanidigim boyle kocasini sikayet etti adami sinir disi ettiler, kadin rahatladi. Yillarca kadinin sirtindan gecindi asalak gibi. Bosaninca oturumu dustu hop yallah Turkiye'ye...

Fazla sabırlısın bence ben olsam gerekirse bosanırdım bir erkeğin amca yada dayı kızlarımın olduğu evde işi asla olamaz gerekirse arada misafir gibi gelir gider 1 2 saat kızlarımın kesinlikle böyle ortamda büyütmezdim.

Sizinle küs ama sizinle yaşıyor..ilginç.. Ya adam kullanmayı seven, gurursuz, yüzsüz bir asalak ya da aptallık derecesinde saf biri.

Konuşmadığınız halde nasil gelip sizin evinizde kalabiliyor anlamış değilim ya dile kolay koskoca 10 yıl... taş olsa çatlar. E bu adam evlenip yuva kurmak istemiyor mu? Beceremediyse gitsin ana babasının yanina. Sizin sırtınızda yük olmuş resmen. Ama hata eşinizde, o tepki gösterse gelip kalamaz ama ses çıkarmadığı için suçlu siz oluyorsunuz.
Birde bu adam 10 yılda hala dil öğrenmedimi? Çalışma izni oturum izni yokmu?
Başkası olsa çoktan boşanmıştı

Ayrica oturum izni olmayan birini evinize alarak sizde suc isliyorsunuz. Cevreden sikayet eden birisi olsa hep beraber yanacaksiniz. Senelerdir evinizde pimi cekilmis bir bomba var insallah elinizde patlamaz...

Ayrica oturum izni olmayan birini evinize alarak sizde suc isliyorsunuz. Cevreden sikayet eden birisi olsa hep beraber yanacaksiniz. Senelerdir evinizde pimi cekilmis bir bomba var insallah elinizde patlamaz...
İtalya'ya gidip geldi 3 ay önce italyan çalışma izni aldı burda işlem başlattı. Yani bu işlem sürdükçe burda olması meşru. İşlem bitince ev mi bulur napar bilmem. Ama işlem aylar sürer. Ev bulmasida kolay değil. Ha deyince bulunmuyor... 2 yıl eşimle bir evde kaldılar.. biz evlendikten sonra bizde kalması bahsi mevzuuydu. Ben kabul etmedim ama.her gün 6 yil boyunca eve istediği gibi gelip gidiyordu saatlerce kalıpta. Biz izindeyken hatta evimizde kalıyordu yaşıyordu her yer batıyordu. Sonra biz taşındık ve bizde kalmaya başladı . 4-5 ay alt odada kaldı ben sesimi yükseltene kadar. Bana küstü o zaman. Ama elini eteğini yine çekmedi bizden. Gelip gidiyordu.. bir nebze ama daha rahattım çünkü küslük bana iyi geliyor. Ama 3 aydır yine bizde kalıyor. Süre belirsiz.

NEbicim kusluk
Hem kus hem kalıyor
Ohh neguzel
Kussun ve defolup gitsin

Gitmezzzzzzzzzzzzzzz asla gitmez

Sen zamanında diyecektin ki eşine

Arkadaşım ben 4 kişilik aile olamam sen ben ve kızımız üç kişilik aile olurum.. başka çocuk mu istiyorsun önce sen bi aile olmayı öğren. Kardeş konusunu çöz ondan sonra çocuk yaparım. Ama bu sorun devam ederken 2 çocuk daha yapmissiniz

Ben sızı anlıorum.Bir mahremı olmalı ınsanın .Hiç de ayıp olmaz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…