Bitmeyen sorunum: kaynı !

Çekilecek dert degil
Allah yardimcin olsun
Aynen. Ben en çok bu haksızlığa kızıyorum. Bütün sorumluluk benim eşime atılmış eşimde ailesi kırılmasın diye annesi ağlamasın diye kendini sorumlu hssediyor. Sanki kardeşi 18 20 yasinda çocuk. Adam 40 yaşına merdiven dayamış ve 12 yıldır eşim sorumluluk altında .. hayret birşey

Evdeki 3cocuk napiyor
Onların bakis acısı nasil
Buarada kac yaşındasiniz

Evlenmeden önce eşime dedim kardeşi kesinlikle bizde kalamaz diye. Çok şaşırmıştı. Ama.benim dedigim oldu. Ama yinede HERGÜN kardeşi saattlerce bize geliyordu eşim evde olmasa bile. Bu onlar için çok normal. Ben yeni evliydim kötü olmamak için buna bile katlandım. Birgün iyi olur ümidiyle.. seneler geçti durum değişmeyince ben artık dayanamadim. Eşim yardım et sevaba girersin diyor.. beni bir yerde ama haklı buluyor

Öyle yapıyordu zaten. Onlarda kalıyordu ama yinede bir ayağı bizdeydi. Hatta erkek kardeşim dede kaldı bir kaç ay. Ama her kaldığı kişi dağınık olduğundan pek istemiyor onu

Yardım et mi? Artık yardım falan etmeyin ya. Herif 40 yaşına gelmiş, bi baltaya sap olamamış. Yardım etmeyin, yardım aldıkça doğrultmayacak bi taraflarını.

Yardım et mi? Artık yardım falan etmeyin ya. Herif 40 yaşına gelmiş, bi baltaya sap olamamış. Yardım etmeyin, yardım aldıkça doğrultmayacak bi taraflarını.
Ah ne mantıklı ne akıllı düşünüp yazıyorsun. Babam bile karışıp çok yardım etme dedi eşime ama eşim vicdan azabı çekiyor. Ailesi öyle demiyor ama. Yardım edin diyor.
Eşim dün onlara(annesigil) benim artık ne zaman gideceğini sorduğumu anlatinca annesi ağladı

Ailecek asalaklar. Oglum istenmedigin yerde durma deyip cagiracaklari yerde hareketlere bak igrenc

Yok artık. Anası 40 yaşında oğlunun asalak hayatı yaşadığına ağlasın.

Ailecek asalaklar. Oglum istenmedigin yerde durma deyip cagiracaklari yerde hareketlere bak igrenc
Aynen. Benim çocuğum ablasını yada abisini böyle bir zor durumda bırakırsa ben ona 'ne işin var senin aile içinde. Kendine çeki düzen ver yok ol oradan . Kendi başının çaresine bak' derim ve küçükken öyle yönde eğitirim.

Ya kaybıyla yaşamayı kabul eden var mı bu devirde ? Köylerde var mı aceba böyle birşey?
köylerde vardır kesin. kabile gibi yaşamayı seviyor bazı insanlar. ama sizin eşiniz yabancı bence onların kulturu bu sekilde adama normal geliyormus baksanıza yani olayda bir gariplik oldugunun bile farkında degil bence.

Ben senin yerinde olsam alırım çocuklarmi kendime baska ev tutarim esimde gelirse gelir gelemezse yasasin abisiyle
Eşimle ve çocuklarımla çok mutluyum ama. Tek sinir olduğum şey bu kayın meselesi. Haksızlığa dayanamıyorum. Ama geri dönüşü olmayan yollara girmek istemem. Artık haftada bir dir dir edeceğim başını şişirip "kötü" olacağım

köylerde vardır kesin. kabile gibi yaşamayı seviyor bazı insanlar. ama sizin eşiniz yabancı bence onların kulturu bu sekilde adama normal geliyormus baksanıza yani olayda bir gariplik oldugunun bile farkında degil bence.
Kabile olarak evet. Yani kaynı ve karısı çoluğu çocuğu. Ama tek kaynını kabul eden olamaz yaaaa..

Haftada bir mi ben hala şok haftada bir nedir yaaa

Ya siz çok tatlısınız valla benim bile gelip 7 8 sene yaşamak geldi sizin evde

Yemek önünde temizlik yok fatura yok offfff mis gibi hayat

Haftada bir mi ben hala şok haftada bir nedir yaaa

Ya siz çok tatlısınız valla benim bile gelip 7 8 sene yaşamak geldi sizin evde

Yemek önünde temizlik yok fatura yok offfff mis gibi hayat
Üstelik birde çalışıyorum.. yani sadece ev işi değil. Kaynimla itinayla küs kalmasam çoğu zaman başımda olacak basımı saçma sapan yarım yamalak diliyle sisirecek. Özellikle küs kalıyorum. Fesatlığımdan değil. Kendimi ve ruhumu korumak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…