Çabuk kalbi kırılır ve çabuk küser.. ya bana yada abisine. Ama eli mahkum çok küs kalamiyor çünkü abisine muhtaç...
Aynen. Ben en çok bu haksızlığa kızıyorum. Bütün sorumluluk benim eşime atılmış eşimde ailesi kırılmasın diye annesi ağlamasın diye kendini sorumlu hssediyor. Sanki kardeşi 18 20 yasinda çocuk. Adam 40 yaşına merdiven dayamış ve 12 yıldır eşim sorumluluk altında .. hayret birşeyÇekilecek dert degil
Allah yardimcin olsun
Evdeki 3cocuk napiyorAynen. Ben en çok bu haksızlığa kızıyorum. Bütün sorumluluk benim eşime atılmış eşimde ailesi kırılmasın diye annesi ağlamasın diye kendini sorumlu hssediyor. Sanki kardeşi 18 20 yasinda çocuk. Adam 40 yaşına merdiven dayamış ve 12 yıldır eşim sorumluluk altında .. hayret birşey
Evlenmeden önce eşime dedim kardeşi kesinlikle bizde kalamaz diye. Çok şaşırmıştı. Ama.benim dedigim oldu. Ama yinede HERGÜN kardeşi saattlerce bize geliyordu eşim evde olmasa bile. Bu onlar için çok normal. Ben yeni evliydim kötü olmamak için buna bile katlandım. Birgün iyi olur ümidiyle.. seneler geçti durum değişmeyince ben artık dayanamadim. Eşim yardım et sevaba girersin diyor.. beni bir yerde ama haklı buluyorSen zamanında diyecektin ki eşine
Arkadaşım ben 4 kişilik aile olamam sen ben ve kızımız üç kişilik aile olurum.. başka çocuk mu istiyorsun önce sen bi aile olmayı öğren. Kardeş konusunu çöz ondan sonra çocuk yaparım. Ama bu sorun devam ederken 2 çocuk daha yapmissiniz
Öyle yapıyordu zaten. Onlarda kalıyordu ama yinede bir ayağı bizdeydi. Hatta erkek kardeşim dede kaldı bir kaç ay. Ama her kaldığı kişi dağınık olduğundan pek istemiyor onuYalnız yaşayan tanıdıklar varsa onlarla yaşasın vardır mutlaka bekar , yalnız , çalışmak için orda yaşayan kişiler ev arkadaşı arayan falan . Ya da hem çalışılacak hem de kalınılacak iş bulamaz misiniz ona
Yardım et mi? Artık yardım falan etmeyin ya. Herif 40 yaşına gelmiş, bi baltaya sap olamamış. Yardım etmeyin, yardım aldıkça doğrultmayacak bi taraflarını.Evlenmeden önce eşime dedim kardeşi kesinlikle bizde kalamaz diye. Çok şaşırmıştı. Ama.benim dedigim oldu. Ama yinede HERGÜN kardeşi saattlerce bize geliyordu eşim evde olmasa bile. Bu onlar için çok normal. Ben yeni evliydim kötü olmamak için buna bile katlandım. Birgün iyi olur ümidiyle.. seneler geçti durum değişmeyince ben artık dayanamadim. Eşim yardım et sevaba girersin diyor.. beni bir yerde ama haklı buluyor
Ah ne mantıklı ne akıllı düşünüp yazıyorsun. Babam bile karışıp çok yardım etme dedi eşime ama eşim vicdan azabı çekiyor. Ailesi öyle demiyor ama. Yardım edin diyor.Yardım et mi? Artık yardım falan etmeyin ya. Herif 40 yaşına gelmiş, bi baltaya sap olamamış. Yardım etmeyin, yardım aldıkça doğrultmayacak bi taraflarını.
Ailecek asalaklar. Oglum istenmedigin yerde durma deyip cagiracaklari yerde hareketlere bak igrencAh ne mantıklı ne akıllı düşünüp yazıyorsun. Babam bile karışıp çok yardım etme dedi eşime ama eşim vicdan azabı çekiyor. Ailesi öyle demiyor ama. Yardım edin diyor.
Eşim dün onlara(annesigil) benim artık ne zaman gideceğini sorduğumu anlatinca annesi ağladı
Yok artık. Anası 40 yaşında oğlunun asalak hayatı yaşadığına ağlasın.Ah ne mantıklı ne akıllı düşünüp yazıyorsun. Babam bile karışıp çok yardım etme dedi eşime ama eşim vicdan azabı çekiyor. Ailesi öyle demiyor ama. Yardım edin diyor.
Eşim dün onlara(annesigil) benim artık ne zaman gideceğini sorduğumu anlatinca annesi ağladı
Aynen. Benim çocuğum ablasını yada abisini böyle bir zor durumda bırakırsa ben ona 'ne işin var senin aile içinde. Kendine çeki düzen ver yok ol oradan . Kendi başının çaresine bak' derim ve küçükken öyle yönde eğitirim.Ailecek asalaklar. Oglum istenmedigin yerde durma deyip cagiracaklari yerde hareketlere bak igrenc
Ya kaynıyla yaşamayı kabul eden var mı bu devirde ? Köylerde var mı aceba böyle birşey?ben hayatımda boyle sacmalık duymadım
köylerde vardır kesin. kabile gibi yaşamayı seviyor bazı insanlar. ama sizin eşiniz yabancı bence onların kulturu bu sekilde adama normal geliyormus baksanıza yani olayda bir gariplik oldugunun bile farkında degil bence.Ya kaybıyla yaşamayı kabul eden var mı bu devirde ? Köylerde var mı aceba böyle birşey?
Koca adamı gelinle aynı evde çok tutmazlar bizim orda.Ya kaynıyla yaşamayı kabul eden var mı bu devirde ? Köylerde var mı aceba böyle birşey?
Eşimle ve çocuklarımla çok mutluyum ama. Tek sinir olduğum şey bu kayın meselesi. Haksızlığa dayanamıyorum. Ama geri dönüşü olmayan yollara girmek istemem. Artık haftada bir dir dir edeceğim başını şişirip "kötü" olacağımBen senin yerinde olsam alırım çocuklarmi kendime baska ev tutarim esimde gelirse gelir gelemezse yasasin abisiyle
Kabile olarak evet. Yani kaynı ve karısı çoluğu çocuğu. Ama tek kaynını kabul eden olamaz yaaaa..köylerde vardır kesin. kabile gibi yaşamayı seviyor bazı insanlar. ama sizin eşiniz yabancı bence onların kulturu bu sekilde adama normal geliyormus baksanıza yani olayda bir gariplik oldugunun bile farkında degil bence.
Eşimle ve çocuklarımla çok mutluyum ama. Tek sinir olduğum şey bu kayın meselesi. Haksızlığa dayanamıyorum. Ama geri dönüşü olmayan yollara girmek istemem. Artık haftada bir dir dir edeceğim başını şişirip "kötü" olacağım
Haftada bir mi ben hala şok haftada bir nedir yaaa
Ya siz çok tatlısınız valla benim bile gelip 7 8 sene yaşamak geldi sizin evde
Yemek önünde temizlik yok fatura yok offfff mis gibi hayat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?