İnsan çeyiz hazırlığına girişmeden külfetini anlayamıyor, çok enteresan bir iş
Aldıklarını güle güle kullanmak nasip olsun inşallah, bana da tabiiBen çeyimize bir tane yeni eşya alsam, listeme iki tane eksik ekliyorum sanki. Aldıkça aklıma başka şeyler geliyor. Ben de bir ara fotoğraflarını koymayı düşündüm ama çoğu paketlenmiş ve kaldırılmış durumda.
En sondaki ekmek sepetini biev'den mi aldın acaba? Ben de görünüşünü çok beğendim ama kalitesinden emin olamadığım için almamıştım. Tavsiye eder misin?
ütün süper bişi. yazın anneme aldım ve ütü yapmaktan zevk alır hale geldim
aldıkların çok tatlı. ama burdaki hatunlar coşmuş ya bakıyorum da topiklere para dayanmaz
Çok haklısın tatlım ben de buraakileri gördükçe ne çok eksiğim varmış dedim. Ben sadece elektronikleri bitirdim işte almayı. Mutfağa yatak odasına daha çok alıncak var
O sorduğun sepeti Bolu da bir çeyiz mağazasından aldım markası Biev evet. Kolalanmış sanırım danteli katı duruyor. Süs sabunu yapıyorum onları koymak için almıştım harika görünüyor bence almalısın fiyatı da 13 tlydi.
herşeyin çok güzel güle güle kullan canım devamını bekliyorum
Bir beyaz eşya derdinden kurtulmuşsun . ne güzel.
bu ütü nasıl ya tefal hikaye mi artık ?bir kaç yerde yorumları okuyorum beğeniler fazla
philips tefalden çok daha güzel internet sitelerini dolaş baya indirmli bulabilirsin bu ütüye bayılıyorum ben. tefaki geçti bana göre
Canım benim evlenmem daha çok var ki zaman belli bile değil , şimdiiden alsam bişey olur mu hangi siteleri takip etsem her siteden aışveriş yapmak istemiyrum güvenilir olmayabilir.
canım benim evlenmem daha çok var ki zaman belli bile değil , şimdiiden alsam bişey olur mu hangi siteleri takip etsem her siteden aışveriş yapmak istemiyrum güvenilir olmayabilir.
ben golddan almıştım, klasik trendyol, markafoni falan güvenilir kullandım şükür bi sıkıntım olmadı
düğüne varsa bekle derim not al hoşuna giden şeyleri. ben açıkcası kendime hiç bir şey almıyorum para biriktiriyorum sadece ve araştırma yapıyorum
canım bende yeni yeni almaya basladım hiç bişeyim yok benimde.evim.net trendyolda indirimler oluyor ben trendyoldan yatak örtüsü ve 2 tane nevresim takımı 1 uyku seti aldım.yatak örtüm gelmiş güzelmiş baska yere yolladımda.bende merak etyom baska siteler varmı? Bide su ceyiz setleri olyo ya tabaktencere onlarıda öyle alıcam .daha mutfak robotları ütü... Hersey eksik philipisinütüleri güzel gercekten
trendyol , markafoniye gliyor mu ben hiç dikkat etmedim o zaman .
Bekliyim dimi ütü önemli sonuçta bunun kodunu yazar msın canım
bende markafpni , trendyoldan alışveriş yapmışlığım çoktur.
etrafımd ahiç phılıps ürünü kullana yok bilmiyorum pek bir tek bu sitede görüyorum alanları .sanırım benim de tercihim phılıps olacak ütüde.
herşeyin çok güzel güle güle kullan canım devamını bekliyorum
Bir beyaz eşya derdinden kurtulmuşsun . ne güzel.
bu ütü nasıl ya tefal hikaye mi artık ?bir kaç yerde yorumları okuyorum beğeniler fazla
Canım benim evlenmem daha çok var ki zaman belli bile değil , şimdiiden alsam bişey olur mu hangi siteleri takip etsem her siteden aışveriş yapmak istemiyrum güvenilir olmayabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?