- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
Evet ben şuan tek yaşıyorum çalıştığım yerde lazım olduğu için çamaşır makinesi aldım diğerlerini müstakbel kocam alır artık:)
Vala ben philips aldım genelde elektronik eşyalarımı. Çok da beğenerek aldım philips candır:)
Morhipodakileri takip et ben çoğunu oradan aldım ve altıncıcadde sitesinden ama artık o site değişti bir şey bulunmuyor ve pahalı. Morhipoya güvenebilirsin. Ben aldıklarımı daha sonradan daha ucuza da gördüm ama üstümden yük kalktı hepsini bir anda almak zorunda kalmadım o güzel oldu. Sen de kaliteli moda diye alınmayacak şeyler alırsın yavaş yavaş canım.
Hımm ne güzel bende sadece bulaşık makinesini alacağım diğerlerini sevgilim alacak.
Pphılıp sürünlerini kullanan insan yok çevremde hiç canım bu site sayesinde phılıps böyle ürünleri olduunu görüyorum.
Altıncı cadde çok pahalı geliyor bana ya kargo ücreti 7 lira başka yerlerde 6 lira iken.
Morhipo ya bakarım artık canım çok sağol.
bende aldklarımı ekliyorum işte topiğime , elimden geldiğince keliteli şeyler alıp koyuyorum yavaş yavaş.
bende morhipoya bakayım ütüyüyüde philipis alayım bide mutfak robotu takımı alcam ihas motto var begendim onu.bende ya camasır makinası ya bulasık makinası alayım.alacak okadar cok sey varki bide benimki ocakta belki düğün diyor ocaga kadar almam lazım bişileri.hangi marka alacksınkuzu makineyi
bak canım bak.oo ocağa bişey kalmamış Arçelik alacağım canım ben ..
bak canım bak.oo ocağa bişey kalmamış arçelik alacağım canım ben ..
diğer eşyalarla devam ediyoruz
bak canım bak.oo ocağa bişey kalmamış arçelik alacağım canım ben ..
canım elektrikli süpürgen nasıl memnunmusun ? Bende senin ütünden aldım 219 a
Süpürgeyi çok beğenip aldım. Bir kere denedim nasıl çalışıyor diye tavandaki ağı alırken yapıştı. Bıraktım tutamacını havada asılı kaldı abartmıyorum o derece güzel çekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?