bitmez bu çeyiz alışverişi:)

Hımm ne güzel bende sadece bulaşık makinesini alacağım diğerlerini sevgilim alacak.

Pphılıp sürünlerini kullanan insan yok çevremde hiç canım bu site sayesinde phılıps böyle ürünleri olduunu görüyorum.

Altıncı cadde çok pahalı geliyor bana ya kargo ücreti 7 lira başka yerlerde 6 lira iken.

Morhipo ya bakarım artık canım çok sağol.
bende aldklarımı ekliyorum işte topiğime , elimden geldiğince keliteli şeyler alıp koyuyorum yavaş yavaş.

bende morhipoya bakayım ütüyüyüde philipis alayım bide mutfak robotu takımı alcam ihas motto var begendim onu.bende ya camasır makinası ya bulasık makinası alayım.alacak okadar cok sey varki bide benimki ocakta belki düğün diyor ocaga kadar almam lazım bişileri.hangi marka alacksınkuzu makineyi

bak canım bak.oo ocağa bişey kalmamış Arçelik alacağım canım ben ..

Arkadasın dediği ütüyü ve fakir motto blendr seti aldım gittigidiyordan toplam 304 tuttu ütüyü 219 a blendr setide 84 e aldım kargo dahil Baskasitelerdede vardı ben güvenli olsun diye burdan aldım

allah yardım etsin tüm ceyiz dizenlere

Son düzenleme:
bak canım bak.oo ocağa bişey kalmamış arçelik alacağım canım ben ..

hımmm bendemi arcelik alsam aristonda seviom amayada bosh ama bosh biraz pahalıbakmak lazım gidim aristonda parca bulunurmu oda var en güzeli arcelik yada bosh bi bakayım fiyatlara ben camasır mak alayım

Ben de ütümü Philips aldım. Tefal bence elektrikli mutfak aletleri konusunda iyi ama geri kalanı farklı markalardan bakmak lazım.

Ben 2 sene öncesinden taksit taksit herşeyimi almaya başladım. Vakit gelince insan bulmuş gibi oluyor, iyi ki almışım diyorum

Firmaların kendi sitelerinden de bakabilirsiniz kızlar. Mesela dün Bernardo vardı trendyolda ama zaten sitesindeki fiyatlarıyla aynı, ekstra bir indirimi yok ki?

Benim şu an derdim günlük çatal kaşık bıçak takımı :)) "Ne var bunda?" demeyin, içlerinde ya yalnızca tatlı kaşığı var ya da yalnızca çatalı. Ben de istiyorum ki tatlı çatalı kaşığı ve bıçağı takım olsun. Sanırım Karaca'dan falan tek tek alacağım hepsini... Tanesi 4-5 TL aralığındaydı orada.

Merhabalar Arkadaşlar :)

Öncelikle evlilik hazırlığı yapan tüm arkadaşlarıma kolay gelsin demek istiyorum :) kolay iş değil Allah yardımcınız olsun ama bir taraftan da zevkli o yüzden siz tadını çıkarmaya bakın :)

Instagram kullanan arkadaşlar varmı aranızda? Peki takıya merakı olanlar? Sizden bir ricam olacak :) eğer Instagram hesabınız varsa birde üstüne takı ve moda ile ilgileniyorsanız beni @eva_licious7 dan takip edermisiniz :)

şimdiden çok teşekkür ederim :)

hayırlısı olsun mevla tamamına erdirsin inşallah,güzel çeyizlerini mutlu günlerde kullanmak nasip olsun..

Topiğin hayırlı olsun tatlım aldıkların çok güzel özellikle çay takımını çok beğendimmm

Daha güzelleri sizin olsun kızlar.
Çay takımını English Home'dan %50 indirimle almıştım o kadar uyguna geldi ki:)

Kızlar bu arada nişan, düğün organizasyonları için de bir şeyler yapıyorum diğer konularıma bakarsanız görebilirsiniz.

canım elektrikli süpürgen nasıl memnunmusun ? Bende senin ütünden aldım 219 a

Süpürgeyi çok beğenip aldım. Bir kere denedim nasıl çalışıyor diye tavandaki ağı alırken yapıştı. Bıraktım tutamacını havada asılı kaldı abartmıyorum o derece güzel çekiyor

küçük ev aletlerinde pshilpsten şaşmamak gerekiyo ben çok seviyorum ürünlerini,, saç kurutma, düzleştirici, robot, ütü, süpürge her bişeyi o açıdan aldıklarını çok sevdim ki

Süpürgeyi çok beğenip aldım. Bir kere denedim nasıl çalışıyor diye tavandaki ağı alırken yapıştı. Bıraktım tutamacını havada asılı kaldı abartmıyorum o derece güzel çekiyor

tamam canım bende bakayım ozaman sagol kuzum önümüzdeki ay alayım ihlasla onun arasında kaldım

Kızlar aradığım günlük çatal-kaşık-bıçaklar ile tatlı çatal-kaşık-bıçaklarını bir set halinde nihayet buldum :))

Evim.net'te Schaffer'ın çkb setlerinden aldım. Benim gibi bu konuya takıntılı olan varsa hoşuna gidebilir

Kızlar mink battaniyelerinde kampanya vardı 2 çift kişilik battaniye 130 tl artı yanına tek kişilik hediye veriyorlar. İşte aldıklarım:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…