bitmez bu çeyiz alışverişi:)

canım çeyizlerin çok güzeller aşkla kullan
süpürgeni nerden ve kaç liraya aldın öğrenebilir miyim acaba?

Sagol tatlim. Sanirim altincicadde.com dan almistim. Fiyati 580. Ama simdi dusmustur cunku ust modeli cikti. O daha iyi.

Züccaciye de almaya başladım kızlar:

Yemek takımımla uyumlu günlük çatal bıçak takımım

ne şeker şeyle rbunlar böyle cnm renkli çook güzel çatal bıcagın yemek takımınada uymuş baya allah güle güle kullanmak nasip etsin cnm

Sağol tatlım vala ben de bayılarak alıyorum ama nişanlım kızıyor oyuncak gibi bunlar diye:)

Sağol tatlım vala ben de bayılarak alıyorum ama nişanlım kızıyor oyuncak gibi bunlar diye:)

ah ah hiç söyleme cnm benimki öyle bide pembe pembe alıyorum kızıyor cnm ortak bi renk tercih etseydin bari bune böyle pembe pembe arayı bul renk konusunda diyor

ah ah hiç söyleme cnm benimki öyle bide pembe pembe alıyorum kızıyor cnm ortak bi renk tercih etseydin bari bune böyle pembe pembe arayı bul renk konusunda diyor

Erkekler daha modern şeyler istiyorlar biz de masalsı bi hava istiyoruz evde haliyle anlaşamıyoruz o konuda:)
Bu ne evcilik mi oynıcaz bunlarla diyor ama dinleyen kim:) Ben taa üniversiteye başladığımda karar verdim bu tarz düzeceğimi evimi şimdi şimdi moda oldu da benimki hiç istemiyor ama en azından mutfak benim:)

Mutfağımın yeni cicileri:)
Yağdanlığı tavsiye ediyorum kızlar. Kapağındaki mekanizma sayesinde kendi açılıp kapanıyo ve sağasolayağ damlatmıyo. 2 tanesi 20 tl. Kütahya porselen.

Rakı bardakları da çok esprili:) İçilen rakı seviyesine göre replikler yazmışlar:)

bu yemek ve kahvaltı takımımız aynı, çok beğenerek almıştım ben de.. güle güle kullanırız inş
diğer aldıklarına da bayıldım

Amin canım güzel günlerde kullanalım inşallah:) Sen ne kadara almıştın?

Kızlar sonunda 12 kişilik yemek takımımı da almış bulunuyorum. Ben bonechinalara henüz alışamadım, Dokunduğumda kırılacakmış hissi veriyorlar bana ve aşırı pahalı. O yüzden klasik porselen aldım.

Baharat takımımı ve tepsiyi bievden aldımmm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…