Bitmiyor istekleri

Çözemedim ben zaten neyse bu bahçe konusu şuan için askıda bakalım yine askından inerse nasıl bir yol izlenecek bakacağım sonra ona göre konuşacağım

bende hak verdim konuna, ama konuşma uslubun yanlış bence...bu durumlarda biras sinsi olucan...eşinin ailesine paralar vermesini istemiyorsan, hiç bir zevkinden taviz vermiyeceksin, sürekli adamı borca harca sokacaksın..verecek parası kalmaz böylelikle...

Kalmazsa eksi hesaba düşer. Eşimin kredi kartı limiti 30 bin. Ne yaparsam yapayım adamı sarsmaz

Umarım onlara kalmadan satılır seninde başın ağrımaz
İnşallah alamazlar diye dua ediyorum . Kv kredi çekeceğiz dedi telefonda kapattı o an eşimden anne ne kredisi tuğçenin bilezikleri var veririz kredi ile uğraşmayın demesini bekledi Emin’im.

Mantıklı davranmışsınız.

Konu ihtiyaç üzerine olsaydı, hani ellerinde gelirleri olmaz, darda kalırlar da para ister anlarım.
Ancak anladığım kadarı ile zaten darda değiller, gelirleri de kötü değil.
Bi zahmet arsa da almayıversin veya parasını biriktirsin öyle alsın.
Ne diye size ve diğer çocuklarına yüklüyor ki masrafları?

Bu işgüzarlıktan başka birşey değil bana göre.
Saçma...

Çok iyi demişsiniz, geri adım atmayın ve o parayı vermesine müsade etmeyin.
Ya da dediğiniz gibi para verenlerin üzerine yapsın tapuyu, o zaman ilerde eşiniz verdiği paranın hakkını alabilir.

Merhaba, bence çok haklısınız, benzer durumlar önceden bizde de vardı, en sonunda ben de sert çıkmıştım. Bu zamanda zor ama en iyisi galiba siz de borç altına girdik dersiniz eğer kredi ile ev, araba vs. kendiniz için bir yatırım işine girerseniz. Bizim öyle olmuştu, ev kredisi ödemeye başlayınca para musluğu kapanmıştı, sonra da birdaha açılmadı. Allah yardımcınız olsun, hastalık, sıkıntı, zorunlu bir hal olmadığı müddetçe insanları böyle sıkboğaz eden anne-babası olan herkese de Allah sabır versin, çok zor gerçekten.

ben başımdan geçenleri anlatmayım çok uzun olur ama
sana şunu söyleyebilirim kocanı borca sokacaksın ,
kendi ağzıyla valla hiççç param yok diyecek durama gelecek ,
tecrübeyle sabit 13 yıllık evliyim

ben yaptım şimdi kimse tek kuruş isteyemiyor ,

birde beni tanıdılar artık tırsıyorlar valla benım param kıymetli diye geziyorum ,

o kadar güzel konusmussunuz ki.

babam da hersey bizim icin zaten diye dedemlere halalarima yedirdi yedirdi noldu. hepsi yan gelip yatarak mal mülk ev sahibi oldu. babam kirada oturuyo. herkes sirt cevirdi dolandırılp musluk kesilince.

hani nerede anne baba baci kardes. bundan sonra ben sizin yerinizde olsam gorumcemin çocuğuna da ufak tefek şeyler dışında harcamam.

babasi ne kadar istediyse esiniz cekip sizin adiniza yatirsin. biz kp borç verdik adam bizi iki sene oyaladi emekli olcam diye. bı kısmını yatirim yapcaz diye aldik. hala verecek kalani emekli!!! olabilirse keyfi yetip.

hiç acimayin esinize. tatil rezervasyonu yaptirin hatta. babaya verecek para varsa tatil parasi da vardır.

Eşim kıdem atlayacak işinde benden başka herkes maaşa eklenecek parayı konuşuyor.
Zaten çocuklarıma onlardan bir kuruş gelmesin istemem bana dokunmasınlar ben güle oynaya geçincem zaten
bu daha sinir bozucu işte. eşin ,evinizde ki maddi gelir giderleri ailesiyle konuşur mu? gerçi konuşuluyo ki hiç çekinmeden emretme durumu var.

Sen çok yaşa :) bundan sonra yeni cümlem bu olacak
Hepimiz farklı versiyonlarını yasamisizdir bu olayın...ama kayınpeder tapusunda mal sahibi olma,ama kayna iş açıp sözüm ona ticaret yapip sadece borca ortak olma geliriyle milleti gecindirme planlari...sakin arkanda duramayacagin birşey söyleme inan gözlerine yansıyor kararlılığın , ültimatomdaki samimiyetin....

Kyk eşya borcu ben olsam söz konusu etmezdim.3. Kişinin değilki onlar.eşyaları sizde kullanıyorsunuz.Kyk deseniz hayat arkadaşınızın borcu.bilemedim.

Eşim kıdem atlayacak işinde benden başka herkes maaşa eklenecek parayı konuşuyor.
Zaten çocuklarıma onlardan bir kuruş gelmesin istemem bana dokunmasınlar ben güle oynaya geçincem zaten

burda da hata siz de. kocanizin maaşi üzerinde olan artis icin plan yapmadınız mi. bizden de beklerlerdi. ücretsiz izne ayrıldım. kac kere dediler herkes bakiciya veriyo sen de ver yazik tek calisiyo ogluma diye.

hem bize borclari var ( ücretsiz izinde rahat etmek için ayırmıştık o parayi) hem çalış deyip ac misiniz açıkta misiniz sormuyolar.

herkes kendi işine baksin. siz de kidem atladığı parayi nereye kanalize edeceksiniz onu düşünün

Çok iyi olmus valla bütün kk ezik ezik napsam denediğimde için anlindan öper senin
Aynı çizgide devam sakın ödün verme

KYK borcu da diyip gecmeyin...ana parası bir de birikmisse faizi az para degil.kyk evlendikten sonraya kalsın...evlilik borçları askerliği vs hakikaten az değil bunlar.
Şu dakikadan sonra eşinizin tutumu onemli.eger ortada olan yanlısın farkindaysa ve buna son verirse ne ala. Zeytinyağı gibi üste çıkıp devam ederse bosanin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…