- 3 Aralık 2013
- 1.860
- 1.231
- 198
- Konu Sahibi _-CaNiMSiN-_
-
Eger canin mantı istediyse keşke sadece onu yeseydin fasulye yemeseydin bence ve yogurduda sadece yumurta ve mantini yeseydin, yada mantı yemeyip diğerlerini yeseydin çok olmuş tatlım. Ayrıca sana kalori se.... tavsiye ederim ben hep orayla zayifladim vede bazen baska yerlerden baktım kalorilere. Önemli olanda ne kdr sürede kaç kilo vermek istediğin ama sağlıklı zaman sececeksin.öğle yemeğim
4 yk mantı
4yk taze fasulye
1yumurtadan yumurta salatası
1 kase yoğurt
yorumun için ederim fakat sabah ara yapmayınca çok fazla acıktım onun için fazla kaçırdım ben ayça kayanın 5333Eger canin mantı istediyse keşke sadece onu yeseydin fasulye yemeseydin bence ve yogurduda sadece yumurta ve mantini yeseydin, yada mantı yemeyip diğerlerini yeseydin çok olmuş tatlım. Ayrıca sana kalori se.... tavsiye ederim ben hep orayla zayifladim vede bazen baska yerlerden baktım kalorilere. Önemli olanda ne kdr sürede kaç kilo vermek istediğin ama sağlıklı zaman sececeksin.
eğer birbirimize destek olursak başarılı olabiliriz birbirimizin yanlışlarını fark edemediği şeyleri söyleyebilirizDemiştim sana tatlım
Bende 2 gündür wc ye çıkamıyorum ya.
Ara 1 sade Nescafe
12.5 gr kinder ciholata
öğle yemeği olarak çok az değilmi canımBen tam anlamıyla sade icemiyorum hala ama şekerde koymuyorum
Öğle 1 küçük yeşil elma
15 tane badem
Çay
öğle yemeği
karnabahar yemeği 1yağ
1kase yoğurt 1süt
1yumurta 1tk yağ ile 1et 1yağ
salata yağsız üzerine 1kk peynir 1et
2dilim ekmek 2tahıl
kalan 2süt 1tahıl 1yağ 3meyve
canım böyle yaziyorum umarım seni sıkmıyorumdur böyle sayması daha kolay geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?