- 5 Ekim 2013
- 3.214
- 1.267
- 178
- Konu Sahibi BitterKuzucuk
-
- #3.041
seviyorum hisli olmalarını ve bi kaç özelliklerini daha, benim rahmetli babacığımda bi yengeçti........
ben çıkıyorum kızlar iyi geceler
allah rahmet eylesin hangi burçtan olursa olsun o insanın içinde merhamet olması lazım aileden gördüğü gibi davranır çocuklar ne olursa olsun bence sizin çocuğunuz hisli olur zaten
amin....
çok teşekkür ederim, inşaallah:)
ne demek :) hissettiğimi söyledim hislerim beni yanıltmadı bu zamana kadar pek
hayırlı olsun yeni topiğin civcüküm ...ben hesabını unuttum en son kaçıncı topiği açmıştınhayran kitlen aldı başını yürüdü maaşallah...kendine iyi bak......
Allah rahmet eylesin meyra. Allah kalanlara sabır versin. umarım istediğin gibi bir oğluşun olur.seviyorum hisli olmalarını ve bi kaç özelliklerini daha, benim rahmetli babacığımda bi yengeçti........
Günaydın :)
zorla güldürdü forum yahu halbuki hiç gülesim yok
Allah rahmet eylesin meyra. Allah kalanlara sabır versin. umarım istediğin gibi bir oğluşun olur.
Meyra daha uğramamış bugün :)
sen nasılsın piyonist
ben de sabah doktora gittim ama ameliyattaymış
geldi sonra ama sıra yavaş gidiyordu
öğlenden sonraya kaldı,bakalım burdan izin alıp gidicem
Bilgisayarima virusmu bulasmis nedir ya reklam cikip duruo nasil kurtulacam
bende de çıkıyor alıştım artık :)Bilgisayarima virusmu bulasmis nedir ya reklam cikip duruo nasil kurtulacam
alttan baktı canım yine.hormon ilacı kullanıcam değerlerin düşmesi için,bir dahaki reglyde yine gidicem.ona göre bebek çalışmasına devam edicezne yaptın merak ettim bitterciğim???:44:
Selam kızlar nasılsınız
Sütlü tatlılar yemek yarışması için oy kullanmak ister misiniz(Topic sahipleri yabancı değil eklememde bir sakın olmaz diye düşünüyorum )
SÜTLÜ TATLILAR
bende de çıkıyor alıştım artık :)
alttan baktı canım yine.hormon ilacı kullanıcam değerlerin düşmesi için,bir dahaki reglyde yine gidicem.ona göre bebek çalışmasına devam edicezpco yok dedi bu doktor deli olacam biri olabilir diyor biri yok diyor
selam abla :)
tabi ki de kullanırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?