- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.435
- 798
yine uzun zaman oldu giremedim. kimse de girmemiş ben yokkenneyse buraya geleli yediklerime çok dikkat ediyorum ama 1 haftadır kayınvalidemlerdeydim giremedim, tartılamadım da. bugün akşam geldik anneme tartıldım hala aynı görünüyorum ama tok karna giysiyle 56 geldim. bakalım yarın sabah aç karna giysiysiz ne gelicem. 51 hedefi tutmayacak sanırım ama 52-53 e bile razıyım. eşofmanlar pantolonlar bollaşmış gibi:) neyse bakalım sonuç ne olacak eve döndüğümde:) senin hedef de güzelmiş denemem:) yaza fit giricez inş. :):):):)
Kızlar ben bir aydır giremedim nete evi falan taşıdık internetimiz yok, siz de gitmişsinizNe var ne yok nasıl gidiyor?
Evet canım dağıldık bizde.
bende seni merak ettim girmiyorsun hiç diye. Profilinden de takip ettim hiç yoktun ortalıkta.
Ben 51 civarıyım. Yani iyi durumum. Yalnız bacaklarımın sıklaçması için yürüyüş yapmak istiyorum fakat bulunduğum yerde hava hala düzelmedi, hep rüzgarlı. Haftada 2 gün ancak yürüyebiliyorum.
Yeni evinizde sağlıkla, mutlulukla, huzurla güle güle oturun.
Teşekkürler sarfansari :))
Ne güzel 3 kilo vermişsin 54 kiloydun diye hatırlıyorum :))
Bende evi taşırken saldım kendimi abarttım yemek konusunu ama fazla bir kilo almamışım 56 kiloyum 1 haftadır da yediklerime dikkat ediyorum ama daha kilo veremedim bende haftanın 3 günü yarım saat falan yürüyorum dışarda. Asansör yerine merdiven kullanmaya çalışıyorum. Hareketimi arttırmaya çalışıyorum işte. İnş bende senin gibi 51 kiloyu görürüm :))
Senin kpss çalışmaları nasıl gidiyor? Ben de yds den sonra kpssye bir daha hazırlanmaya karar verdim elimde bulunsun puan belki iş değiştiririm dedim :)) Hemde stressiz bir şekilde hazırlanırım sınava :))
Hayatımız sınav :)
Canım bahsetmiştim daha önce kuran kursunada gidiyorum diye. 2. dönem derslerimiz yoğunlaştı ezberlerimiz fazlalaştı. Ancak ona vakit ayırabiliyorum, ama şikayetçi değilim. Ezberler sayesinde zihnim açılıyor.
Önerdiğin kiyapların bir kısmını aldım, 4 soru bankasını ama ilk konularını bitirebildim sadece. Nisan ayının sonunda kurs bitiyor ondan sonra çalışmalara ağırlık vereceğim inşallah. Daha 2 sene var diyorduk ama 1,5 sene kaldı bile :)
Devlet memurluğu nasıl gidiyor :) Allahım bizlere de kısmet etsin.
Güzel gidiyor :)) Alıştım zaten sevdiğim işi yapıyorum o yüzden hiç çalışıyormuşum gibi gelmiyor, okula gidiyormuşum gibi her gün bi şeyler öğrenmeye çalışıyorum. Zaten ben öğrenciliği seviyorum bence okul bitince öğrencilik bitmemeli her zaman bir şeyler öğrenip kendini geliştirmeli insan. Dediğin gibi ezber zihni açıyor, kolay gelsin sana da
Dediğin gibi zaman çabuk geçiyor ve de 1,5 sne bile yok 1 sene 4 ay kaldı :)) Bende nisan sonu mayıs başı gibi çalışmaya başlamayı düşünüyorum işte :)) 1 sene çalışsam yeter. İşten pek vakit olmuyor yorgun oluyorum hatta bazen eve iş bile getiriyorum ama olsun her gün bir saat baksam yeter haftasonları da 3-4 saat çalışsam yeter bana zaten temeli geçen sene attım, sana katılırım nisan sonu mayıs başı gibi beraber çalışırız. Ben senin kadar çalışamasam da çalışırım yine.
Havalar da ısınır yakında, o zamanlarda daha enerji dolu oluyorum hem ders konusunda hem diyet konusunda daha bir motve oluyorum. İnş her şey istediğimiz gibi olur.
uzun zamandır giremiyorum, sürekli hedef belirleyip ulaşamamaktan dolayı sinir oldum, iradesizliğin dibine vurdum, kilo aldım, tartılmıyorum da 1 haftadır falan en son 58 küsürlerdidipteyim sondayım depresyondayım. boyun fıtığı çıktı, sürekli hastayım, ev işlerini bile yapamaz oldum, kendimi çok kötü hissediyorum. boyun tutulması yüzünden spora başlayamadım bir türlü, bir başlasam devamı gelecek ama ne zaman niyetlensem engel çıkıyor işe başlamama da birkaç ay kaldı, başlamadan kilomu vermem lazım sizi özledim kızlar. sizin durumunuzu duyunca sevindim tabi, kilo almamışsınız bu çok güzel. bakalım beni de gaza getirin de ben de artık ucundan berisinden yakalayayım sizi:)
Çok geçmiş olsun canım, sağlığın daha önemli tabi.
İşe başlamama az kaldı demişsin, neden ara vermiştin?
İnsan çalışınca daha düzenli yemek yiyor, evde istediğin herşey 4 adım ilerinde olduğu için evde daha zor, eminim çalışınca yemeğe daha dikkat edersin
uzun zamandır giremiyorum, sürekli hedef belirleyip ulaşamamaktan dolayı sinir oldum, iradesizliğin dibine vurdum, kilo aldım, tartılmıyorum da 1 haftadır falan en son 58 küsürlerdidipteyim sondayım depresyondayım. boyun fıtığı çıktı, sürekli hastayım, ev işlerini bile yapamaz oldum, kendimi çok kötü hissediyorum. boyun tutulması yüzünden spora başlayamadım bir türlü, bir başlasam devamı gelecek ama ne zaman niyetlensem engel çıkıyor işe başlamama da birkaç ay kaldı, başlamadan kilomu vermem lazım sizi özledim kızlar. sizin durumunuzu duyunca sevindim tabi, kilo almamışsınız bu çok güzel. bakalım beni de gaza getirin de ben de artık ucundan berisinden yakalayayım sizi:)
geçmiş olsun yliss, başlarız tekrar diyet olayına. bende hala tam motive olmuş değilim ama dikkat ediyorum yine de yediklerime.
Hatta şöyle yapalım diyet yapmayalım ama bir hafta boyunca saat 8 den sonra hiç bir şey yemeyelim. Bu ilk kuralımız olsun sonra üstüne ekleye ekleye gidelim mesela 2. hafta olunca hem 8 den sonra yemeyelim hemde 2 lt su içme zorunluluğu getirelim. 3. haftada bunlara ek getiririz yavaş yavaş yeme düzenimizi değişelim demek istiyorum. Nasıl olur?
canım benim nerelerdesin, özledim valla. ben salıdan beri diyete spora döndüm canım. 58,8 olmuşum şaka gibi(((((((((( yine kan ilacı kullanıyorum ve kullanmama rağmen kanım hala düşük bu yüzden acil başladım diyete spora. günlük 1000 kaloriyi aşmamaya çalışıyorum, 5 mil de leslie yapıyorum hergün. en az 2 litre su içiyorum ve 8 den sonra sadece su ve form çay içiyorum:) dediklerini yapmışım hepsini birden ve 2 günde 300 gr gitti bile 58,500 geldim bu sabah, bakalım yarın sabah ne olacak?
Bende 8den sonra bi şey yemiyorm ama suyu çok az içiyorum bugün arttırcam onu da. Sevindim adına aşağı inmeye başlamışsın merak etme daha da ineriz birlikte. Bende bu sabah tartıldım fazla çıktım. 56,5 çıktım geçen 55,5 tim. Bende her gün yarım saat yürüyüş yapıyorm hafta içleri. Abur cuburu da kescem artık. Abur cubur dediğim arada hafta içi tatlı çikolata yediğim oluyor maalesef. Onu da kescem bugün itibari ile.
evet canım salıdan beri 900 gr gitti, ne kadarı ödem bilmiyorum ama diyetarkadaşım.com.dan her yediğimi hesaplıyorum, 1000 kalori civarında alıyorum hergün. bi de hergün 5 mil leslie yapıyorum. suyu da mutlaka içiyorum en az 10 bardak:)
abur cuburu kesmiştim ama bugün cumartesi diye dondurma yedik eşimle ama yine 1150 kalori almışım, çok değil:) ah bende 56-55 leri görsem yeniden. popoma aldım bütün kiloyu, kim kardashian gibiyim:):):):):):44::44:
Bende bugün 2 saat yürüyüş yaptım :)) Haftasonu diye sabah ekmek yedim 3-4 dilim. Hafta içi ekmeği hiç tüketmiyorum ama haftasonu serbest bıraktım. Ben hiç kalori hesaplamıyorum kaç kalori alıyorum fikrim yok ama artık akşam yemeğini bırakcam sadece kahvaltı ve öğle yemeği yicem akşamları da bir tane meyve yemeyi düşünüyorum 1 tane elma olabilir. Bakalım bunu da yarın itibari ile uygularım. Havalar ısındığı için iştahım da kapanır zaten sıcakta pek yemek yiyemiyorum ben :)) Bugün de 5 bardak suyu anca içtim yatana kadar biraz daha içmem lazım. Yarın itibariyle düzenli tartılmaya da başlarım artık motive olmak açısından sık tartılmak iyi oluyor gerçekten.
oh ne güzel 2 saat yürüyüş süpermiş, biz de niyetlendik olmadısabah erkenden 5 mil leslie yapmıştım neyseki:) dün dışarda yedik kuzu şiş falan, bugün 100 gr fazla çıktım, görsen ağlıcam nerdeyse, moralim çok bozuk tüm gün, bugün kalori kısıtlaması yaptım, saf protein yapacaktım ama olmadı ama safa yakın proteinle beslendim. mesela akşam yemeğim ton balığı light, soğan söğüş, maydanoz ve 3 yaprak marul:) sabah da 1 haşlanmış yumurta,peynir zeytin domates mantar yedim azar azar:) ara öğün de kayısı ceviz badem yedim bi tanede de incir yedim:) şimdi birkaç bardak suyum eksik onları tamamlıcam:) sen de sıkı tut, seni 55lerde görünce kendime çok kızdım, bi ben salmışım diye
Bende kendime çok kızıyorum yliss, eskiden kilo vercem dedim mi inanılmaz iradeli olurdum her şeye hayır derdim ve 4-5 kiloyu çok rahat verirdim şimdi ise irade sıfır yediklerime dikkat etsem bile motivasyon sıfır şekilde ilerliyorum moralim bozuluyor benimde sürekli. Eski halime dönmek istiyorum artık eski iradeli halime. İkimizde sıkı tutalım. Öğlenleri bazen tatlı çıkıyor dayanamayıp yiyorum yemekhande sonra inanılmaz pişman oluyorum anlatamam. Acaba birden azaltsam yediklerimi 2 hafta aç gezsem bir iki kilo verip midemi mi küçültsem diyorum çünkü doyana kadar yiyince aynı kiloda devam ediyorum hep hiç ilerleme olmuyor maalesef. Mide falan da küçülmüyor o şekilde. En iyisi bende kalori hesabı yapayım yoksa zayıflayamayacağım fazla bi spor yapmadığım için bende günlük 1000 kalori sınırı koyayım en iyisi. Bu sefer olacak yliss bu sefer 53 51 kiloları göreceğiz yaza kadar tamam mı :))
tamam ben zaten gurur meselesi yaptım artık, bi de verdim verdim geri aldım ya, herkese açıklama yapıyorum işte kışın spor yapamadım ondan olduresmen göbeğim popom kocaman olmuştu, neyseki sporla biraz toparlandılar. bundan sonra her 1 kilo için 1 tatlı hakkımız olsun olur mu? kilo verince tatlıyı hak edelim yoksa yemeyelim, bana hep tatlı kilo yapıyor, dün magnum yedim bugün hemen 100 gr geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?