son iki günüm pazar günü yolcuyum. pazartesi başlıyorum inş. eski düzene, yürüyüş ve diyete:)hoşgeldin :)) geçmiş olsun sarfansari, artık sende sağlıklı beslenmeye geç madem geldin :)) Hem hasta olmazsın da bir daha :))
Ben dün sabah 56.2 geldim bugün 56.3 geldim tartıda bakalım yarın kaç olcam. Haftada bir gün dukan yapıyordum belki yarın da yaparım. Dün öğlen dışarda o kadar çok yedim ki akşam geldiğimde hala toktum yemek yemedim ve akşam 58 kiloyu gördüm tartıda :)) Neyse sonra tuvalete falan çıktım sabah da 56.3 geldim :)) Kilo aldım diye çok korktum bir an çabuk kilo alabiliyorum birden bir iki kilo artıyor ve aşağı inmesi uzun sürebiliyor. Valla kaçamak yapmak çok kötü bi şey pazar günü de dışarda yicem o yüzden yarın çok çok az yemem lazım. Dün spor da yapmadım bugünde çok yorgunum bugün de yapmadım. Akşam 7 den önce 4 kaşık patlıcan yemeği yedim ama midem küçülmüş galiba aşırı şişirdi çok ymeiş gibi rahatsız oldum. Hala tokum.
hoşgeldin :)) geçmiş olsun sarfansari, artık sende sağlıklı beslenmeye geç madem geldin :)) Hem hasta olmazsın da bir daha :))
Ben dün sabah 56.2 geldim bugün 56.3 geldim tartıda bakalım yarın kaç olcam. Haftada bir gün dukan yapıyordum belki yarın da yaparım. Dün öğlen dışarda o kadar çok yedim ki akşam geldiğimde hala toktum yemek yemedim ve akşam 58 kiloyu gördüm tartıda :)) Neyse sonra tuvalete falan çıktım sabah da 56.3 geldim :)) Kilo aldım diye çok korktum bir an çabuk kilo alabiliyorum birden bir iki kilo artıyor ve aşağı inmesi uzun sürebiliyor. Valla kaçamak yapmak çok kötü bi şey pazar günü de dışarda yicem o yüzden yarın çok çok az yemem lazım. Dün spor da yapmadım bugünde çok yorgunum bugün de yapmadım. Akşam 7 den önce 4 kaşık patlıcan yemeği yedim ama midem küçülmüş galiba aşırı şişirdi çok ymeiş gibi rahatsız oldum. Hala tokum.
Kızlar,
Termal şort almayı planlıyorum. Sizce bir faydası olur mu?
BEn o termal şortların faydalı olduğunu pek düşünmüyorum anca terletiyor sonuçta terlemek zayıflatmaz sadece su kaybı yaratır vücuttan. Selülit için de kesinlikle kilo vermek ve spor yapmak etkili oluyor annemin aşırı selüliti vardı bacağı selülitlerden gözükmüyordu o derece 6 kilo verdi hiç bi şeyi kalmadı tabi sporla verdi kiloları yürüyüş yapıyordu. Bir de çikolata kahve çay şekeri azaltmak da önemli su içmek de aynı şekilde. Doğal yollar dışında ben selülitin çözümü olduğuna pek inanmıyorum açıkçası.
Kızlar bu arada bugün 56.1i de gördüm çok mutluyum zayıflamaya başladım cidden haftaya böyle giderse 55i de görürürm :)) Ama en çok olmak istediğim kilo 54 ve altı :)) Maksimum 54 kilo olmak istiyorum bir daha da üstünü görmek istemiyorum.
Termal şort kullanıcı yorumları çok olumlu canım. Fiyatıda çok uygun olduğu için ben bir denemek istiyorum. Malum hava şartlarından dolayı yürüyüş yapamıyacağım, evde de şimdiye kadar hiç hareket yapmadım
Çok güzel yavaş kalıcı kilo veriyorsun, tebrik ederim. Yaza kesinlikle 50 kiloyla gireceksin :))
Dünkü menüm
Sabah: 1 dilim ekmek biraz zeytin peynir
Öğlenatlıcan salatası 1 dilim ekmek
akşam: sebzeli tavuk yemeği, 1 bardak kola, 1 dilim ekmek
1 dilim brownie (komsum yapmış çok güzeldi) 1 bardak vişne suyu
yarım elma, yarım portakal
Sabah tartıldım 54,3 geldim. Yani bir ayda 200 gr fark etmişimama bir haftadır kontrollü yiyebiliyorum. Önümüzdeki aya inşallah daha fazla kilo verebilirim.
sarfansari maşallahın var ben bunları yesem kilo vermeyi bırak kilo alırım :)) sütlaç ekmek börek baklava hepsi bir arada :)) Ben bunların hiç birini yemediğim halde kilo veremiyorum yani :)) Hiç yemiyor değilim arada yiyorum ama bir tanesini sadece.sabah 54 geldimbitterrr eklersin listene bu ayı :)
dünkü menüm;
Sabah: 2 dilim kepek ekmek, 1 sahanda yumurta
Öğlen: 1 kase sütlaç
Akşam: 2 sigara böreği, 1 dilim baklava
elma
bugün menüm;
sabah: 2 kızarmış sosis, 2 dilim beyaz ekmek, 1 dilim kepek ekmek üzeri bal kaymak (yuhhhhhhhhhhh bana)
öğlen: 1 kase sütlaç
akşam: 2 kaşık pirinç pilavı, 1 tabak barbunya pilaki, bir dilim ekmek, bol salata
bugün çokta hızlı olmadasa yarım saat yürüdüm. Termal şortum bacaklarımı terletti havanın çok soğuk olmasına rağmen.
sarfansari maşallahın var ben bunları yesem kilo vermeyi bırak kilo alırım :)) sütlaç ekmek börek baklava hepsi bir arada :)) Ben bunların hiç birini yemediğim halde kilo veremiyorum yani :)) Hiç yemiyor değilim arada yiyorum ama bir tanesini sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?