Bitter80'in Diyet Günlüğü

son iki günüm pazar günü yolcuyum. pazartesi başlıyorum inş. eski düzene, yürüyüş ve diyete:)

Biraz önce tartıldım ve 54,5 geldim. Son 3 haftada hiç dikkat etmedim. Ve bugün yarın hastalanma arifesindeyim. Onunda şişliği vardır diye düşünüyorum. Yani bu ay sonu yenileçeğimiz tabloda sanırım pek fark yaratamayacağım

Kurstan sonra yarım saat hızlı yürümeyi planlamıştım bu ay mama hava koşullarından dolayı hiç yürüyemedim. Şimdide 2 hafta tatile girdim. Evden çok nadir çıkarım artık

Su içme konusunda yıllardır özürlüyüm, aklıma hiç su içmek gelmiyor, en fazla 3 bardak içebiliyorum günde. Bugün sürahiyi tam karşıma koydum. Günde 1,5 litre ile başlıyorum inşallah.

Kalça bölgemde hep selülit olmuştur ama yeni fark ettim, fazlalaşarak bacaklarıma kadar indi. Sanırım bunu gidermek için yapmam gerekenler yürüyüş ve su içmek. (BAŞKA ÖNERİLERİNİZ VARSA BEKLİYORUM )

Ablamın 2 aya kadar nişanı olacak, memelekete gittiğimde formumda görünmek istiyorum. Evlenip salmış kendini diye arkamdan konuşulmasını istemem

Kızlar,

Termal şort almayı planlıyorum. Sizce bir faydası olur mu?

BEn o termal şortların faydalı olduğunu pek düşünmüyorum anca terletiyor sonuçta terlemek zayıflatmaz sadece su kaybı yaratır vücuttan. Selülit için de kesinlikle kilo vermek ve spor yapmak etkili oluyor annemin aşırı selüliti vardı bacağı selülitlerden gözükmüyordu o derece 6 kilo verdi hiç bi şeyi kalmadı tabi sporla verdi kiloları yürüyüş yapıyordu. Bir de çikolata kahve çay şekeri azaltmak da önemli su içmek de aynı şekilde. Doğal yollar dışında ben selülitin çözümü olduğuna pek inanmıyorum açıkçası.

Kızlar bu arada bugün 56.1i de gördüm çok mutluyum zayıflamaya başladım cidden haftaya böyle giderse 55i de görürürm :)) Ama en çok olmak istediğim kilo 54 ve altı :)) Maksimum 54 kilo olmak istiyorum bir daha da üstünü görmek istemiyorum.

Termal şort kullanıcı yorumları çok olumlu canım. Fiyatıda çok uygun olduğu için ben bir denemek istiyorum. Malum hava şartlarından dolayı yürüyüş yapamıyacağım, evde de şimdiye kadar hiç hareket yapmadım

Çok güzel yavaş kalıcı kilo veriyorsun, tebrik ederim. Yaza kesinlikle 50 kiloyla gireceksin :))

Sabah: bir büyük dilim ıspanaklı börek
Sütsüz kahve
Öğlen: bir sigara böreği, bir kase yoğurt
elma
Akşam: bir kase ezogelin çorba, çok az patlıcan salatası, çok az ekmek
1 kase irmik helvası

Yatana kadarda bir elma yerim sanırım

sarfansari umudunu kırmış gibi oldum ama sen dene istersen yine de. Sonuçta terletiyor terlemek de iyi bir şey toksinleri atıyorsun, ama onu kullanırken bol bol su içmeyi sakın ihmal etme Umarım faydalı olur sana.

Teşekkür ederim tebriklerin için :)) Senin menün de güzel. Ben de senin gibi yapıyorum artık kendime hiç bi şeyi yasaklamıyorum ama az yiyorum bir de çok kalorili şeyler yediysem fazla kaçırdıysam akşam hiç bi şey yemiyorum. Dün çok kaçırdım ama saat 3,5 tan sonra hiç bi şey yemedim sabah da 55,6 kilo geldim sonunda 55leri de gördüm :)) Dün erken yediğim için sanırım su kaybı falan oldu bir günde yarım kilo verilmez çünkü ama yine de mutlu oldum :)) Bugün dışarda yemek yiyeceğim arkadaşlarımla yine çok kaçırırım ama akşam yemem artık :)) O yüzden sabah da çok yemem, daha kahvaltı etmedim. Böyle daha iyi oluyor her şeyi serbest bıraktığım için diyeti bırakmak gibi bir şey olmuyor nasıl olsa her şey serbest :)) Dün pide yedim yaş pasta yedim tost yedim yani hiç de diyet gibi değildi ama ona rağmen yarım kilo gitti akşam yemedim diye :))

Merhaba denemem

Çok kararsızım sana danışmak istediğim bir konu var.

Ders çalışmak için kitap alacağım fakat hangi yayının alacağımı bir türlü karar veremiyorum

İstediğim konu anlatımı ve soru bankası olan bir yayın, ve soru bankası başka bir yayın şuan için.

Bildiğin gibi önlisanstan gireceğim ve yeni yayınlarda henüz çıkmadı. Lisanslarla konular aynı. Önlisanslar için çıkan kitaplar sayısal ve sözel olarak 2 tane oluyor, çok özensiz gibime geliyor. Elimde geçen senenin yargı ve yediiklim kitapları var bu şekilde. Data ve uzman kariyerinde tüm dersleri içeren tek kitap soru bankaları.

Şimdi almak istediğim 2012 KPSS Yaynlar bu set ve başka yayının soru bankası. Sence bu yayın nasıl? Ve soru bankası ne almalıyım?

Bitter kusura bakma buradan göndermek zorunda kaldım, denemem in özel mesaj kutusu dolmuş gitmedi

Son düzenleme:
Dünkü menüm

Sabah: 1 dilim ekmek biraz zeytin peynir
Öğlen atlıcan salatası 1 dilim ekmek
akşam: sebzeli tavuk yemeği, 1 bardak kola, 1 dilim ekmek
1 dilim brownie (komsum yapmış çok güzeldi ) 1 bardak vişne suyu
yarım elma, yarım portakal

kola vişne suyu brownie dışındaki menü güzel :))

Ben bugün
sabah: 1 adet tost
ara öğün: 1 adet portakal
öğlen: 3 adet izmir köfte,1 kase çorba, 1 kase yoğurt
akşam: bir adet şinitzel (yanlış yazdım galiba ) , 1 kase yoğurt, 1 avuç antep fıstığı yedim

ve de kendimi aşırı yemiş gibi hissediyorum. Sabah da 55.8 kg geldim.

Dünkü menüm,

Sabah: 2 dilim ekmek, sucuk
Öğlen: Sütsüz şekersiz kahve, 3 adet kurabiye
Akşam: 2 adet içli köfte, 1 bardak kola

kahvaltı: 1 adet sandviç ekmeğine tost
öğlen: 1 porsiyon bulgur pilavı,yanına tavuk göğüs,1 adet portakal
akşam: 1 porsiyon hamsi,yanına salata

Kahvaltı: küçük boy patates kızartması, 1 dilim ekmek
Öğlen: kahve, brownie
Akşam: küçük boy pizza
büyük bir kase patlamış mısır. portakal

sabah : 1 adet haşlanmış yumurta, yanına 1 avuç ceviz, 1 adet muz,2 tane çilek maşallahım var :))
öğlen: 1 kase çorba, 1 tabak ciğer yanına salata
akşam : 1 tabak makarna :))

Sabah: 2 Dilim kepek ekmek, peynir zeytin
Öğlen: 1 küçük boy patatesle, patates salatası, yeşil çay
yarım dilim kek
Akşam: 1 tabak mantı :) salata
1 top dondurma

Sabah tartıldım 54,3 geldim. Yani bir ayda 200 gr fark etmişim ama bir haftadır kontrollü yiyebiliyorum. Önümüzdeki aya inşallah daha fazla kilo verebilirim.

Sabah tartıldım 54,3 geldim. Yani bir ayda 200 gr fark etmişim ama bir haftadır kontrollü yiyebiliyorum. Önümüzdeki aya inşallah daha fazla kilo verebilirim.

Bende bu hafta çok da diyet yaptım sayılmaz :)) Aynı kilodayım hala 55.5 bir gram veremedim ama her şeyden yedim abartmadım da ama kilomu korudum yani. Ama yarından itibaren porsiyonlarımı biraz daha azaltcam. Bu hafta hep doyarak kalktım sofradan, mdem küçülmüş ama ona seviniyorum çok yemedim doyarken.

sabah 54 geldim bitterrr eklersin listene bu ayı :)

dünkü menüm;
Sabah: 2 dilim kepek ekmek, 1 sahanda yumurta
Öğlen: 1 kase sütlaç
Akşam: 2 sigara böreği, 1 dilim baklava
elma

bugün menüm;
sabah: 2 kızarmış sosis, 2 dilim beyaz ekmek, 1 dilim kepek ekmek üzeri bal kaymak (yuhhhhhhhhhhh bana)
öğlen: 1 kase sütlaç
akşam: 2 kaşık pirinç pilavı, 1 tabak barbunya pilaki, bir dilim ekmek, bol salata

bugün çokta hızlı olmadasa yarım saat yürüdüm. Termal şortum bacaklarımı terletti havanın çok soğuk olmasına rağmen.

Son düzenleme:
sarfansari maşallahın var ben bunları yesem kilo vermeyi bırak kilo alırım :)) sütlaç ekmek börek baklava hepsi bir arada :)) Ben bunların hiç birini yemediğim halde kilo veremiyorum yani :)) Hiç yemiyor değilim arada yiyorum ama bir tanesini sadece.

öyle mi dersin. Kontrollü yemiyor muyum

1 hafta sonra kursum başlıyor, havalarda düzeliyor, yarım saat hızlı yürümeyede başlayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…