Bitti , boşanıyorum

analari danalari yuzunden su bayramlari karilarina zehir eden adamlari Allaha havale ediyorum. zavallilar. bayram bayram bunu karisina yasatan kisinin adamligindan bahsedilmez.

Yumuşarsan dönme kal o evde
Ama kaldığın süre boyunca birikim yap tekrar.
Birde darp raporu al falan dıyenler olmuş abartı buldum

Çok kararlı gözüküyorsun . Fakat iyi düşün sonunda pişman olmakta var. Birbirinizden biraz uzak durun . Bir süre annenlerde kalmayı dene . Bu süre zarfında eşinin tavırlarını incele durum değerlendirmesi yap . Eşinin ailesi yüzünden yuvanızı yıkmayın. Uzaktan ayrıl , iş bul çalış çocuğuna da bak kendine de demesi çok kolay ... Ailenden sahip çıkan biri yoksa ,maalesef Hiç te kolay olmuyor . Allah yardımcın olsun.

Çok kararlı gözüküyorsun . Fakat iyi düşün sonunda pişman olmakta var. Birbirinizden biraz uzak durun . Bir süre annenlerde kalmayı dene . Bu süre zarfında eşinin tavırlarını incele durum değerlendirmesi yap . Eşinin ailesi yüzünden yuvanızı yıkmayın. Uzaktan ayrıl , iş bul çalış çocuğuna da bak kendine de demesi çok kolay ... Ailenden sahip çıkan biri yoksa ,maalesef Hiç te kolay olmuyor . Allah yardımcın olsun.

Burdakilerin olumsuz yorumlarindan etkilendin is taa balkondan saksi atmaya gelmis.daha sakin yapici ofkesiz olsaydin esinle aran bozulmayabilirdi.simdi napicam ne edecegim diyorsun.onlar birakmiycak 4 aylik bebegi is icin. bosanmiycak uzulmuycek.lutfen sutun icin de cabala uzulmeyi bir kenara birak is olacagina varir zaten kendini toparla su an onemli olan yavrun.

Son durumun nedir acaba çok şaşırdım son olaylara... Ama emin ol babasına bayıldığından değil de sana fazlaca kızdığından ve kendince kendini haklı gördüğünden gitti.. arayıp sormazsan gelecektir tekrar

cok üzüldüm
hani yazmissin ya, kiyafetime, sacima karisir diye - artik bundan sonra istedigin gibi takil
nasil istiyorsan öyle yasa - onun sana karismasina izin verme.
temizlik hastasiysa temizligide birak kendisi yapsin.

ayrica darp raporunu al, kenarda dursun, erkeklerin gercek yüzleri ayrilirken belli oluyor.
sen kendini güvene al.
imkanin varsa para biriktir.
sonra Allah mutlaka bi yol acar.

15 yaşında evlenmişsin... yaşadıklarını özetlemeyeceğim... tabii... ama diyeceğim şu dur ki...
annenler seni kocanın evine geri gönderecekler muhtemelen....
ve anladığım kadarıyla bu kadar olaya rağmen güçlü bir kadınsın....
dolayısıyla adımlarını daha sağlam atman lazım.... düşünerek yap...
ne bilim paranı ayarla... evini ayarla... en önemlisi annenlere gideceksen onları ayarla...

Konunda hakliykrn haksiz olmussun. Adam evine gelmis adim atmis sevme ama el open yüz aşınmaz merak etme. Nedir bu fevrilikler. Biraz sakin olun. İşin yok, destekcin yok birde saksı fırlatıyorsun. İşi iyice sarpa saracaksin. Yok ben gemileri yaktım diyorsan o başka. Ama sonradan opecegin ele tükürme.

Gurursuz kadın kurumuş ağaca benzer.
Ben ne yapıyorsam , nelere taviz veriyorsam benim evladımda gördüğü gibi yetişir. Ben çocuğumun kedi gibi , pısırık ve herşeye boyun eğen bir annesi olmasını istemiyorum mesela .
Gırurşu bir insanım
Aynı zamanda kibirsiz ve kin tutmayan bir insanım .
Ama bu demek değil ki her beni itenin eteklerine yapışacağım .

Kayınpederimin bayramlarda elini öpmek için yaratılmış olamam bence sadece .
Gelinlerini insanlara karşı göz boyama aşamasında kullanan insanların oturup ellerini öper yalarsam bunca şeye karşın fevkalede gurursuz bir kadın olurum .

Ben bana birşeyler yaşatan , beni üzen ve kıran insanların önünde eğilmiyorun
Ve siz bunu yüzün eskimez diye tanımlıyorsunuz .
Keşke sadece eksiyecek olan yüzüm olsaydı tavaf ederdim ben o eli .
Benim kalbim eskidi olay bu

Tamam kalbin kırılmış ama sorun senin evinde büyümüş. Sonuçta yine ceremesini çeken sen oluyorsun. Kimse değil. Her zaman haklı olma çabası bize bir şeyler kazandırmıyor. Dediğim gibi gemileri yaktıysan zaten sorun değil.

Peki şimdi büyük mutluluklar sizi kapıdamı bekliyor? Sanmıyorum ki bundan sonra hayatınız daha kolay olacak,keşke bunca sıkıntıları yaşıyacağıma 3,5 lüzumsuzu görmemezlikten gelseydim diyeceğinize eminim...
Not:35 yıllık hayat tecrübesi bu sözlerim...

İyi geceler yillardir takip ederim bazi konulari cok acemiyim hatam olursa uyariniz bu uyenin konusu dikkatimi cekti kismet buguneymis

İyi geceler yillardir takip ederim bazi konulari cok acemiyim hatam olursa uyariniz bu uyenin konusu dikkatimi cekti kismet buguneymis

gel canım gel... bende daha yeni açtım hesabı.... biri fake demiş... cevap veremedim, bir daha da ulaşamadım mesaja...
bende fake olmasını diliyorum bazennn...:) ama değil.... :)

Konumuza baktim haddimi asarsam simdiden
gel canım gel... bende daha yeni açtım hesabı.... biri fake demiş... cevap veremedim, bir daha da ulaşamadım mesaja...
bende fake olmasını diliyorum bazennn...:) ama değil.... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…