- 19 Ekim 2016
- 2.913
- 4.393
- 83
Onu etinden ayırmadım
Tam tersi benim etimi sökenlerle beni aynı yere tutturmak istiyor .
Bian kızfım fırlattım o an
Allahtan bır kaza çıkmadı
Çok kararlı gözüküyorsun . Fakat iyi düşün sonunda pişman olmakta var. Birbirinizden biraz uzak durun . Bir süre annenlerde kalmayı dene . Bu süre zarfında eşinin tavırlarını incele durum değerlendirmesi yap . Eşinin ailesi yüzünden yuvanızı yıkmayın. Uzaktan ayrıl , iş bul çalış çocuğuna da bak kendine de demesi çok kolay ... Ailenden sahip çıkan biri yoksa ,maalesef Hiç te kolay olmuyor . Allah yardımcın olsun.Bir saattır dusunuyorum
Benım yıllarımı yedıler , evet eşimi sevıyordum fakat yıne de cocuklugumu genc kızlıgımı kendı evımde yaşamak isterdım .
Eşim yinede egıtımıme destek olduk , gezdırdı yedırdı ıcırdı bu konuda hakkını yıyemem .
Ama çok birikti anlıyor musun ?
Şuan yaşadığım şu olay ve evlılıgımın gıdısatından cok aılem canımı sıkıyor .
Onlar sözde yanımda .
İki gün baksalar cocuguma otekı gun babasına ver derler .
Esım cok pısman oldu ama affetmeye gonlum hıc razı degıl
Cok kırgınım
Çok kararlı gözüküyorsun . Fakat iyi düşün sonunda pişman olmakta var. Birbirinizden biraz uzak durun . Bir süre annenlerde kalmayı dene . Bu süre zarfında eşinin tavırlarını incele durum değerlendirmesi yap . Eşinin ailesi yüzünden yuvanızı yıkmayın. Uzaktan ayrıl , iş bul çalış çocuğuna da bak kendine de demesi çok kolay ... Ailenden sahip çıkan biri yoksa ,maalesef Hiç te kolay olmuyor . Allah yardımcın olsun.Bir saattır dusunuyorum
Benım yıllarımı yedıler , evet eşimi sevıyordum fakat yıne de cocuklugumu genc kızlıgımı kendı evımde yaşamak isterdım .
Eşim yinede egıtımıme destek olduk , gezdırdı yedırdı ıcırdı bu konuda hakkını yıyemem .
Ama çok birikti anlıyor musun ?
Şuan yaşadığım şu olay ve evlılıgımın gıdısatından cok aılem canımı sıkıyor .
Onlar sözde yanımda .
İki gün baksalar cocuguma otekı gun babasına ver derler .
Esım cok pısman oldu ama affetmeye gonlum hıc razı degıl
Cok kırgınım
Bende olmadigini nereden bildiniz yorum sahibi? Ayip degil mi? Allah benim konumu unutturacak dert versin insana. Kotu bisey demedim ben orda.herkesi kendiniz gibi mi sandiniz
bazı kadinlar da gurur var çok şükür
Gurursuz kadın kurumuş ağaca benzer.Konunda hakliykrn haksiz olmussun. Adam evine gelmis adim atmis sevme ama el open yüz aşınmaz merak etme. Nedir bu fevrilikler. Biraz sakin olun. İşin yok, destekcin yok birde saksı fırlatıyorsun. İşi iyice sarpa saracaksin. Yok ben gemileri yaktım diyorsan o başka. Ama sonradan opecegin ele tükürme.
Gurursuz kadın kurumuş ağaca benzer.
Ben ne yapıyorsam , nelere taviz veriyorsam benim evladımda gördüğü gibi yetişir. Ben çocuğumun kedi gibi , pısırık ve herşeye boyun eğen bir annesi olmasını istemiyorum mesela .
Gırurşu bir insanım
Aynı zamanda kibirsiz ve kin tutmayan bir insanım .
Ama bu demek değil ki her beni itenin eteklerine yapışacağım .
Kayınpederimin bayramlarda elini öpmek için yaratılmış olamam bence sadece .
Gelinlerini insanlara karşı göz boyama aşamasında kullanan insanların oturup ellerini öper yalarsam bunca şeye karşın fevkalede gurursuz bir kadın olurum .
Ben bana birşeyler yaşatan , beni üzen ve kıran insanların önünde eğilmiyorun
Ve siz bunu yüzün eskimez diye tanımlıyorsunuz .
Keşke sadece eksiyecek olan yüzüm olsaydı tavaf ederdim ben o eli .
Benim kalbim eskidi olay bu
Peki şimdi büyük mutluluklar sizi kapıdamı bekliyor? Sanmıyorum ki bundan sonra hayatınız daha kolay olacak,keşke bunca sıkıntıları yaşıyacağıma 3,5 lüzumsuzu görmemezlikten gelseydim diyeceğinize eminim...Gurursuz kadın kurumuş ağaca benzer.
Ben ne yapıyorsam , nelere taviz veriyorsam benim evladımda gördüğü gibi yetişir. Ben çocuğumun kedi gibi , pısırık ve herşeye boyun eğen bir annesi olmasını istemiyorum mesela .
Gırurşu bir insanım
Aynı zamanda kibirsiz ve kin tutmayan bir insanım .
Ama bu demek değil ki her beni itenin eteklerine yapışacağım .
Kayınpederimin bayramlarda elini öpmek için yaratılmış olamam bence sadece .
Gelinlerini insanlara karşı göz boyama aşamasında kullanan insanların oturup ellerini öper yalarsam bunca şeye karşın fevkalede gurursuz bir kadın olurum .
Ben bana birşeyler yaşatan , beni üzen ve kıran insanların önünde eğilmiyorun
Ve siz bunu yüzün eskimez diye tanımlıyorsunuz .
Keşke sadece eksiyecek olan yüzüm olsaydı tavaf ederdim ben o eli .
Benim kalbim eskidi olay bu
İyi geceler yillardir takip ederim bazi konulari cok acemiyim hatam olursa uyariniz bu uyenin konusu dikkatimi cekti kismet buguneymis
Konumuza baktim haddimi asarsam simdidenİyi geceler yillardir takip ederim bazi konulari cok acemiyim hatam olursa uyariniz bu uyenin konusu dikkatimi cekti kismet buguneymis
gel canım gel... bende daha yeni açtım hesabı.... biri fake demiş... cevap veremedim, bir daha da ulaşamadım mesaja...
bende fake olmasını diliyorum bazennn...:) ama değil.... :)
Sanırım yanlıs yere yazıyorsuuzLutfen tecrubeliler beni yonlendirsin yanlislarimda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?