Bitti , boşanıyorum

Aynen katılıyorum bende ilk defa beklesin diyorum.

Boşanıp nereye gitsin kendini 15 yaşında daha lise çağında evden gönderen ailesine mi?

Çalışsa bebeğe kim bakacak?

O esnada nerede kalacak?

Ev tutmak kolay mı? Birikim yok aileden destek yok

Para biriktirecek de biriktirecek. Bebeği çok minik.

Bir numaralı kabahatli konu sahibinin ailesi
İnsan 15 yaşındaki çocuğunun gözüne nasıl bakar gitsin diye?

Akrabaları ile ilişkisi ne durumda bilmiyorum birinin destek çıkması şart aklıma gelen tek şey bu

Ama bir süre o evde kalacak gibi umarım şiddet tekrarlamaz

Merhaba kızlar
Merak edenleriniz olur diye konuyu güncellemek istiyorum .
Birşeylerin düzelmesi taraftarında olmasamda düzelmiyor hiçbirşey , aksine daha da sarpa sarıyor .
Şu bi iki hafta içinde yaşadığım bu hayat , bu ev ve evlilik benim değil sanki .
Boşanmak istediğimi söyledim dün oturup alay mı ediyorsun benımle dedı güldü falan baktım cıddı konusamıyorum kalkıp odaya gıttım .
Sabah oldu , gitti.
Gelelim asıl meseleye .
Çıkan tartışma neden babasının elini öpmediğimden çıkmıştı .
Bugün bana resmen şok yaşattı .
Evimize bir kere adım atmamış
Evden ayrılırken kavga kıyamet ayrıldıgımız babasını resmen elını bana öptü
rmeye getırmış .
Aylardır kendı adıma yüzyüze gelmedım
Çıkarken yemın etmiştim beni o derrce üzmüşlerdi .
Tamam babadıdır kendi görüşür , ev onjnda iyi hoş gelsın gıtsınde ben yuzyuze gelmek ıstemıyordum oda buna cok ıyı bılıyordu.
Adam gelır gelmez ayakkabılarını cıkarmadan kapıda bana elini uzattı sırıtarak , bende saygı yokmuş . Bunları eşikten içeri gırmeden soyluyor .

Bende bır sure bekleyıp bayramınız mubarek olsun hosgeldınız dedım mesafe koyarak ve elini öpmedim .
Hizmetini yaptım
Çayını corbasını verdım sonra gıttı .
Esımle yıne basladık tartısmaya , ayıpmış yaptıgım .
Bende benım yaptıgım degıl senın kı ayıp dedım
Bana haber vermrden eve mısagor getırıyorsun
Üstelik görüşmek istemediğimi bıletek ve aırf el öpturmek için.
Babasıda öyle bır ego yapmış ki o el ü
Öpülmese ölecek o derece .
Neyse eşim bana iki yüz tl bırakarak babasının evınde kalacagını soyledı bir kaç gün .
Bende ilk birsey demedjm agzımı bıle acmadım fakat arabaya bınerken apartmanın onunde kafasına dogru balkondan saksı attım .
Pişman oldum oda konuya komsuya rezıl oldugum ve kapıda bas bas bagırıp benı rezıl ettıgi ıcin .
Bı hızla eve geldı yıne tartstık esyasını aldı ve gıttı bende bu svden de cıkmıyorum cocuk sadece benım degıl senınde cocugun kopek gıbı bakacaksın dıye bagırdım .
Bana ne yapıyor algılayamıyorum .
Suçlu olup üste cıkmaktır bu .
Aglayamıyorum , ne oldu boyle hersey bı anda
Adam ıkı haftada oyle bır dondu kı
Hayır bu benım kocam olamaz dıyprum
Mutfakta yemek hazırlarken gelip open
Dıger koltukta ayrı oturamayan , sureklı yanaklarımı sıkıp sevendı bu adam .
Adam resmen babası ıcın pılını pırtını toplayıp gıttı.
Kızlar bana akıl fıkır verın
Sütüm gitti üzüntüden
Bana birseyler soyleyın aklımı kacırıcam artık sınırden
Ben boyle bırı degıldım
O saksıyı nasıl fırlattım onu bıle bılmıyorum
Fıkır verın lutfen

yasadıkların zor ama aile yüzünden esinle iyi anlasıyorsanız neden yuvanı dagıtıyon tamam gurur yapmıssın ama bir bayram görmekle birsey kaybetmezdin .

esin dahada gurur yapmıs benime esimde der onlar büyük ne olursa olsun sayalım diye tabiki büyük seyler yasamıssın ama yazık sana ve cocuguna.

daha yasında küçük .

babası degil mesele . inatlatmas erkekler kendilerini n sayılmadıgını düsünür . kendine zarar veriyosun

Beni kımse ıcın aılesi için bile madur etmemıstı hıc yıllardır .
Ben kin tutan bır ınsan degılım fakat erken dogum tehlıkesıyle bır gecede evı toplayıp sabahı kıraya cıktım ben .
Ve bayrama aylar kaşa soyledım zamanı geldıgınde zorlama benı dıye
Hıc zorladım mı dedı .
Şimdi bu yaptıkları ne kadar çelişkili .

Biraz uzak durun bakalım zaman ne gösterecek.
Aşırı aileci erkekle zor.

Biraz uzak durun bakalım zaman ne gösterecek.
Aşırı aileci erkekle zor.
Tam tersi aileci değildi
Fakat şuan babası onu doğurmuş gibi davranıyor .
Adam resmen babasının evine kaçtı
Zaman ne gösterır bılememde
Artık ona saygı sevgı gostermeyecrgımı kesın gosterır

bak bölümün iyiymiş bir kreşte gündüz bakımevinde yardımcı öğretmen olarak başlarsın, o süreçte açıktan tamamlarsın üniversiteyi.. yaşın daha çoook genç.

bak bölümün iyiymiş bir kreşte gündüz bakımevinde yardımcı öğretmen olarak başlarsın, o süreçte açıktan tamamlarsın üniversiteyi.. yaşın daha çoook genç.
Çocuğumu kıme bırakacagım daga dört aylık .
Suan bır sorunum olmasa bıle bu kadar kucuk bor cocukls desteksız calısöam mumkun degıl
Mılletın arkasında hıc yoktan bı akrabası bırseyı var
4 aylık cocugu kıme nereye bırakayım

Su gunlerde evden gitmeniz iyi olmaz bebek cok kucuk kendi gitmis iyi olmus. Acik ogretimden cocuk gelisimi var 4 yillik o bolume kayit olun biran once sanirim Ataturk Universitesindeydi. Bir yandan aciktan onu okuyup bir yandan para biriktirin. Esinizin verdigi parayi azami harcayarak kalanini saklayin. Esiniz geri donecek bence kendisi ama sonrasi yine kaos. Siz evde durun bekleyin babaevine gidemezsiniz zaten sartlar cok kotu. Allah yardimciniz olsun.

anladım belki bakımevi gibi bir şey olursa bir yaşından sonra çalışabilirsin ama ilk dönem içn desteğe ihtiyacın çok büyük.
şu an evden ayrıldın mı?
şartlarını ayarlayana kadar bekleme ve eşini evden uzaklaştırma ihtimalin var mı?

Gıtmıyorum
Kendısınede soyledım . Gerı gelecek bunuda cok ıyı bıliyorum ama geldıgınde tekrar oyle benım karım var cochgum var mevzuları yapamayacak. İster gıdrr orda yasar ıster baska yerde ama benım mafakamı vermek zorunda
Ne yapıyorsa yapsın
Artık psıkolojık olarak sıfırı tukettım

Esım bugun evı terkettı
Fakar sızınde dedıgınız gıbı bır ıkı yasında olsa her turlu kres vs caresıne bakarım .
Sartlar neyı gosterır bılmıyorum ama sımdj evden ayrılmıyorum

Genç yaşta evlenip bunları yasayanlara o kadar üzülüyorum ki yaşın çok küçük...ne desem bilemedim keşke bunları yaşamış olmasaydın

zaten cocuk gelisimi mezunuymussunuz. evde hem bebegine bakarken 1cocuga daha bakabilirsin belkide. allah yardimcin olsun.

Esım bugun evı terkettı
Fakar sızınde dedıgınız gıbı bır ıkı yasında olsa her turlu kres vs caresıne bakarım .
Sartlar neyı gosterır bılmıyorum ama sımdj evden ayrılmıyorum

eviniz kira mı?
bence ayrılmayın, son raddeye kadar. evinizde oturun.
bebeğinizin ve sizin hakkınız o ev. nikahınız olduğu sürece size bakmakla yükümlü. siz de o süre zarfında kendinize bir hayat kurmak için ayakları yere basan planlar yapın.

Balkondan saksı atmak?? Demekki artık son raddeye gelmiş mevzu..Ama birseyi sakın unutma, her ne olursa olsun onlar eşinin ailesi, et tırnaktan ayrılmaz örneği bu olayınız tam olarak..Eger eşin ve senin aran da özel problemleriniz yoksa, aileler icin hicbirbirinizi üzmeyin derim..

Onu etinden ayırmadım
Tam tersi benim etimi sökenlerle beni aynı yere tutturmak istiyor .
Bian kızfım fırlattım o an
Allahtan bır kaza çıkmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…