- 24 Ocak 2016
- 4.213
- 8.417
- 108
Aynen katılıyorum bende ilk defa beklesin diyorum.Cocuguna bakabilecegi halihazirda bir is olsaydi bu alternatif sayilabilirdi mesela. Zaten boyle bir sey olsa konu sahibi dusunmez bile. Minicik bebegiyle genc bir kadin gozunu karartip cikip gitse sonu ne olur? Bu forumda beni bilenler bilir. Defalarca milleti gaza getirip bosattirma
ya calismakla suclandim. Cunku psikolojik baskida bile bosan diyen biriyim. Ama konu sahibinin durumu cok farkli. Yani ilk defa siddet sonucunda "bekle" diyorum.
Beni kımse ıcın aılesi için bile madur etmemıstı hıc yıllardır .yasadıkların zor ama aile yüzünden esinle iyi anlasıyorsanız neden yuvanı dagıtıyon tamam gurur yapmıssın ama bir bayram görmekle birsey kaybetmezdin .
esin dahada gurur yapmıs benime esimde der onlar büyük ne olursa olsun sayalım diye tabiki büyük seyler yasamıssın ama yazık sana ve cocuguna.
daha yasında küçük .
Adamı tutup ayağıma el öptürmek için getirerek bütün meselenin babası olduğunu gösterdi .babası degil mesele . inatlatmas erkekler kendilerini n sayılmadıgını düsünür . kendine zarar veriyosun
Tam tersi aileci değildiBiraz uzak durun bakalım zaman ne gösterecek.
Aşırı aileci erkekle zor.
Lise çocuk gelişim mezunuyum
Eşim okutmuştu evlendikten sonra
Bu bana atılan ilk tokat fakat ben çok kırıldım .
Zaten son gunlerde ıyıce kotuye gıdıyorduk
Araya sureklı aılesınden sorunlar sokuyordu
Olmuyor
Çocuğumu kıme bırakacagım daga dört aylık .bak bölümün iyiymiş bir kreşte gündüz bakımevinde yardımcı öğretmen olarak başlarsın, o süreçte açıktan tamamlarsın üniversiteyi.. yaşın daha çoook genç.
Çocuğumu kıme bırakacagım daga dört aylık .
Suan bır sorunum olmasa bıle bu kadar kucuk bor cocukls desteksız calısöam mumkun degıl
Mılletın arkasında hıc yoktan bı akrabası bırseyı var
4 aylık cocugu kıme nereye bırakayım
GıtmıyorumSu gunlerde evden gitmeniz iyi olmaz bebek cok kucuk kendi gitmis iyi olmus. Acik ogretimden cocuk gelisimi var 4 yillik o bolume kayit olun biran once sanirim Ataturk Universitesindeydi. Bir yandan aciktan onu okuyup bir yandan para biriktirin. Esinizin verdigi parayi azami harcayarak kalanini saklayin. Esiniz geri donecek bence kendisi ama sonrasi yine kaos. Siz evde durun bekleyin babaevine gidemezsiniz zaten sartlar cok kotu. Allah yardimciniz olsun.
Esım bugun evı terkettıanladım belki bakımevi gibi bir şey olursa bir yaşından sonra çalışabilirsin ama ilk dönem içn desteğe ihtiyacın çok büyük.
şu an evden ayrıldın mı?
şartlarını ayarlayana kadar bekleme ve eşini evden uzaklaştırma ihtimalin var mı?
zaten cocuk gelisimi mezunuymussunuz. evde hem bebegine bakarken 1cocuga daha bakabilirsin belkide. allah yardimcin olsun.Ben malesef çoğu kadın gibi onsuz ölürümcülerden değilim .
Kocamla doğmadım , göbeğimde onunla kesılmedı .
O olmadanda yaşarım .
Ama düşerim ama kalkarım
İstediğim bundan sonrası ıcın alınacak mantıklı kararlar .
Bosanayım mı dıye sormuyorum
Bosandıktan snra nelwr yapabılırım dıyorum
Bian once yoluna bak derim Boyle olmazEsım bugun evı terkettı
Fakar sızınde dedıgınız gıbı bır ıkı yasında olsa her turlu kres vs caresıne bakarım .
Sartlar neyı gosterır bılmıyorum ama sımdj evden ayrılmıyorum
Esım bugun evı terkettı
Fakar sızınde dedıgınız gıbı bır ıkı yasında olsa her turlu kres vs caresıne bakarım .
Sartlar neyı gosterır bılmıyorum ama sımdj evden ayrılmıyorum
Onu etinden ayırmadımBalkondan saksı atmak?? Demekki artık son raddeye gelmiş mevzu..Ama birseyi sakın unutma, her ne olursa olsun onlar eşinin ailesi, et tırnaktan ayrılmaz örneği bu olayınız tam olarak..Eger eşin ve senin aran da özel problemleriniz yoksa, aileler icin hicbirbirinizi üzmeyin derim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?