ben msj falan atmadım.annem işte aramıştı.uyuyomuş ısrar etti arim anneni die.uyuyo dedim.
mutsuz odluğunu söledi.
çok taviz vermedim.ama çok gaddar davrandım dersem yalan sölerim kızlar.size başta söledim
bu sevgi beni aştı ben bile yaptıklarıma inanmazken sizden anlayış bekleyemem tabi.
ama inanın kimseyi böyle sevmedim.hani derlerya kara sevdaya düşmüş die.öyleyim inanın.
nolcağını bilmiom.
çok kötü konuşmamışım demi yakızcaksınız siz şimdi bana
ben msj falan atmadım.annem işte aramıştı.uyuyomuş ısrar etti arim anneni die.uyuyo dedim.
mutsuz odluğunu söledi.
çok taviz vermedim.ama çok gaddar davrandım dersem yalan sölerim kızlar.size başta söledim
bu sevgi beni aştı ben bile yaptıklarıma inanmazken sizden anlayış bekleyemem tabi.
ama inanın kimseyi böyle sevmedim.hani derlerya kara sevdaya düşmüş die.öyleyim inanın.
nolcağını bilmiom.
çok kötü konuşmamışım demi yakızcaksınız siz şimdi bana
amin canım hepimiz için inşneden kızalmki :) sevmek cok güsel bişey ama seni ezmesine kızarız biz sadece seni üzmesine kızarız ve bunu görmeni isteriz cunku seven insan göremes bunu kara sevde bunu göstermess canımm benimm Allah sana herseyin güselni versinnn hayırlısını versinn
senin durumunuda biraz biliom belinay.o aradımı seni bida.sen naptın görüşmedinizmi hiçhiçbirşey vazgeçilmez değildir unutma.. insanlar çok çok sevdiği ve bu aşk ölümsüz bu aşk gibisi yok dediği aşkları bitiriyo ben ömrüm dediğim kişiyle ayırdım yollarımı'ki İnsanlar evlenip boşanıyorlar .. ne olur bu kadar kör olma aşk bacadan içeri girmiş akıl mantık tatile çıkmış sende
hepinize tek tek hak veriom kızlar.nolcağımızı bilmiom.
nişanı direk yollasardı.dediklerinizi yapmaya kararlıydım güçlü olcaktım.
ama seviyorum inkar edemem.zaten silikinp atabilsem daha önce yapcaktım bunu.
şimdi doğru karar vermem çok zor
senin durumunuda biraz biliom belinay.o aradımı seni bida.sen naptın görüşmedinizmi hiç
tamamen bitrdinmi
bunu yapabilmek kararlı dimdik durmak elbet çok iyi.mantığım yerinde yerinde olmasına ama devreye girtemio zavallı bi türlü
yürekte bitmeyince beyinde de bitmiyor işte.....daha yaşayacak, tecrübe edecek birşeyler varsa yeniden yeniden başlarsınız.....kader birleştirdiyse kim ne derse desin boştur zaten.....hayırlısı allahtan..........
bari bundan sonra fazla düsme üstüne, degistir rolleri o senin pesinden kossun, bak gör ozaman sen nasi kiymetini bilicekopuyorumnanaktan
sevgini göstermek istiyosanda az göster fazla, olanida bir defter al oraya yaz madem, ama okutma sakinyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?