bitti:(canımdan can gitti:(nişanlımdan ayrıldım

• Konu Sahibi Konu Sahibi babol
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım sakın senin ailenden biri aramasın, onlar arasınlar bitirceklersede arabulmaya çalışcaklarsada onlardan bi girişim bekleyin...

cnm birşey diyim mi burda o kdr kişi var ki saçma sapan nedenlerle kıskançlık krizlerine girip sevgilisinin nişanlı bile değil herşeyini karıştırıyolar
kaldı ki senin güvensizliğin boşuna değil
zamanında seni ALDATMIŞ var mı ötesi sen buna rağmen onu affetmişsin
şimdi kıskandın diye sen mi suçlu olucaksın
en doğrusunu yapmışsın cnm
geri adım atma...
sen paranoyalarla hareket etmemişsn

ALTINA İMZAMI ÇEKERİM ALKIŞIMIDA YAPARIMMM alkisalkisalkis

ALTINA İMZAMI ÇEKERİM ALKIŞIMIDA YAPARIMMM alkisalkisalkis

aynennnn alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Bütün sorunlarınızın tek nedeni aldatılmayı affetmek olmuş. Hep söylüyorum evliliklerde bile aldatma boşanma sebebi olmalı. Eğer affediyorsanız hep şüphe içinde yaşarsınız ki sizinki de aynen böyle olmuş ve gerisi çorap söküğü gibi gelmiş.
Sizin yaptığınız hoş değil ama zamanında nişanlınızın bir çok şeyini affetmişsiniz, nişanlınız da sizi affedebilirdi ama olmamış. Bana yapılsa bende affetmezdim.
Güzelim senin yapacağın tek şey bu işi bitirmek olmalı. Çünkü barışsanız bile ikinizinde kafasında bir sürü sorular ve şüpheler olacak, bu şekilde yaşamak ise ikiniz içinde azap olur.

ay gece gece güldürdün beni belinay......

hayat ne garip.....ne kadar farklı pencerelerden bakıyoruz hayata.....

bence de gülelim.....ağlayıp üzülecek kadar uzun deil bu hayat.......hele ki haketmeyenler için hiç değmez ağlamaya,...

babol yaralar tazeyken acısı çok derinden hissedilir......biraz zamana bırakın kabuk tutmaya başlasın .zaman herşeyin ilacıdır..........

daha konuşuolar anlaşılann......acele etmeyin kızlar.......allah yardımcısı olsun babol un...........umarım daha fazla üzülmez..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…