E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi babol
canım sakın senin ailenden biri aramasın, onlar arasınlar bitirceklersede arabulmaya çalışcaklarsada onlardan bi girişim bekleyin...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
köklü sağlam....adam gbi olan ilişki bitmez....bak güzelim kendini kandırma...yıpratma üzme....napalım insanız sorunlarımız oluyo ve paylaşmak istiyoruz....demekki yaptığı şey onun utanacağı bi mevzuki istememiş kimsenn bilmesni...kimse senin yaşadığını cektiğini bilmez...kimsenin sana hak vermesini anlmasını bekleme...taviz vere vere bu hale gelmişiniz işte...en buyuk hatadır zaten...aldatmayı kabullenmek...benim güzelim 4 yılım çöpe gitti...denemişi denemek ahmaklıktır demişler...bi bildikleri var ki demişler....bak ben şuan da çokkk mutluyum sende olcaksın.....kendine gü-ven!!!!!!!!!!!!!!silkelen kendine gel...acını yaşa...unutmayı da bil....içine atma..yarın öbür gün patlak vermesin...karekterine sahip çık prensiplerine sahip çık onuruna sahip çık...sen bi bayansın ağar ol...gerekirse karşıdaki....uuğruna köpek olsun taviz verme....erkek millet hep aynı biride farklı değil...:teselli:
babol!!!!sadece senin yazdığını okudum kimsenin yorumunu okumadım...bak güzelim...şu gectiğin yollardan tam 1 yıl önce gectim....yaşayan bilir....senin bu naptığını bilemeyen hemde aldatan...olmaz olası nişanlın bana gecmişi hatrlattı...içim acı ve nefretle doldu taştı....köklü sağlam....adam gbi olan ilişki bitmez....bak güzelim kendini kandırma...yıpratma üzme....napalım insanız sorunlarımız oluyo ve paylaşmak istiyoruz....demekki yaptığı şey onun utanacağı bi mevzuki istememiş kimsenn bilmesni...kimse senin yaşadığını cektiğini bilmez...kimsenin sana hak vermesini anlmasını bekleme...taviz vere vere bu hale gelmişiniz işte...en buyuk hatadır zaten...aldatmayı kabullenmek...benim güzelim 4 yılım çöpe gitti...denemişi denemek ahmaklıktır demişler...bi bildikleri var ki demişler....bak ben şuan da çokkk mutluyum sende olcaksın.....kendine gü-ven!!!!!!!!!!!!!!silkelen kendine gel...acını yaşa...unutmayı da bil....içine atma..yarın öbür gün patlak vermesin...karekterine sahip çık prensiplerine sahip çık onuruna sahip çık...sen bi bayansın ağar ol...gerekirse karşıdaki....uuğruna köpek olsun taviz verme....erkek millet hep aynı biride farklı değil...:teselli:
ALTINA İMZAMI ÇEKERİM ALKIŞIMIDA YAPARIMMM alkisalkisalkis
ay gece gece güldürdün beni belinay......
hayat ne garip.....ne kadar farklı pencerelerden bakıyoruz hayata.....
kızlar aradı şimdi.![]()
kızlar aradı şimdi.![]()
eeee :bbo: umarim herseyi unutup atlamadinlmaz:
ozel degılse ne dedı..kızlar aradı şimdi.![]()
dur bi leyn atlama kızın üstüne ürkütme kaydirigubbakcemile3
kiz ne yapim :kedi:
:))
sakince bekleyelim gelince öğrenip öyle yazalımm ürüktemeylimm şekerimm :teselli: