- 10 Kasım 2014
- 8.951
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.784
- 388
- 45
- Konu Sahibi vesikaliyarim
-
Baya kıskanmis....
Hic yazmadan engelleyin bence her yerden.. amaci ne diye sorgulamayin ..Selamlar
Benim sabrımı fazlasıyla zorlamaya başlayan, egosu tavan yaptığından bana karşı aşırı saygısızlaşan, sürekli egosundan dolayı ikidebir küsen haftalarca beni yalnız bırakan sonra sürekli geri barışan, barışırken de hatayı hep bende gören beraber olduğum kişiye bitti dedim ve ayrıldım...Hem de tahammülümün son noktasıydı, nato kafa nato mermersin gibi sözler söylediği gün daha fazla dayanamayacağımı, sürekli küs barış beni hep yalnız bıraktığını ve yorulduğumu, saygısızlıklarını çekemeyeceğimi bir sinir krizi eşliğinde söyleyip ayrıldım...
Zaten her zaman her konuda haksız bile olsa tüm hatayı bende görürdü, her şeyin sorumlusu her zaman sensin derdi, bana ettiği hakaretli sözlerden ne bir özür ne de bir çaba yoktu...Kendisi aşırı kırıcı sözler söylediğinde sen söylettin der, ben karşılığını verirsem vay efendim nasıl bunu bana dersin deyip günlerce haftalarca küserdi...
Ayrılalı aradan 20 gün geçti, hava değişimi için doğa yürüyüşüne gittim bir grupla ve toplu çekildiğimiz fotoyu whats app profil yaptım...Whats app tan onu engellememiştim...Profil fotosu değiştirdiktem Birkaç saat sonra bana sms attı...
Mesaj şöyle: Kanka buluşmalarıyla Çevreni çoktan genişletmişsin bile, sosyal medyalardan kankalarınla başarılar sana. ( bu grubun sosyal medya ile hiçbir alakası yok sosyal medyadan değil bizzat gidip toplantılara katılarak tanıştım) Sürekli profil fotonu değiştirme sebebin de belli oldu (sözde ben ordakilere kendimi beğendirme çabasındaymışım) Sosyal medyaların da kankaların da yerin dibine batsın...
Şimdi bu sms ne demek hakaret mi ediyorsun kıskanıyor musun...Nedir yani amaç ne...Zaten sürekli benim whats app profil resmime karışmasından, sürekli her hareketimde hata bulup hakaret etmesinden bıktığım için ayrılmıştım...Yorumlarınız nedir
Bu erkeklerin bu huyları. Yaparlar yaparlar sonra bitince ayrılınca gereksiz bi ego nedir yani, bitti gitti niye uğraşıyorsun. Yedirtmiyorlar kendilerinee! Tüm erkekleri bi kazana atacaksın yakacaksın oh ne güzel dünyaaaa.
Bana kalırsa ego ve kibir kendine yedirememe, hala attığı mesajda bile bi suçlama var yok senin niye yaptığın belli oldu yok öyle böyleYani onu danışıorum size bu kıskanma iletişim kurma çabası mıdır yoksa sırf ego amaçlı hakaret mi
Aaa ayni benim 5yillik iliskimde yasadiklarim. Ne yapmaya calisiyosa yapsin bosverin goruldu yapmayin bile
yani...
ben de böyle profil fotosunu sürekli değiştiren insanları biraz olgun bulmam açıkçası. ben de böyle biri değiştirse bana inat mı yapmış diye düşünürüm. sanki sizde ondan haber bekliyormuş gibisiniz.
engellemeyin de bence gereksiz ama ne bileyim gösteriş de yapmayın.
Bittiyse bitmiştir ama bu onun önceden yaptığı hataları meşrulaştırmaz.
Gezip kendi çevrenizi genişletmekte doğru yoldasınız, bunu kimseye inat için de yapmayın, kendiniz için yapın.
size hakaret eden insan umrunuzda da olmasın
yani...
ben de böyle profil fotosunu sürekli değiştiren insanları biraz olgun bulmam açıkçası. ben de böyle biri değiştirse bana inat mı yapmış diye düşünürüm. sanki sizde ondan haber bekliyormuş gibisiniz.
engellemeyin de bence gereksiz ama ne bileyim gösteriş de yapmayın.
Bittiyse bitmiştir ama bu onun önceden yaptığı hataları meşrulaştırmaz.
Gezip kendi çevrenizi genişletmekte doğru yoldasınız, bunu kimseye inat için de yapmayın, kendiniz için yapın.
size hakaret eden insan umrunuzda da olmasın
Adam boşluğa düşümüş ve özlediği için yazmış size ama bunu çok ciddiye almamanızı öneririm. Zaten belki demiş bir de - yani bu cümleyle yelkenleri suya indirirsiniz diye yazdığını düşünüyorum. Gerçekten isteyen birisi belki demez.
Bence onun duygusal boşluğuna kanmayın ve yolunuza bakın. Çocuk sahibi olmak istiyorsanız bunu sizinle birlikte isteyen birisiyle birlikte olun. Bu adamla vaktinizi boşa harcayacaksınız gibi.
Siz sevmiyorsaniz engelleyin çünkü baya kıskanmış arkadaş..
Bana kalırsa ego ve kibir kendine yedirememe, hala attığı mesajda bile bi suçlama var yok senin niye yaptığın belli oldu yok öyle böyle
Yani onu danışıorum size bu kıskanma iletişim kurma çabası mıdır yoksa sırf ego amaçlı hakaret mi
Hala aynısın nato kafa nato mermer deyin
Insallah cevap vermedin bu mesaja
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?