Bitti dedikten 20 gün sonra

Gerçekten beni anladınız..Çok teşekkür ederim.
Sadece bu ilişkinin bu hale gelmesine ve hakaretler yememe bir sebep yoktu...Çok değer verip çok önemserdim onu, hayatına giren kimsenin yapmadığı şeyler yaptım...Benim sevgimi öldürdü...Neden harcadı bu sevgiyi her şey güzel olabilirdi ona üzüldüm sadece....Şu anda da üzülmek yerine aptalca bir whats app bilmemnesi yüzünden hala hakaret ediyor.

Problemli işte
Bakmış sen çekmedin şak diye ayrıldın pişman oldu dönemiyor da çünkü dönerse artık ilişkide senin kuralların geçicek
Onun zavallı EGO’sunu şişiren kız olmalı hakarete kötü sözlere rağmen devam etmeli
Çünkü paşamız çok önemli bir adam ya
Bırak ya boşver kendini böyle adamlara harcatma
İlişkki mutlu olmak için yaşanır iki taraflı
Mutsuz olmak için ilişki yaşamayın bunu kendinize yapmayın doğru yoldasın yani

Bence ezik
İletişim kurmak isterken bile trip yapıyor
3-6 yaş arası pasif agresifliği

Son zamanlarda iyice aynen dediğiniz gibiydi...Çok net olmuş açıklamanız...Sanki bir deliyi aman sinirlenip ortalığı ateşe vermesin die paso avutmaya çalışan bir insan olmuştum...

Kendisi amaçsız biri belli ki zoruna gitmiş.
Hazmedememiş de bitirmenizi zaten.
Nereye kimle gideceğinizi ondan bilecek değilsiniz zaten iyi olmuş aferin.

kıskanmış ama yolununuza devam edin .şuan hoşunuza bile gidebilir ilgisi kıskançlıgı oh olsun sana diyebilirsiniz ama iki arada böyle ilişki yürümez size ulaşamasın engelleyin artık ciddi olun sizde heryerden engellerseniz ciddiyetinizi anlar

Aynen aynen...Hatta bence şu an yine ayrıldığımı falan sanmıyor...Bi süre sonra yine arar nasılsa diyordu ama beni görebildiği tek yer olan whats app profilinden bakıyormuş sürekli...

Aynen ilişkide oyleydi dediğin gibi, ona her hakaret mübahtı, sen kimsin, nato kafa nato mermersin, bana hikaye anlatma, bana nağme yapma, terbiyessiz, arsız...Her söz ona haktı...Bunları niye söylüyordu ne yapıyordun ki dersen de kendimi açıklamaya ve beni nelerde üzdüğünü açıklamaya çalışıyordum sadece...

Üzülmüş demek,problemli olsada hala sevginiz vardır içinde,onu üzecek şeyler yapmayin. Onun yaptıklarını Allah'a havale edin,bitsin.

Bnce snin bitti demeni kabullenememis tekrar barisip kendisi bitirp egosunu tatmin etmek icin ortam yapiyor bi salla gitsin ya bnce hic yuz verme daha beter kudursun

Kendisi amaçsız biri belli ki zoruna gitmiş.
Hazmedememiş de bitirmenizi zaten.
Nereye kimle gideceğinizi ondan bilecek değilsiniz zaten iyi olmuş aferin.

Daha önce bi ayrılık yaşamıştı ve barıştığımızda telefonuna baktım ve ayrıldıgımızın 2. Günü falan eski görüştüğü kadına muhabbetvari bişeyler yazdığını görmüştüm...Ayrılmıştık ama demişti...Şimdi acaba ne hakla bana karışıyor..

kıskanmış ve konuşma çabası engellemesi de peşimden koş demesi demek barışmak istiyo baariz
cevap vermez sessiz kalırsanız o engel elbet kalkar daha çook mesaj atar arkadaş

Bnce snin bitti demeni kabullenememis tekrar barisip kendisi bitirp egosunu tatmin etmek icin ortam yapiyor bi salla gitsin ya bnce hic yuz verme daha beter kudursun

Kudursun aynen ben de onu istiorum..
Bittiyse düşünme boşver denio da insanın canı o kadar yanıo o kadar haksızlığa uğruosun ki onun da canı yansın istiosun

kıskanmış ve konuşma çabası engellemesi de peşimden koş demesi demek barışmak istiyo baariz
cevap vermez sessiz kalırsanız o engel elbet kalkar daha çook mesaj atar arkadaş

Kibri büyüktür onun...Çok büyük egosu var...Eleştirince haftalarca küsen bi insan..Bi insan sevdiğiyle sırf gurur yüzünden nasıl haftalarca konuşmaz başı boş bırakır anlamıorum ve bu beni çok üzüyor yıkıyor diye defalarca defalarca söyledim...Ama yaptıkların yaptıkların dedi durdu...Dayanamıyordum artık sürekli küsme moduna...Şimdi rahat etsin işte yokum...

Kudurt valla böyle erkeklere her şey müstehak, ama kudurtayım diye de aklın onda kalmasın başka şeylerle oyalan onu düşünmemeye, unutmaya çalış. Sonra o başkasını bulur üzülürsün.
Böyle biriyle ömür geçmez, üzüntüne yenilip çizgini bozma

Bence siz ayrıldığınız için hırs yapmış.

Mesaj da çok çocuksu iyilik ayrilmissiniz..
Bence ezik
İletişim kurmak isterken bile trip yapıyor
3-6 yaş arası pasif agresifliği

Ben sosyal biriyim ama sosyal olurken ilişkimin zarar görmemesine de dikkat ettim hep...
Fotoğraf kulubune gidiyordum, onlar da yemek düzenlediler eşsiz gelecek herkes...Ben ona soylemiştim gideceğimi...Kendi gider işyerinin yemeklerine falan danışmaz zaten ben gidiyorum der ve giderdi yani...Sosyal bi aktivite olduğu için konuşurken rahatsız olmuş gibiydi ben de istemiosan gitmem dedim, yok git demişti....Eve dönünce msj at dedi...11 gibi döndüm tatlı falan geç geliyor böyle yemeklerde bir de sohbet...Vay efendim bir yemek nasıl 11 e kadar sürer diye aylarca bunu başıma kakmıştı, bezdirmişti resmen..Oysa ki kendisi arkadaşlarıyla buluşunca 12 den once gelmez....Tamamen cifte standart bi insan

Kesinlikle şu an yapmaya çalıştığım şeyi anlatmışsın...Geziyorum, zamanımı dolu dolu geçirmeye uğraşıyorum...Önceleri hep karalar bağlardım ama yeter dedim artık...
Bulursa bulsun, o kadar cimri biri ki herkes katlanamaz zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…