Bitti dedikten 20 gün sonra

Ayrıldınız diye karalar bağla, pişman ol, geri dön, olmadı depresyonun dibine vurup bu muhteşem şahsın varlığını onurlandır istemiş, sense ne güzel hayatına devam etmişsin. Derdi tam olarak bu bence.

İletişim kurma çabası olsa zaten suçlamayla girmez konuya, aman gerçi erkekler ne yaptıkları belli olmayan yaratıklar oldukları için, o mesaj buram buram kibir kokuyor, yani bitti gitti ne diye üstünden gün geçince mesaj atarsın ki boşver bence kafaya bile takmaya gerek yok

Ne kadar rahatsızca bir sahiplenme, ayrılmışsınız daha ne hakla neyin davasını sürüyor.
Hani kendi belliki böle bir arayışta ki olabilir, sonuçta ayrılmışsınız ama sizi de itham ediyor.
Umarım gaza gelip herhangi bir açıklama yapma gafletine düşmezsiniz
Kendinizi savunuyormuş gibi olursunuz.
ve tekrar iletişime geçerseniz ağzındanızdan girip burnunuzdanm çıkıp, ağlayıp sızlayıp, sizi kandırmaya çalışır.

Bugüne dek genelde o küsünceki halim tam da anlattığınız gibiydi..Karalar bağlardım hep arayan bendim o da kendini naza çekerdi...ama aon zamanlarda naza da çekmek değil artık her küsmesinin ardından aradığımda beni suçlamalar, telefonda azarlamaları vardı...Düşün 1 ay konuşmuyordu mesela sebep te benim sözde bir hatamdı...Arardım bi de azar yerdim

Kıskanmış işte mal mal konuşmuş
İnsan gibi davransaydı terk edilmezdi işte
Bence sen çizgini bozma
Yarın engeli açıp yazar sana
Bu tiplere prim vermeyin ya

Asla ağlayıp sızlayan bir karakter değildir....Narsistik özellikleri var , hep o haklıdır....İlişkide hiçbi zaman ona yamuk yapmadım ama bana çok çektirdi...Ve bulabildiği en büyük günahım whats profil fotomu değiştirmem oldu hep..

Kıskanmış iyi de olmuş. Bu tutarsıza takılıp kalma önüne bak.

Kandırıp napıcak ..geri döndürüp kendi mi terkedecek yapar mı yapar

işte üstte yazan arkadaşın dediği senin eski sevgilinin düşüncesi
narsist işte, boşver.
hatta düşündüm de şimdi acaba daha da mı başka fotolar falan koysan, bazen olgunluk da pek işe yaramıyor çünkü.

Kıskanmış işte mal mal konuşmuş
İnsan gibi davransaydı terk edilmezdi işte
Bence sen çizgini bozma
Yarın engeli açıp yazar sana
Bu tiplere prim vermeyin ya

Zaten ilk bitti dediğim gün beni engellemişti...
Ertesi gün bayramdı bana bayramın mübarek olsun sms i atmış..cvp vermedim...Bikaç gün sonra da engeli açmış tesadüfen gördüm..Şimdi profil resmimden dolayı yine engellemiş...

Seven özleyen benim de hatam oldu diyen insan böyle olmaz ya..

Sizin bunu önemsiyor oluşunuzun ve buraya konu açıyor oluşunuzun amacı ne peki?

ya çünkü bence
1 hala içinde bir sevgi var
2 içten içe üzülmesini kendi de görmek istiyor
normal bunlar bence, çünkü konu sahibini epey üzmüş sevgilisi. İnsanın elinde değil bitti deyince tüm duygular yitirilmiyor.
Ama sakın dönmeyi düşünme.

Aynen canım...Önceden hep olgun davrandım o küstüğünde onu kıskandıracak fotolar hiç.koymazdım rahatsız olmasın nispet yapar gibi olmasın cocuk muyum diye...Ama buna böylesi lazım çünkü inan bana çok acı çektim ilişkide

aman yap gitsin o zaman
ama mesajlara cevap vermek yok
valla verdiğin an aynı şeyleri tekrar yaşarsın

Seninki istemem sol cebime koy. Adamlar canınıza okuyor güya ayrılıyorsunuz ama ayrilmak falan yok. Yok efendim kiskaniyo mu yok efenim hakaret mi ediyo. Kskaniyo desek dönecek misin bu manyağa. Aman bırakın kendinizi kandırmayı Allah aşkına. Koşun koşun gidin sizi yerin.dibine sokan bes para etmez adamlara. Sonra da gelip burda ağlayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…