- 10 Kasım 2014
- 8.951
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.784
- 388
- 45
- Konu Sahibi vesikaliyarim
-
kesinlikle
Kesinlikle cevap bile vermeyin. Belli ki kendine yediremjyor kıskanıyor da ama duygularını ifade etmeyi bilmiyor . Bunu siz ogretemezsinjz en doğru kararı vermişsiniz. Tedavi gerektiren bir durum bu eğer olurda barışmayi düşünürseniz tedavi olup duzelmeden asla devam etmeyinSelamlar
Benim sabrımı fazlasıyla zorlamaya başlayan, egosu tavan yaptığından bana karşı aşırı saygısızlaşan, sürekli egosundan dolayı ikidebir küsen haftalarca beni yalnız bırakan sonra sürekli geri barışan, barışırken de hatayı hep bende gören beraber olduğum kişiye bitti dedim ve ayrıldım...Hem de tahammülümün son noktasıydı, nato kafa nato mermersin gibi sözler söylediği gün daha fazla dayanamayacağımı, sürekli küs barış beni hep yalnız bıraktığını ve yorulduğumu, saygısızlıklarını çekemeyeceğimi bir sinir krizi eşliğinde söyleyip ayrıldım...
Zaten her zaman her konuda haksız bile olsa tüm hatayı bende görürdü, her şeyin sorumlusu her zaman sensin derdi, bana ettiği hakaretli sözlerden ne bir özür ne de bir çaba yoktu...Kendisi aşırı kırıcı sözler söylediğinde sen söylettin der, ben karşılığını verirsem vay efendim nasıl bunu bana dersin deyip günlerce haftalarca küserdi...
Ayrılalı aradan 20 gün geçti, hava değişimi için doğa yürüyüşüne gittim bir grupla ve toplu çekildiğimiz fotoyu whats app profil yaptım...Whats app tan onu engellememiştim...Profil fotosu değiştirdiktem Birkaç saat sonra bana sms attı...
Mesaj şöyle: Kanka buluşmalarıyla Çevreni çoktan genişletmişsin bile, sosyal medyalardan kankalarınla başarılar sana. ( bu grubun sosyal medya ile hiçbir alakası yok sosyal medyadan değil bizzat gidip toplantılara katılarak tanıştım) Sürekli profil fotonu değiştirme sebebin de belli oldu (sözde ben ordakilere kendimi beğendirme çabasındaymışım) Sosyal medyaların da kankaların da yerin dibine batsın...Ve bu mesajdan hemen sonra engellemiş beni whats tan..Çocuk muyuz...
Şimdi bu sms ne demek hakaret mi ediyorsun kıskanıyor musun...Nedir yani amaç ne...Zaten sürekli benim whats app profil resmime karışmasından, sürekli her hareketimde hata bulup hakaret etmesinden bıktığım için ayrılmıştım...Yorumlarınız nedir
Ayni seyleri yasamisiz sizi cok iyi anliyorum onunuze bakin tek erkek o degil biliyorum zor bende cok bosluga dustum hala daha toparlanabilmis degilim ama gelecegin daha guzel olmasi icin bu aciyi yasamamiz gerekiyor5 canım...Çok döndüm ama bitürlü istediğim stabil saygı sevgi çerçevesinde bi ilişki olmadı....Adam çok saygısız bana...Saygıyı sürekli ona dönerek belki.yitirdim ama adamın karakteri de böyle...Ne yaparsam yapmış olayım saygıyı yitirip ağzına geldiği gibi konuşmasına gerek yoktu....
Kesinlikle cevap bile vermeyin. Belli ki kendine yediremjyor kıskanıyor da ama duygularını ifade etmeyi bilmiyor . Bunu siz ogretemezsinjz en doğru kararı vermişsiniz. Tedavi gerektiren bir durum bu eğer olurda barışmayi düşünürseniz tedavi olup duzelmeden asla devam etmeyin
Ayni seyleri yasamisiz sizi cok iyi anliyorum onunuze bakin tek erkek o degil biliyorum zor bende cok bosluga dustum hala daha toparlanabilmis degilim ama gelecegin daha guzel olmasi icin bu aciyi yasamamiz gerekiyor
Kıskanmış. Engeli kaldırır dayanamaz
Iletisim kurmaya calisiyor ama narsist oldugu icin özür dileyemiyor, hatasini anladigini belli edemiyor. Her zamanki taktigi seni suclu hissettirerek geri dönmeni saglamakYani onu danışıorum size bu kıskanma iletişim kurma çabası mıdır yoksa sırf ego amaçlı hakaret mi
Iletisim kurmaya calisiyor ama narsist oldugu icin özür dileyemiyor, hatasini anladigini belli edemiyor. Her zamanki taktigi seni suclu hissettirerek geri dönmeni saglamak
Hala beraberimO kadar iyi bilmişsiniz ki...narsist le mi beraberdiniz
Hala beraberimeşim narsisttir ama baş etmeye çalışıyorum. Törpüledik az biraz
Cocuk olana kadar pek bir sey demezdim. Cocuktan sonra sabredecek halim kalmadi. O küsünce ben daha cok küstüm, o hakaret edince daha cok ettim falan iste biraz kendini topladi. Ama hala ben bilirim ben mukemmelim havalari var. Tamamen bitmiyorBenim gittikçe saygısızlaştı...çok sabırlısınız galiba nasıl törpülediniz
Cocuk olana kadar pek bir sey demezdim. Cocuktan sonra sabredecek halim kalmadi. O küsünce ben daha cok küstüm, o hakaret edince daha cok ettim falan iste biraz kendini topladi. Ama hala ben bilirim ben mukemmelim havalari var. Tamamen bitmiyor
Zaten evlenseniz bile sonunuz ortada..
Her kış aylarca evinizde kalacak bir kayınvalide..
İnsan belli bir yaştan sonra da böyle bir durum zaten istemez. Özgür de bir karakterin var sanırım. Siz olmazmışsınız zaten yani.
Tabii kalbe söz geçmez o ayrı. Ama sonunuz olsa bile, böyle bir adamla ne kadar mutlu olunur bilinmez. Aklı sıra o mesajı atarak seni suçlu hissettirecek, kendisine ulaş diye. Ama sen ona ulaşmadıkça, tınlamadıkça daha çok çatlayacak. Bence arada resim yüklemeye devam et. Çıldırsın :)
G.tümü yeeeeee hatta kudurr itoğlu aynen amacım senin düşündüğün gibiydi. Yemeyenin malını yerleeer.
Şimdi yol al dememek için kendini zor tutası bir mesıç olmuş
Foto kulubune gittim diye mi özgür karakterli oldum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?