Bitti dedikten 20 gün sonra

Kesinlikle cevap bile vermeyin. Belli ki kendine yediremjyor kıskanıyor da ama duygularını ifade etmeyi bilmiyor . Bunu siz ogretemezsinjz en doğru kararı vermişsiniz. Tedavi gerektiren bir durum bu eğer olurda barışmayi düşünürseniz tedavi olup duzelmeden asla devam etmeyin

Ayni seyleri yasamisiz sizi cok iyi anliyorum onunuze bakin tek erkek o degil biliyorum zor bende cok bosluga dustum hala daha toparlanabilmis degilim ama gelecegin daha guzel olmasi icin bu aciyi yasamamiz gerekiyor

Kesinlikle dopru tespit...aynen bilmiyor...

Ayni seyleri yasamisiz sizi cok iyi anliyorum onunuze bakin tek erkek o degil biliyorum zor bende cok bosluga dustum hala daha toparlanabilmis degilim ama gelecegin daha guzel olmasi icin bu aciyi yasamamiz gerekiyor

Yıllarca kopamadım düzelir mutlaka düzelteceğiz diye inancım vardı ama bu çabam aksine saygısızlık getirdi...umudumu yitirdim...ben çabaladıkça dibe battım...başka bi kadın olsa o kadar çok şeye sabredemezdi....en sonunda boşluğa düşme pahasına acı çekme pahasına göze aldım ve kangreni kestim....duygularımı kapattım resmen ben de şaşırıorum acı çekmiorum..

bi geziye gidelim desem sen ilişkiyi gezip tozmak sanıyorsun derdi oysa ki anı biriktirdikçe sevgi.güzelleşir, gidersek tüplü arabasının 3 kurusluk benzin parasının yarısını, gittiğimiz yerde içtiğimiz kahve parasının yarısını benden alırdı...bunları düşünüyorum aptal bi duygusallık gelirse

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim gittikçe saygısızlaştı...çok sabırlısınız galiba nasıl törpülediniz
Cocuk olana kadar pek bir sey demezdim. Cocuktan sonra sabredecek halim kalmadi. O küsünce ben daha cok küstüm, o hakaret edince daha cok ettim falan iste biraz kendini topladi. Ama hala ben bilirim ben mukemmelim havalari var. Tamamen bitmiyor

G.tümü yeeeeee hatta kudurr itoğlu aynen amacım senin düşündüğün gibiydi. Yemeyenin malını yerleeer.
Şimdi yol al dememek için kendini zor tutası bir mesıç olmuş

Zaten evlenseniz bile sonunuz ortada..
Her kış aylarca evinizde kalacak bir kayınvalide..
İnsan belli bir yaştan sonra da böyle bir durum zaten istemez. Özgür de bir karakterin var sanırım. Siz olmazmışsınız zaten yani.

Tabii kalbe söz geçmez o ayrı. Ama sonunuz olsa bile, böyle bir adamla ne kadar mutlu olunur bilinmez. Aklı sıra o mesajı atarak seni suçlu hissettirecek, kendisine ulaş diye. Ama sen ona ulaşmadıkça, tınlamadıkça daha çok çatlayacak. Bence arada resim yüklemeye devam et. Çıldırsın :)

Bu törpülemek değil de laçka olmuş daha çok

Foto kulubune gittim diye mi özgür karakterli oldum?

Foto kulubune gittim diye mi özgür karakterli oldum?

Hayır tabii ki, siz sosyal bir insan olduğunuzu söyleyince, bende gezmeyi seven, aktivitelere katılan, özgürlüğüne düşkün, özgür bir insan olduğunuzu düşünmüştüm, yanılmışım sanırım.

Sanki hakaret etmişim gibi sormuşsunuz özgür karakterli olmak kötü birşey değil ki. Keşke herkes özgür karakterli olabilse yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…