- 10 Kasım 2014
- 8.951
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.784
- 388
- 45
- Konu Sahibi vesikaliyarim
-
Hayır tabii ki, siz sosyal bir insan olduğunuzu söyleyince, bende gezmeyi seven, aktivitelere katılan, özgürlüğüne düşkün, özgür bir insan olduğunuzu düşünmüştüm, yanılmışım sanırım.
Sanki hakaret etmişim gibi sormuşsunuz özgür karakterli olmak kötü birşey değil ki. Keşke herkes özgür karakterli olabilse yani.
İletişim kurma çabası bayaa
Sonuçta ayrılmadınız mı ? Ne farkeder amacı ?
acısı geçmemiş hala aklındasın . engelli iken resminden bile haberi varsa baya baya stolk tavan . çocuk bu . uğraşmaya değmez . haftalarca küsmek nedir .Selamlar
Benim sabrımı fazlasıyla zorlamaya başlayan, egosu tavan yaptığından bana karşı aşırı saygısızlaşan, sürekli egosundan dolayı ikidebir küsen haftalarca beni yalnız bırakan sonra sürekli geri barışan, barışırken de hatayı hep bende gören beraber olduğum kişiye bitti dedim ve ayrıldım...Hem de tahammülümün son noktasıydı, nato kafa nato mermersin gibi sözler söylediği gün daha fazla dayanamayacağımı, sürekli küs barış beni hep yalnız bıraktığını ve yorulduğumu, saygısızlıklarını çekemeyeceğimi bir sinir krizi eşliğinde söyleyip ayrıldım...
Zaten her zaman her konuda haksız bile olsa tüm hatayı bende görürdü, her şeyin sorumlusu her zaman sensin derdi, bana ettiği hakaretli sözlerden ne bir özür ne de bir çaba yoktu...Kendisi aşırı kırıcı sözler söylediğinde sen söylettin der, ben karşılığını verirsem vay efendim nasıl bunu bana dersin deyip günlerce haftalarca küserdi...
Ayrılalı aradan 20 gün geçti, hava değişimi için doğa yürüyüşüne gittim bir grupla ve toplu çekildiğimiz fotoyu whats app profil yaptım...Whats app tan onu engellememiştim...Profil fotosu değiştirdiktem Birkaç saat sonra bana sms attı...
Mesaj şöyle: Kanka buluşmalarıyla Çevreni çoktan genişletmişsin bile, sosyal medyalardan kankalarınla başarılar sana. ( bu grubun sosyal medya ile hiçbir alakası yok sosyal medyadan değil bizzat gidip toplantılara katılarak tanıştım) Sürekli profil fotonu değiştirme sebebin de belli oldu (sözde ben ordakilere kendimi beğendirme çabasındaymışım) Sosyal medyaların da kankaların da yerin dibine batsın...Ve bu mesajdan hemen sonra engellemiş beni whats tan..Çocuk muyuz...
Şimdi bu sms ne demek hakaret mi ediyorsun kıskanıyor musun...Nedir yani amaç ne...Zaten sürekli benim whats app profil resmime karışmasından, sürekli her hareketimde hata bulup hakaret etmesinden bıktığım için ayrılmıştım...Yorumlarınız nedir
Şey bekliyorlar. Sürünelim perişan olalım. Onlarsız ölelimBu erkeklerin bu huyları. Yaparlar yaparlar sonra bitince ayrılınca gereksiz bi ego nedir yani, bitti gitti niye uğraşıyorsun. Yedirtmiyorlar kendilerinee! Tüm erkekleri bi kazana atacaksın yakacaksın oh ne güzel dünyaaaa.
O zaman biz de onlara diyoruz kiii, daha çooook beklersiniz hadiii naşşşşŞey bekliyorlar. Sürünelim perişan olalım. Onlarsız ölelimaksini görünce de gururlarına yediremeyip isyan isyan isyan
acısı geçmemiş hala aklındasın . engelli iken resminden bile haberi varsa baya baya stolk tavan . çocuk bu . uğraşmaya değmez . haftalarca küsmek nedir .
Küsen, trip atan erkekten uzak durun kesinlikle... Sonu pişmanlıklar... mutsuzluklar...
Tenezzül edip cevap bile yazma daha cok kudursun... Sal gitsin zaten hali tavrı normal değil anlattigin gibiyse...
Şey bekliyorlar. Sürünelim perişan olalım. Onlarsız ölelimaksini görünce de gururlarına yediremeyip isyan isyan isyan
Offf egolu manyak.. Kendini dünyanın merkezi sanıyor bu tipler. Seni sevmesi kıskanması falan hiç değil bu tepkiler, sen onsuz hayatına nasıl devam edebilirsin ki ölüp bitiyor olman gerekirdi onun hazımsızlığı bu.
Offf egolu manyak.. Kendini dünyanın merkezi sanıyor bu tipler. Seni sevmesi kıskanması falan hiç değil bu tepkiler, sen onsuz hayatına nasıl devam edebilirsin ki ölüp bitiyor olman gerekirdi onun hazımsızlığı bu.
Adam ondan ayrılınca hayata küseceğinizi düşünmüş baktı ki siz hayatınıza devam ediyorsunuz egosu zedelenmiş sizin canınızı yakma maksatlı aranıyorsuna getirmiş. Bence artık böyle bir tip için kafanızı meşgul etmeyin. Doğru bir karar almışsınız önünüze bakın.
Senin sevgini sana karşı kullanmış. İlişkide roller değişince böyle oluyor. Bak bununla ilgili videolar var dinle. Cok fazla bile sabretmissin. O degismez yıllarca değişmemiş simdi hic degismez. Sallama bırak sürünsün. Cevap bile vermene değmez.sevdiğinden degil. Seven insan bırak 1 ay, 1 gün bile uzak durmaz ki.Başlarda 3 gün küser 4. Gün arardı hiçbişi olmamış gibi...yıllar içinde baktı ki hiçbiyere gitmiyorum artık ego tavan küsünce ben arayana kadar aramaz oldu...1 ayı geçse bile...ben de bi insan nasıl bu kadar uzak durabilir sevdigim dediginden diye cok cok kırıldım tamiri yok yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?