Bitti dedikten 20 gün sonra

Ya bana sürekli başına buyruksun derdi minik olaylardan haksız yere de ..nasıl nefret ettiysem sana patlamışım

acısı geçmemiş hala aklındasın . engelli iken resminden bile haberi varsa baya baya stolk tavan . çocuk bu . uğraşmaya değmez . haftalarca küsmek nedir .

Şey bekliyorlar. Sürünelim perişan olalım. Onlarsız ölelim aksini görünce de gururlarına yediremeyip isyan isyan isyan

Adam ondan ayrılınca hayata küseceğinizi düşünmüş baktı ki siz hayatınıza devam ediyorsunuz egosu zedelenmiş sizin canınızı yakma maksatlı aranıyorsuna getirmiş. Bence artık böyle bir tip için kafanızı meşgul etmeyin. Doğru bir karar almışsınız önünüze bakın.

Offf egolu manyak.. Kendini dünyanın merkezi sanıyor bu tipler. Seni sevmesi kıskanması falan hiç değil bu tepkiler, sen onsuz hayatına nasıl devam edebilirsin ki ölüp bitiyor olman gerekirdi onun hazımsızlığı bu.

acısı geçmemiş hala aklındasın . engelli iken resminden bile haberi varsa baya baya stolk tavan . çocuk bu . uğraşmaya değmez . haftalarca küsmek nedir .

Başlarda 3 gün küser 4. Gün arardı hiçbişi olmamış gibi...yıllar içinde baktı ki hiçbiyere gitmiyorum artık ego tavan küsünce ben arayana kadar aramaz oldu...1 ayı geçse bile...ben de bi insan nasıl bu kadar uzak durabilir sevdigim dediginden diye cok cok kırıldım tamiri yok yani

Küsen, trip atan erkekten uzak durun kesinlikle... Sonu pişmanlıklar... mutsuzluklar...

Ben mi kadınım o mu belli değil hatta o kadın....Asla trip atma hakkım yoktu....Kendisininki de tatlı tripler değil azarlama şeklindeydi...Ben trip atmaya kalkarsam anında iletişimi kesiyordu veya azarlanıyordum sen bana bunu nasıl söylersin diye...
Ne desem beni hedef tahtasına aldın diyordu..Asla ve asla hatasını kabul etmeyen biri...
Çok çok zor

Tenezzül edip cevap bile yazma daha cok kudursun... Sal gitsin zaten hali tavrı normal değil anlattigin gibiyse...

Cevap vermedim..2 tane msj atmış ilki daha duyhusal sözde ama hemen arkasından sosyal medyan yere batsın falan demiş...

Ben ona ayrılırken, ilişki boyunca sürekli küsmesinden dolayı bitsin artık bu işkence demiştim...Mesajında bitsin artık işkence demene ne gerek vardı ki sen zaten kankalarınla eğleniyormussun yazmış...Ne alaka yani...Şimdi geri dönsem var ya aylarca o gezide çekildiğim fotoyu başıma kakar aylarca bundan dolayı iğneler beni, gördük senin sosyal medyalarını hiç bana laf etmeye hakkın yok bilmemne....of yani görsen dayanamazsın

Şey bekliyorlar. Sürünelim perişan olalım. Onlarsız ölelim aksini görünce de gururlarına yediremeyip isyan isyan isyan

Önceden hep öyleydim ama ayrılırsak veya küserse perişan olup karalar bağlıodum, hayat duruyordu falan...O da bunu çok iyi biliyordu ama bu sefer o foto ile gördü öyle değilim...Ya hiç.kendi yaptıklarına bakmıyor cok sinir....Zamanında bana küfür bile etti tekrar ede ede sonra özür diledi ama gidebileceği yeri gördüm...

Haketmedim ben bu küfrü ve başka hakaretleri...Nato kafa nato mermersin, nazın naz değil cazın caz değil, bana nağme yapma, bana hikaye anlatma....Böyle sözleri haketmedim çünkü onla konuşurken asla seviyeyi düşürmedim, hep derdimi anlatmaya çalıştım uslubum asla bu tarz olmamıştır...

1 sene ayrı kaldık sonra barısırken evlenecek miyiz ona göre yol alıcam yoksa barışsak ne olacak bilinmezlik istemiyorum, benle hayatı paylaşmak istio musun dedim...Elbette ne için beraberiz dedi...Ama en son ben kimseye söz falan vermedim dedi, bunu neden diyorsun deyince de kızgınlık anında söylediğim sözden beni yargılayamazsın dedi...

Yoruldum ben gerçekten artık yorulmuştum...Bu kadar savaş fazla geldi

Beni sevdiğini hiç sanmıyorum artık gerçekten...
Seven insanın kaybetme korkusu olur, haftalarca küsme başıboş bırakma nedir sevmiyorsun dedim kendisine de...Ama benim yaptıklarım o kadar kötüymüş ki kafasını kuma gömüyormuş o anda kaybetme vs falan düşünemiomuş artık...
Yaptıklarım da dediği saatte aramazsa hani arıcaktın demem, işte çevrimiçi görürsem onu sormam falan yani..
Seven insan hatasını da telafi eder en azından 1 kez olsun ağzından eşşeklik ettim duysaydım cok daha ılımlı olurdum..yok olmadı olmaz da

Hep küsüyordu ya..ayrılırken bitsin bu işkence dedim...bana yazdığı mesajda bitsin işkence demene ne gerek vardı sen zaten kankalarınla takılıyormussub yazmış....
Hiçbişeyi anladığı da yok

Bunu hep ima ediyordu ve bu da beni çok kırıyordu..
Whats app fotosu koymam onun için hep aranmamdı...Oysa ki sürekli elim ayağım tüm düşüncelerim ilgim onun üstündeydi...
Bana asla güvenen bi tavır sergilemedi...Ki güvenini sarsacak hiçbi olayım olmadı...

Beni eklediği arkadaslarını sordugum için, o arkadasları kim diye mrk edip onların profillerine baktığım için bütün sosyal medyalarından engelledi...
Arkadaşlıktan cıkarmakla kalmadı yani...Aradan uzun zaman geçti ekle artık herseyimiz seffaf olsun düzelelim dedim ama nerde...Senin ne işler yaptığını bilmem, sen sosyal medya kurdusun dedi sürekli...Ekle ve gör o zaman dedim, ben senin saçmalıklarını görüp sinir olmak zorunda değilim dedi....Kendisi her gun face e giriyor, ben ayda 1 bakarım ama benim adım sosyal medya hastası...

Senin sevgini sana karşı kullanmış. İlişkide roller değişince böyle oluyor. Bak bununla ilgili videolar var dinle. Cok fazla bile sabretmissin. O degismez yıllarca değişmemiş simdi hic degismez. Sallama bırak sürünsün. Cevap bile vermene değmez.sevdiğinden degil. Seven insan bırak 1 ay, 1 gün bile uzak durmaz ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…