En son tartışma sebebimiz şu ki bir konuda sinirler gerildi ama inanın büyütülcek bir konu değildi bende gel buluşalım tatlı yiyelim tatlı konuşalım dedim, neyse 7 gibi
Buluştuk. Öflüyo
Püflüyo. Neyse ben şakalaşıyorum duvar gibi sonra gelmeseydin keşke dedim oda bide buna laf ederdin şimdi
Dedi. Durdum 15 dk sessiz gidelim dedim. Eve geldk bir daha beni çağırma sakın dedi. Yok gece gece arabasına binmişim(saat7) sen rahatsız değilsin belki ama ben rahatsızım, konuşalım diyosun hiç bişey olmamış gibi davranıyosun, bundan sonra selam selam naptın naptın bitti gereksiz akşama kadar konuşmaya gerek yok. Vs dedi cvp atmadım
Ertesi gün napıyon dedi iyi sen falan dedim watsapa ne giriyosun habire kimle konuşuyon vs dedi neyse kapandı konu.
Watsapta mesaj silme özelliği gelmişti sacma bir şey attm ona sildim denedim yani oda ne yazdın görmedm dedim sildim dedim bir şey yazmadım öle dedim nasıl dedi ne nasıl dedim nasıl öle dedi yani bir
Şey yazmadım sacma harfler yazdım sildim dedim
Ben deneme tahtasımıyım sana dün ne dedim bana bulaşma, ne yazdığını nereden bilcem hayatın yalan falan saydı. Engelledim bende sonra açtım hadsiz falan saydırdım o sıra engelledi bende bir daha engelledim sonra açtı geneli bende açtm ama konuşmuyoruz
Uğraşmıcam artık. Bitmiştir herhalde ilişki? Başka bitirmeme gerek varmı?