ohhhhh koreli mi?? kaç yaşındasın tatlım?? bu aralar bir kora furyası var ben de seviyordum dizilerini ama bir süre sonra bayıyor.emin ol çok koreli arkadaşım var internette baılarıyla camda görüşürü konuşuruz ama dizilerden o kadar farklılar ki.ve müslüman değiller bambaşka bir kültürleri var .lütfen zamana bırak .kendine zaman ver anladığım kadarıyla yaşın küçük.ilerde güzel aynı kültürden yetiştiğin bir erkek bulursun umarım.bak sana de dicem:
"zamanında isteyip de elde edemediğimiz şeyler belki de bizim için büyük şanstır."
TR ye gelemezsem arkadas kalalim uzulme veya uzulmuyorsun demek istemis kendince de, hersey bi yana, senin korece veya onun turkce ogrenme plani yoksa hic umutlanma. bu iletisim seviyesinde pek yol alamazsiniz, beden dili de bi yere kadar..
e super korece yazissaniza o zaman? kelimelere sozlukten bakarsin hem kelime haznen genislerben korece öğreniyorum.. harfleri okumayı kurallarını yazmasını öğrendim.. bir tek cümle kurmak kaldı.. onun içinde kelime haznem olması gerek onun için çalışıyorum.. o türkçe öğrenmek çok istiyor ama zamanı yok.
e super korece yazissaniza o zaman? kelimelere sozlukten bakarsin hem kelime haznen genisler
Sizi sevmedigini soylememis ki.
Istanbula gelemese bile hala arkadas kalacaginizi vurgulamis.
Ve uzulmemeni temenni etmis.
You dont feeling sorry, uzulme demek yani.
Kendinizi bos yere uzmussunuz.
Baska erkek mi kalmadi
Algida secicilik yapmissimiz..Anlamak istediğim gibi anlamışımingilizce çok zor gerçekten..
Demek söylediniz, tebrik ederim.Ahh teo aptal teo..
Bir kalbine sahip çıkamadın be kızım..
Gittin 6 saat ileride yaşayan gelecekteki bir adama aşık oldun...
Ben geçmişteyim o ise gelecekte... Aramızda dağları bırak okyanuslar var...
Evet kızlar söyledim sevdiğimi...
İlk başta yazdığımı görmedi...
10 günden beri cevap yazmayınca dün yazdım beni engelledin diye...
Onun yazdığı ise: (iki işte çalışıyor.. Hem ailesine yardım etmek için hemde kendi sevdiği işi yapmak için) tatil günlerinin olmadığını söyledi gerçekten doğru söylüyorum dedi..
Sana yazdığımı gördünmü dedim... Sanırsam görmedi.. Bir dakika bekle dedi.. Ve bana benim ona kampta çok yakışıklı dediğim çocuğun resmini yolladı bunumu seviyorsun diye.. Hayır dedim sonra kendisinin olduğunu anladı...
Bana yazdığı:
maybe i can't go back to istanbul. or better good situation i can go back to istanbul. if i cant go there. i think we are still friend. explain so hard (my bad language).
:Seni anladım dediğimde ise:
no you are not. you dont feeling sorry. explain hard.
(Belki istanbula geri gelemem...Durumlar iyi olursa gelebilirim. Seninle hala arkadaş olduğumu düşünüyorum... açıklamak çok zor (dilim kötü)
Sen anlamadın...Sana karşı birşey hissetmiyorum(duygularım yok). Açıklayamıyorum..
Kızlar doğru anlamışım değilmi bana karşı hiç birşey hissetmiyor... Sadece arkadaşı olarak görüyor...Şimdide kampta çektiği videoyu atmış bilgisayardan izle diye...)
Eki Görüntüle 1263611
Demek söylediniz, tebrik ederim.
Kesinlikle iyi yaptınız, içinizde kalsaydı hep pişmanlık duyardınız elimden geleni yapamadım diye.
Şimdi gerisi ona kalmış ve biraz da zaman gerek.
Sana karşı duygularım yok dememiş, ben de öyle anlamadım.
Sabırlı olun ve üzülmeyin.
Bir macera olarak bakın ve bu olaydan sonra beklemenin bile tadı başka olur.
Eğer ilk kez yapıyorsanız pişmanlık yaşamanız normal ama emin olun sonrasında iyi ki yapmışım diyeceksiniz.
Pişman değilim..Ama tam anlamadım ne demek istediğini... Sonrasında yine konuştu benimle... Ama bu sefer ist. çok özledim..Türkçe öğrenmek çok istiyorum gibi şeyler söyledi... Aslında kesin bir cevap verseydi daha iyi olacaktı...
ayy cnm senn önceki konunu okumustum sonunda söylemissin sevindim. .bnm anladigim kadariyla buraya gelmediği surece olamayacağındn bahsediyor. gelmezsem arkadaş kaliriz demek istemis sanırımAhh teo aptal teo..
Bir kalbine sahip çıkamadın be kızım..
Gittin 6 saat ileride yaşayan gelecekteki bir adama aşık oldun...
Ben geçmişteyim o ise gelecekte... Aramızda dağları bırak okyanuslar var...
Evet kızlar söyledim sevdiğimi...
İlk başta yazdığımı görmedi...
10 günden beri cevap yazmayınca dün yazdım beni engelledin diye...
Onun yazdığı ise: (iki işte çalışıyor.. Hem ailesine yardım etmek için hemde kendi sevdiği işi yapmak için) tatil günlerinin olmadığını söyledi gerçekten doğru söylüyorum dedi..
Sana yazdığımı gördünmü dedim... Sanırsam görmedi.. Bir dakika bekle dedi.. Ve bana benim ona kampta çok yakışıklı dediğim çocuğun resmini yolladı bunumu seviyorsun diye.. Hayır dedim sonra kendisinin olduğunu anladı...
Bana yazdığı:
maybe i can't go back to istanbul. or better good situation i can go back to istanbul. if i cant go there. i think we are still friend. explain so hard (my bad language).
:Seni anladım dediğimde ise:
no you are not. you dont feeling sorry. explain hard.
(Belki istanbula geri gelemem...Durumlar iyi olursa gelebilirim. Seninle hala arkadaş olduğumu düşünüyorum... açıklamak çok zor (dilim kötü)
Sen anlamadın...Sana karşı birşey hissetmiyorum(duygularım yok). Açıklayamıyorum..
Kızlar doğru anlamışım değilmi bana karşı hiç birşey hissetmiyor... Sadece arkadaşı olarak görüyor...Şimdide kampta çektiği videoyu atmış bilgisayardan izle diye...)
Eki Görüntüle 1263611
Bence olumsuz bir şeyler söylememiş :)
Umarım gelir tekrar İstanbul'a görüşürsünüz yüz yüze :) Tebrik ederim bu arada söylemişsiniz :) :)
hayir. adam sana ozur dile demek istiyor.you dont feeling sorry.
Sana karşı duygularım yokmu demek acaba..
ayy cnm senn önceki konunu okumustum sonunda söylemissin sevindim. .bnm anladigim kadariyla buraya gelmediği surece olamayacağındn bahsediyor. gelmezsem arkadaş kaliriz demek istemis sanırım
pardon ben konuyu kacirmisim zaten sevgilioldugunuzu sanmistim.hayir. adam sana ozur dile demek istiyor.
cnm o gun söylediklerni tam anlamadım desen ? daha açıklayıcı yazsaEvet oralarını anladım zaten sadece tek bir cümleye takıldım.. you dont feeling sorry.. acaba ing çok iyi değil onunda yanlışmı aktarmış olabilr diyede düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?