- 6 Ağustos 2014
- 8.401
- 7.128
- 163
Valla internet aleminde hep boyle oldugu konuşulurdu. Sehir efsanesi mi yoksa?
Yoksa bizim Turk erkekleri bakin bizim ki xl demek mi istiyor
Belki istanbula dönemeyeceğim ya da dönsem belki daha iyi olacak. Eğer dönemezsem arkadaş olarak kalmak daha iyi. Bunu açıklaması çok zor.Ahh teo aptal teo..
Bir kalbine sahip çıkamadın be kızım..
Gittin 6 saat ileride yaşayan gelecekteki bir adama aşık oldun...
Ben geçmişteyim o ise gelecekte... Aramızda dağları bırak okyanuslar var...
Evet kızlar söyledim sevdiğimi...
İlk başta yazdığımı görmedi...
10 günden beri cevap yazmayınca dün yazdım beni engelledin diye...
Onun yazdığı ise: (iki işte çalışıyor.. Hem ailesine yardım etmek için hemde kendi sevdiği işi yapmak için) tatil günlerinin olmadığını söyledi gerçekten doğru söylüyorum dedi..
Sana yazdığımı gördünmü dedim... Sanırsam görmedi.. Bir dakika bekle dedi.. Ve bana benim ona kampta çok yakışıklı dediğim çocuğun resmini yolladı bunumu seviyorsun diye.. Hayır dedim sonra kendisinin olduğunu anladı...
Bana yazdığı:
maybe i can't go back to istanbul. or better good situation i can go back to istanbul. if i cant go there. i think we are still friend. explain so hard (my bad language).
:Seni anladım dediğimde ise:
no you are not. you dont feeling sorry. explain hard.
(Belki istanbula geri gelemem...Durumlar iyi olursa gelebilirim. Seninle hala arkadaş olduğumu düşünüyorum... açıklamak çok zor (dilim kötü)
Sen anlamadın...Sana karşı birşey hissetmiyorum(duygularım yok). Açıklayamıyorum..
Kızlar doğru anlamışım değilmi bana karşı hiç birşey hissetmiyor... Sadece arkadaşı olarak görüyor...Şimdide kampta çektiği videoyu atmış bilgisayardan izle diye...)
Eki Görüntüle 1263611
Umarım senin öğrendiğin dil onun anadilidir,ingilizceyi ortak dil olarak kullanmanız çok zor çünkü.
Sana teselli olur mu bilmem ama uzak dogulu erkekler icin pek iyi seyler soylemiyorlar. Guccuk diyollaaaa .
Sana teselli olur mu bilmem ama uzak dogulu erkekler icin pek iyi seyler soylemiyorlar. Guccuk diyollaaaa .
Off icim sisdi vallah. Amma da sabirlisin yaa. Ayri ayri dilleri konusup, sozleri ceviri yardimiyla bulup iletisim kurmak cok zor. Evet onemli olan ayni dili konusmak degil, ayni duygulari paylasmak ta bi yere kadar yani
Maço türk erkeği resmenAnlamadığım yerlerde soruyorum anlatmaya çalışıyor.. Oda çok sabırlı ama bu konuyu üstelemedim mesela söyle resimlerle anlaşabiliyoruz. Eki Görüntüle 1263818
hakkaten cok zor. Tatlim ablam ingilizce hocasi. Yarin ceviri yaptirip sana yazacagimAnlamadığım yerlerde soruyorum anlatmaya çalışıyor.. Oda çok sabırlı ama bu konuyu üstelemedim mesela söyle resimlerle anlaşabiliyoruz. Eki Görüntüle 1263818
Maço türk erkeği resmen
hakkaten cok zor. Tatlim ablam ingilizce hocasi. Yarin ceviri yaptirip sana yazacagim
İngilizceyle bir alakası yok ki koreli arkadaş ingilizce konuşamıyor...hakkaten cok zor. Tatlim ablam ingilizce hocasi. Yarin ceviri yaptirip sana yazacagim
Hakkaten cok zor. Tatlim ablam ingilizce hocasi, yarin ceviri yaptirip sana yazacagimAnlamadığım yerlerde soruyorum anlatmaya çalışıyor.. Oda çok sabırlı ama bu konuyu üstelemedim mesela söyle resimlerle anlaşabiliyoruz. Eki Görüntüle 1263818
Ama yazdimlari ingilizce degil mi ? Zaten ortak konustuklari dil ingilizce. Yiksa ben mi yanlis anladim canim ?İngilizceyle bir alakası yok ki koreli arkadaş ingilizce konuşamıyor...
Yok yazdıklari dil ingilizce de konu sahibi korece öğreniyomuş.Koreli arkadaşin ingilizcesi baya kötü geldi bana kendi de öyle yazmış zaten.Ama yazdimlari ingilizce degil mi ? Zaten ortak konustuklari dil ingiöyke. Yiksa ben mi yanlis anladim canim ?
o değil de şu "hmmm" kadar beni irrite eden başka bir harf topluluğu yok
bende anlamadım hep hmm hmm diyor... böyle birşey anlatıyor her anlattığının yanında hmm.. hı hım yar koycam yakında adını o olcak birde gel bide bunu ona anlat :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?