- Konu Sahibi greeneyes3543
-
erkekliğin bukadarmış lafına çok takılmış olmalı...bence uzun süre birşey yapma biliyorum alışkanlık da var zor olur ancak sakın msj çğr vs yapma...sana dönceğine ya da en azından arıcağına ve özliceğine eminim..bu erkekler hep klasik...sen sadece bekle basit bi tartışma olmuş küfürler işin ayıbı tabi..sen bekle sana döndüğünde hala istiyorsan affedersin,istemiyorsan da cvp bile atmazsın en azından egon tatmin olur ..
sevgilin beraberken hep böyle özensiz ve bencil mi??
3 yil az bir süre degil elbette arkadasim...
Ama imsede böyle bir erkege katlanmak zorunda degil, hem cok argo kelimeler kullanmis, hem siddete bas vurmus + bir erkege yakismayacak kadar afra tafra yapmis...
Normalde bu gibi durumlarda sakin olup konusun, belki bir derdi falan vardir hemen kestirip atmayin derim ama, seninki baya bir kaba ya...
Böyle birisi ile bir ömür ayni cati altinda düsünemiyorum.
Sende sana laik olan , seni hakeden birisini bul canim...
Yada onu gercekten seviyor ve onsuz yapmak istemiyorsan, baya bir süründür derim...
Sakin ama sakin yumusama..
Allah hakkinda hayirlisini versin.
pardon ama sevgilim bana "s... git" diyecek ve ben daha onun yüzüne bakacağım... bu ne iğrenç bir konusma şeklidir?
canım tamam ama bana tuhaf geldi. hiçbir erkek sevdiği kıza o kelimeyi kullanamazmıs gibi geliyo bana. seni seviyordur evet ama ne bileyim valla ilişkiler de bir tuhaf. eğer s.... git diyorsa bende iyi o zaman s....ip gidiyorum der daha da yüzüne bakmazdım. yani bakamazdım. iğrenirdim ben o adamdan açıkçası. insanlar aralarındaki seviyeyi korumalılar bence. evlenmeden önce saygı biterse, evlenince aşk da biter sonra öylece insan ortada kalır.
onun taklıdıgı sey ne bilmiyorum ama tamam kırıldı diyelim özür diledimErkek arkadaşın ilgisiz ve kaba bir tipmiş gibi geldi bana okuduğumdan anladığım kadarıyla. Ama "senin erkekliğin bu kadarmış" lafı bir erkeğe (hele seninki gibi karizması çizilmesin diye elinde çiçekle bile yürümekten korkacak kadar ego düşkünü bir tipe) en son söylenecek cümle. Bu cümle yüzünden cinayetler işleniyor bu ülkede bilmiyor musun? O kadar ileri gidebiliyor bazı şuursuzlar yani. O yüzden senin erkek arkadaşının verdiği tepki bana gayet normal geldi. Hatta yumuşak bile davranmış bazı erkeklerle kıyaslandığında, şiddet uygulamadığına dua et. Ama ne olursa olsun bi kızın ağzına da o cümle yakışmıyor zaten. Resmen damarına basmak istemişsin ama ters tepmiş. Bence zaten saygı da kalmamış fazla aranızda. Halihazırda davranışlarından, ilgisizliğinden şikayetçisin ve haklısın hediye ve sana vakit ayırma mevzuularında. Hediye almak için geçireceği vakti bile sana çok gören bir insandan ne bekliyorsun ki? Evlenirsen çok büyük ihtimalle şimdikinden bile vahim olacak bu kişinin davranışları sana karşı. Hazır ayrılmışken kendini kurtar bence. İleride sana çok daha değer verecek ve seni egosunun üzerinde tutacak birini nasip etsin sana Allah umarım.
sen yine barismak isitiyorsun anlasilan
aranizda saygi sevgi kalmamis kaybetme korkusu zaten hic yok kaba tabirle suyu cikmis
yinede mutluluklar dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?