- Konu Sahibi greeneyes3543
-
peki canım tavsiyelerine uyucam biraz kendine gelsin bakalım ne yapmamı önerirsin baska =)
mesela biraz kafanı dinledikten sonra hiç beklemediği bir anda sen onu ara ve deki konuşmamız lazım mutlaka yüzyüze konuşun ve buluştuğunuzda sakın hep onu suçlar gibi konuşma ben de haksızım etmemem gereken bir laf ettim senin yerinde olsam ben de kızardım falan filan de ama sana küfür etmesinin ne kadar yanlış olduğunu asla bunu haketmediğini söyle ve deki sen kendine sevgiline küfür etmiş olmayı yakıştırdın mı ben sana hiç tyakıştırmadım falan filan de sakin sakin konuş ve sakın karşısında ağlama ne kadar kırgın olduğunu anlat birbirimizi üzüyoruz sence ne yapmalıyız bu durumda de niye iletişimiz bu kadar bozuldu flan de ben böyle olmayı yakıştıramıyorum bize de ne bilim bişeyler dersin işte
hamur22 canım 3,sayfanın sonunda bi mesaj yapmıstım alıntı yapamıyorum o konuda ne düsünüyorsun o tarz konulara nasıl tavır takınayım sence ?? face msn fln kullnmya neden bu kadar karsıdır sence??
mesela biraz kafanı dinledikten sonra hiç beklemediği bir anda sen onu ara ve deki konuşmamız lazım mutlaka yüzyüze konuşun ve buluştuğunuzda sakın hep onu suçlar gibi konuşma ben de haksızım etmemem gereken bir laf ettim senin yerinde olsam ben de kızardım falan filan de ama sana küfür etmesinin ne kadar yanlış olduğunu asla bunu haketmediğini söyle ve deki sen kendine sevgiline küfür etmiş olmayı yakıştırdın mı ben sana hiç tyakıştırmadım falan filan de sakin sakin konuş ve sakın karşısında ağlama ne kadar kırgın olduğunu anlat birbirimizi üzüyoruz sence ne yapmalıyız bu durumda de niye iletişimiz bu kadar bozuldu flan de ben böyle olmayı yakıştıramıyorum bize de ne bilim bişeyler dersin işte
bide biz onunla yanyanayken öyle sorunlarımızı konusamyız sadece tartısırz bn desem konusmmız lazım görüstügümüzde sürekli e ne söylicksen söle hadi konuscaz diyodun konusalım der bogar lafı agzıma tıkar icimden gelmez böle sakince konusamayız bugüne kadar sadece msjda konusuruz biz
okudum canım onu da sanırım biraz kıskanç senin sevgilin ben öyle çok gördüm sevgilisin face kullanmasını istemeyen erkekler face çok açık bir ortam yani o yüzden sorun çıkartıyodur bu konuda ona saygı duymalısın emin ol inat edersen sen inat ettikçe o bundan farklı anlamlar çıkarır ki çıkartmışta zaten o yüzden takılma bu kadar o konuya belkide sen üstelemedikçe zamanla kendisi ister
ya ben zaten böle face falan derdinde degilim msn de bile hiç kimseyi eklememis olması acaba benim bilmedigim hesaplarımı var diye kafamı kurcalıyor sordum yemin etti yok üyeligim dedi ama bilmiyorum yine tam güvenemiyorum bu sitede o kadar seyler okudum ki güvenim kalmadı artık
ama yüzyüze konuşmak mesajlaşmaya benzemez ki o konuşadan lafı ağzına tıkmadan sen tık deki benim konuşmam bitene kadar konuşma lütfen sonra istediğin kadar konuşabilirsin... bence mutlaka yüzyüze konuşmalısınız mesajla anlaşılmaz ki bişey
3 yıldır birlikteymişsin. değil 3 yıl 30 yıl da birlikte olsanız kesinlikle değişen bişey olmaz. sizin aranızda saygı bitmiş. çok yıpratmışsınız
facebook kullandırmamasındaki sebebi ben kendimce şöyle yorumladım: kullandığı fake hesaplar var ve onalrın ortaya çıkmasından çekiniyor.
geçmiş olsun ama bence 3 sene de olsa 5 sene de olsa biran önce bitirmen.. Allah yardımcın olsun canım
aynen bende öle diyorum canım susarsan knusucam benim konusmm bitsin sen konus diyorum tamam diyo gözlerini dikiyo suratıma konusamıyorum ki tıkanıp kalıyorum bu huyumu yenmem lazım sanırım
birde ben ona cok fazla hayır diyemiyorum haıyr dedigim seyleri ısrar ediyor kıramıyorum tamam diyorum ama o birseye hayır derse o hayrdır. mesela ben her tartısmamızda cabuk pes ederim bitti derim ama o umursamaz yatar uyur kesin bitti bu sefer derim o an bitirrim herseyi kafamda ama sabah oldugunda bi msj atar bi sekilde tamam derim.. mesela simdide öle olmustu dün gece konusmamız anlamı yok biti diyelim tamamen bitirelim dedim uyudu heralde cvp yazmadı bn ardından cok uzun bi msj yazdım 11 sms lik cok güzel seylerde itiraf etmistim ama bi anlamı olmadı galiba bi karsılık yazmadı msjın sonnuda asla msj bklme bu sefer atmıcam dedim ama o öyle bi msj atıyoki sessiz kalamıyorum cvp vermek zorunda kalıyorum. yine umursamazlıgını görünce dedim bki hep bn msj atmıcam dedim attım o yüzden iyne aman nasılsa atcak diye umursamadn ama bu kez farklı istersem öleyim msj atmıcam sana ne olursa olsun dedim ve kararımı devam ettiricem
o bu son mesajım dese bile cvp yazma sen onu çok şımartmışsın bırak biraz da o koşsun peşinden böyle hiç değerin olmaz tmm tabiki fedakarlı yapmak gerekli seviyorsan sahip çıkacaksın ama seninki fazla bazen dişini göstermelisin ki ondan da kaybetme korkusu olsun
ewt bu kez yazmıcam hiç bir sekile benim onunla ilgili merakımı giderecek haberini alabilecegim bir kişi var kuzenimle aynı okuldalar ama o benim hakkımda kimseden bilgi alamyınca kafayı yiyecek eminim konusmak iyi geldi canım bu saatte basınızı agrıtıyorum hakknızı helal edin artık
siz de nickinizde yazmışsınız ya ....'' alıştım Karıştım ben Sana '' diye aynen öyle.....maalesef ki uzun süreli ilişkilerde kişiler ilişkilerini için emek harcamak yerine ilişkiyi yıpratırlarsa, Sevgi, Saygı yitirilip Alışkanlık oluşuyor.....birbirine bağlı değil, bağımlı olunuyor....
kişiler ve kurumlar arası ilişkilerde Sevgi ve Saygı esastır.....Sevgide serbestlik ama Saygıda mecburiyet vardır demişler... çokta doğru söylemişler.....hakkınızda hayırlısı olsun....
yok canım ne demek başım falan ağrımadı sana iyi gelsiyse ne güzel mutlu olurum ben... umarım hakkında hayırlısı olur ...
insallah canım coksağol sessizlik en güzel cevap derler ya öle yapıcam sessiz kalıcam bi süre yabancı gibi sonra sular durulunca bakıcam
insallah canım coksağol sessizlik en güzel cevap derler ya öle yapıcam sessiz kalıcam bi süre yabancı gibi sonra sular durulunca bakıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?