bitti mi inanmak istemiyorum :(

bence o sen erkekliğine laf ederek çok büyük bi yanlış yapmışşsın gerçi o da hiç altta kalmamış ama sen başlattığın için kötü konuşmayı o kendini çok haklı hissediyodur şu an... o an ki sinirle tmm herşey bitti falan demen de çok yanlış sana küfür ettiği andahiçbirşey demeden bırakıp gitmen gerekirdi işte o zaman köpek gibi arayıp yalvaran kendisi olurdu... neyse şimdi yapman gereken herşeyi oluruna bırakman ... o arasın dursun sakın bir tepki verme ... bir kaç gün kafanı dinle... sonra ne yapacağına karar verirsin...

ben zaten bana o kelimeyi söylediginde sok oldum kaldım inanmak istemedim eminmisin dedim evet deyince arkama bile bakmadan gittim bi süre düsündüm ne olacaktı simdi. ben biliyordum ki bi süre sonra hiç birsey olmamıs gibi kptalım diyecekti ben bunu istemiyordum yüz yüze konusup orada noktalamk istiyordum normalde arkamdan kosup beni durdururdu ama bu kez gelmemişti ben sadece konusmamız lazım son kez dedim ben otobüsteyim eve gidiyorum dedi o kadar zoruma gitti ki... bi süre gercekten cevap vermeyecegim ve bu seklde devam etmeyecegim nasılsa o da üzgündür mutlaka hissedecek yoklugumu beklicem suan bitirmek zor ama dediginz gibi düsününce belki bunun altında kalkabilecegime karar veririm fakat çok yanlızım boslukta gibiyim :S

3 yılda olsa 10 yılda olsa aradaki saygı seviyesi hep olmalı ya küfürler hakaretler ağza alınabiliyosa her sinirlendiğinde çekinmeden söyleyebilcek miiii insan

arkadas burayı okuyo galiba yada kafasına saksı faaln düstü bi söz yazmıs seni bkliyrm bilmm ne diye cok beklersin dedim icimden.. gerekten çok bekler bu saatten sonra..

arkadaşım bak bende sevgilimden ayrıldım yaklaşık 4 ay oluyor..bu süre içinde konuşuyorduk msne öylesine ama araya teklifler girdi tekrar birlikte olmak gibi ama olmadı bazı durumlardan bende artık sıkıldım amacın ne senin hayatımda var mısın yok musun belli değil bana bunları yaşatmaya hakkın yok lanet olsun içimde insan sevgisine ve o kadar kavga ettik zor olsada çok bunalmıştım kızmıştım afedersin ama ök.z dedim ona msndeyiz biz ama yüz yüze değil..ilk defa hemde baya kırıldı bu bana ben değerimi çok iyi gördüm diye..bende aynen yazdım o bana kötü bir şey söylemedi ama sen baya ağırlaflar etmişsin..seninkide altta kalmamış ama bir erkeğin damarına dokunacak laf etmişsin be canım..
senin erkekliğin bu kadarmıi işte diye..ama bende şu an yaptığın gibi cvp verme bir şey yapma sürünsün biraz...

Yapman gereken basit..
Sadece onu yapacak gücün olsun...
Arama bir daha ve yoluna devam et..
Söylemesi kolay deme bir çok kişi geçti senin bu geçtiğin yollardan emin ol bitmesi daha hayırlı..

ben söz verdirirken erkek sözü ver namus sözü ver drim bizim aramızda cok sorunlar oldu inan bana diger konularımdada var aramzda 1bucuk yas var ben büyügüm hep bekledim onu okulunu herseyini yeri geldi bi fotografıma bile bilmm ne gibi cıkmıssın dedi yüzüne bakmadım yalvardı barıstık yeri geldi bana ders calıscam görüsmeyelim dedi arkadsına gitti bayramda ya bilmiyorum bi çok seyini affettim. benimde hatalrım oldu mesela eskiden öylesine birlikte oldugum birini unutmak iin cıktıgım bi cocugun fotosunu cüzdanımda arkadslarımın oldugu bi yere koymustum ve hiç acıp bakmadım öyle arasında duruyordu cüzdanımı kurcalarken gördü onun fotosunu ve ben gercekten çok yalvardım cünkü hatalıydım. ama artık sorunlar küçük olsada gurur denen sey izin vermiyor sevgimizin önüne gecti cok yıprattık biz sevgimizi düzelirmi bilmiyorum erkeklik o o lafı neden ettigimi cok iyi biliyor ve hatasını da biliyor ama yediremiyor üste cıkmak icin o kelimeyi büyütüyor eminim o lafa o kadar icerlemedigini ben.....

hımm anladm canım ama yinede sen bilirsin...
hayat senin hayatın diğer konularını okumadım ama eğer böyle birisiyse durmadan hata yapan
sana saygısı olmayan biri yani yol ver gitsin be canım değmez..

arkadslar size birsey daha sormak istiyorum biz facebook kullanmıyoruz ama ben face oyun oynamayı cok seviyorum annemin face ni kullanıyrm ama kendime ait olsun istedim o izin vermiyor acmama tamam dedim senin adına acalım ben istemiyorum face dedi bende ortak acalım ikimzin adı olsun oyun icin kulanırız dedim hep direk istemiyorum kapat dedi. ben gecenlerde yine söyledim salı günüydü. face acalım dedim isteimyorum dedi ya nolcak dedim benimle adının gecmesini mi istemiyorsun dedim direk yazdıgı cevap lisedeyken yani 4 yıl önce asık oldugum biri vardı x le mi konusmak icin acmk istiyorsun dedi sok oldum bende ben öyle eskide kalmıs biriyle sen varken ima ettigin sekilde konusmam hele bir de senin adının gectigi bir profille beni ne kadar basit görüyorsun sen diye kızdım insan biraz afedrsin falan der yok kapat konuyu acılmıcak dedi ben de cevap vermedim benden özür diliceksin ufacık sy yüzünden kavga cıkrtıyosun dedi bu yalvarark özür dileme muhabbetide burdan geliyo zaten ben özür dilicek bisey yapmadım istemezsen atmam msj ma hatalı olan sensin dedm hiç konusmadım özür dilerim yazmıs bende uamasın diye özür dilerim yazdm ama yediremiyo beyfendi nedense takmıs bu özür dilemeye... msn de kullanmıyorduk biz silmisti bütün kişilerimizi ben tekrar ekledim o ise msn de sadece beni ekledi bi de sonradan abisini... msn deki kişileri silme nedenide bi ara askım senin kölenim... yazmıs iletisine arkdslarıda dalga gecmis bende neden sildin dedim arkdslar dalga gecti dedi bi kavga cıkarttı ve o bahaneyle bütün kişileri sildi. face msn telefondada hiç kız isimli biri yok ne bileyim onu kontrl edebilecegim hiç bir sey kulanmıyor bu da benim kafamı kurcalıyor.. neden olabilir..

hımm anladm canım ama yinede sen bilirsin...
hayat senin hayatın diğer konularını okumadım ama eğer böyle birisiyse durmadan hata yapan
sana saygısı olmayan biri yani yol ver gitsin be canım değmez..

biraz sessiz kalıp geri cekicem kendimi ve düsünücem bazı seyleri dayanacak gücüm ne kadarsa o kadar sabredicem tesekkür ederim askın gözü kördür derler bazen görmezden geliyorum iste hataları tarafsız birileriyle konusmam iyi geliyo..

arkadaslar ben en alltaki mesajları ve sayfanın alt kısmını göremiyorum bos bi sayfa oluyor sizlerde de mi oluyor yoksa benim pc demi sorun var reset attım degismedi sorun

işte enson bi kac defa bos msj atı cvp vermedim sonra bi msj atmıs seni bekledigim kadar bilmm neyi beklememistir diye bi söz cvp vermedim uyumustur coktan o..

ha ha ha sökülmeler başladı dur daha çiçeklerle kapına gelecek sen tepkisiz kal hiç oralı olma illaki diyalog kurmak için ısrar ederse biraz düşünmeye ihitiyacım var ben de seni çok kırdım farkındayım ama benim kırgınlığım daha büyük şimdi konuşursak iyice yaralarız birbirimizi biraz düşünelim sonra ben seni ararım de bak nasıl iyice dellenecek

işt e böyle ne yapmam gwerektigi hakkında fikirlere ihtiyacım var arkadaslar tavsiyene uyucam canım ama bakalım tepkisi ne olacak cünkü çok düz mantıklıdır anlamaz böyle seylerden..

kafamda hep o oldugundan bi de el alıskanlıgından arkadasa mesaj atmıstım beni cagırmıstı tamam gelicem ama elektrikler kesildi gelince gelicem iye mesaj atıyordum acele yazdım cevabı ona göndermisim yalnıslıkla iptal ettim ama gitmis yinede oh gez bakalım demisti saat 6 da bende pardon yazdım bi daha cevap yazmadık sonra saat 8de mesaj atms umarım mutlusundur diye cevaplamadım daha sonra birer saat arayla bos mesaj attı sonrada bi söz bulmus onu attı ama arkdsa gittigimi duydu ya onun icin delirmistir zaten o olsa hayyta o saatte gitmeme izin vermezdi bi yönden iyi oldu mesjın gitmesi herseyde bi hayır vardır derler ya =)

işt e böyle ne yapmam gwerektigi hakkında fikirlere ihtiyacım var arkadaslar tavsiyene uyucam canım ama bakalım tepkisi ne olacak cünkü çok düz mantıklıdır anlamaz böyle seylerden..

ben öyle ne düz mantıklar gördüm canım (yanlış anlama benim çok tecrübem olmadı arkadaşlarımın ilişkilerinde çok gözlem yaptım ) emin ol sen tavrını korudukça karşında çok farklı bir insan göreceksin sen onu çok şımartmışsın hep onun isteklerine göre yaşamışsınız hayatı falan fazla gelmiştir ona erkekler böyledir aman bu kız benim için ne kadar fedakarlık yapıyo ne güzel davranıyo ben de ona güzel davranayım demezler ulan bu kız ne dersem yapıyo demekki ben bulunmaz hint kumaşıyım kız cepte meydan benim istediğim gibi at sürerim diye düşünüyolar böyel tepkiler görünce de şaşırıp kalıyolar şimdi sen kaç yıllık sevgilim benden iyi mi bilecen dersin ama kaç yıllık sevgilin senden daha önce görmediği bir tepki görürse nasıl değişir bak gör

peki canım tavsiyelerine uyucam biraz kendine gelsin bakalım ne yapmamı önerirsin baska =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…