- Konu Sahibi greeneyes3543
-
bence o sen erkekliğine laf ederek çok büyük bi yanlış yapmışşsın gerçi o da hiç altta kalmamış ama sen başlattığın için kötü konuşmayı o kendini çok haklı hissediyodur şu an... o an ki sinirle tmm herşey bitti falan demen de çok yanlış sana küfür ettiği andahiçbirşey demeden bırakıp gitmen gerekirdi işte o zaman köpek gibi arayıp yalvaran kendisi olurdu... neyse şimdi yapman gereken herşeyi oluruna bırakman ... o arasın dursun sakın bir tepki verme ... bir kaç gün kafanı dinle... sonra ne yapacağına karar verirsin...
arkadaşım bak bende sevgilimden ayrıldım yaklaşık 4 ay oluyor..bu süre içinde konuşuyorduk msne öylesine ama araya teklifler girdi tekrar birlikte olmak gibi ama olmadı bazı durumlardan bende artık sıkıldım amacın ne senin hayatımda var mısın yok musun belli değil bana bunları yaşatmaya hakkın yok lanet olsun içimde insan sevgisine ve o kadar kavga ettik zor olsada çok bunalmıştım kızmıştım afedersin ama ök.z dedim ona msndeyiz biz ama yüz yüze değil..ilk defa hemde baya kırıldı bu bana ben değerimi çok iyi gördüm diye..bende aynen yazdım o bana kötü bir şey söylemedi ama sen baya ağırlaflar etmişsin..seninkide altta kalmamış ama bir erkeğin damarına dokunacak laf etmişsin be canım..
senin erkekliğin bu kadarmıi işte diye..ama bende şu an yaptığın gibi cvp verme bir şey yapma sürünsün biraz...
hımm anladm canım ama yinede sen bilirsin...
hayat senin hayatın diğer konularını okumadım ama eğer böyle birisiyse durmadan hata yapan
sana saygısı olmayan biri yani yol ver gitsin be canım değmez..
arkadaslar ben en alltaki mesajları ve sayfanın alt kısmını göremiyorum bos bi sayfa oluyor sizlerde de mi oluyor yoksa benim pc demi sorun var reset attım degismedi sorun
hmm bilemedim ki 3. sayfada en son yorumu ben yaptım galiba ama bası var sonrası gözükmüyor baska bi yorum varsa cevap vermedigim icin k.bkmayın göremiyorum çünkü:SBende öyle bir sorun yok. Neden oldu acaba...
arkadaslar ben en alltaki mesajları ve sayfanın alt kısmını göremiyorum bos bi sayfa oluyor sizlerde de mi oluyor yoksa benim pc demi sorun var reset attım degismedi sorun
ne oldu var mı haber seninkinden :44:
işte enson bi kac defa bos msj atı cvp vermedim sonra bi msj atmıs seni bekledigim kadar bilmm neyi beklememistir diye bi söz cvp vermedim uyumustur coktan o..
ha ha ha sökülmeler başladı dur daha çiçeklerle kapına gelecek sen tepkisiz kal hiç oralı olma illaki diyalog kurmak için ısrar ederse biraz düşünmeye ihitiyacım var ben de seni çok kırdım farkındayım ama benim kırgınlığım daha büyük şimdi konuşursak iyice yaralarız birbirimizi biraz düşünelim sonra ben seni ararım de bak nasıl iyice dellenecek
işt e böyle ne yapmam gwerektigi hakkında fikirlere ihtiyacım var arkadaslar tavsiyene uyucam canım ama bakalım tepkisi ne olacak cünkü çok düz mantıklıdır anlamaz böyle seylerden..
ben öyle ne düz mantıklar gördüm canım (yanlış anlama benim çok tecrübem olmadı arkadaşlarımın ilişkilerinde çok gözlem yaptım) emin ol sen tavrını korudukça karşında çok farklı bir insan göreceksin sen onu çok şımartmışsın hep onun isteklerine göre yaşamışsınız hayatı falan fazla gelmiştir ona erkekler böyledir aman bu kız benim için ne kadar fedakarlık yapıyo ne güzel davranıyo ben de ona güzel davranayım demezler ulan bu kız ne dersem yapıyo demekki ben bulunmaz hint kumaşıyım kız cepte meydan benim istediğim gibi at sürerim diye düşünüyolar böyel tepkiler görünce de şaşırıp kalıyolar şimdi sen kaç yıllık sevgilim benden iyi mi bilecen dersin ama kaç yıllık sevgilin senden daha önce görmediği bir tepki görürse nasıl değişir bak gör
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?