bitti mi inanmak istemiyorum :(

ağlayıp üzülmeyin yıllar sonra bu üzüldüğünüz günlerinize gecelerinize üzüleceksiniz....ben ah şimdiki aklım olsaydı hiç üzülmez ve üzdürmezdim kendimi diyorum....gençlik hayatın baharı onu iyi yaşayın lütfen.....hiç birşey için değmiyor.....

haklsınız insanın hayatında o kadar üzülüecek seyler oluyor ki baska konulara bakıyorum da neleri var diyorum bazı seyleri sorun yapıp kendimi üzdügüm icin utanıyorum ama ne yapayım benim yasadıklarımda bunlar ve bana agır geliyor iste gecmise baktıgımda bazı seylere suan gülüyorum oysa o zamanlar yasamaktan bile sogumustum simdi ne kadar sacmalamısım diyorum.. cok degil sadece bi yıl önce actıgım konları bile simdi okudugumda diyorum ki ben neler yasamısım nelere üzülmüsüm simdiki aklm olsa... ama zamanı geriye alamıyoruz malesef elimizde kalan bu gün yarınında garantisi yok zaten günün degerini bilmek lazım gecte olsa anlıyorum ama yine de affedemiyorum kendimide bu halde olmamı saglayan insanlarıda.. iyikide bu konuyu acmısım yoksa farında olmadan gururumu yine ayaklar altına alacaktım ask insanın gözünü gercekten kör ediyor ben bunu anladım gözmün acılmasına faydalı oldugunz en önemlisi yanımda olup sıkıntımı paylastıgınız icin sizlere cok ama cok tesekkür ediyorum....

teşekkür ne demek......hepimiz hayat sınavındayız....bir parçacık faydalı olabilirsek ne mutlu....sevinçler paylaştıkça çoğalır, üzüntüler paylaştıkça azalır ya, biz de onun için varız.....

sana s...git diyen adama, ustune ustluk bana yalvaracaksin cart curt diye kibirli kibirli mesajlarinin ustune ''ozur dilerim'' mi yazdiniz???? :84: :84:
canim ne yapmissin sen yaa...cevabin ''cehenneme kadar yolun var'' olmaliydi!!!
o kim oluyor Allah askina ondan yalvararak ozur dileyecekmissin?
terbiyesiz...

ben olsam bir guzel haklardim onu, yerin dibine sokup cikarirdim o sokakta o laflarin ustune iyi dayanmissin.
sakin barisma sakin sakin!!!
terbiyesiz herif!
hic erkeklik gormemis bence...kufur etmeyi ve kibirliligi erkeklik sananlardan...

Son düzenleme:
Şaka gibi ya

Hatırlıosan sevgililerimizin yaşlarından tut herşeyimiz uyuşuodu

Ve bu kadar olur aynı anda ayrılık yaşıyoruz ama ben geçen hafta cumartesi günü ayrıldım

Ve senin olayına çok benzemese de andırıyor bak anlatayım

2 hafta önce Cumartesi güne işe geldim ve kahvaltı bile yapamadım aç aç çalıştım işlerimi bitirip hemen çıkayım diye ve 1 de çıktım arabamı babama bıraktım babamın işi vardı bende otobüsle eve gidiordum tabi bu arada sevgilim uyuyordu evde neyse metroya bindim cevahir avm nin oraya geldim ordanda eve giden otobüse binecektim dedimki gireyim şurda karnımı doyurayım o arada sevgilim uyandı arada aşkım bitanem falan güzel güzel konuşuoruz bana nerdesin dedi bende eve gidiordum şimdi cevahir de yemek yiyip otobüse bincem dedim bana dediki yemeğini evde ye benden izin almadan gezemezsin bende dedimki yemek yemek için senden izin alamam oda aşkım eve git die 3 kere söyledi bende gitmiycem hayatım yemek yiyip gitcem dedim bana 1 bağırmaya başladı sanırsınız ben kötü 1 şi yaptım o bağırınca bende sinirlendim Gitmiyorum dedim o anda bana SALAK eve git diyorum sana dedi ve bende öyle mi bana salak dedin he dedim ve telefonu kapattım bi dahada ne o aradı ne ben ama ben aramıycam kusura bakmasın 9 gün oldu asla ikimizde bi msj dahi atmadık

Kendimi ezdiremem ve canım malesef senin olayın daha ağır s.git kelimesi bence çok büyük beni örnek al ne kadar ii davrandım ama karşılığında ne gördüm bence sende arama yapabilirsin !

Yapamasam ben yapamazdım Canım acıyor evet ama dayanacam

inanmıyorum ya gercekten sen benim kader arkadsmsın galiba.. bana o kelimeyi söyleme cesaretini benim onun erkekligine laf söylememde buldu sanırım bende dünden beri mesaj atmıyorum ve atmıcam bende hatalı birsey yapmadım sadece oynamak istiyorum dedim benim hatrım icin 15 dakika oyanayamadı ve senle oynamak zorundamıyım zaten pcde oynuyosun hep dedi bende seninle oynamak istiyorum dedim sen benimle tavla oynamak icinmi görüstün illa oynamak zorundamıyız baska zaman oynarız belki birseyi yaptıkmı hep istiyon falan dedi o kadar zoruma gitiki..

ondan asla bende özür dilemezdim ama ufak bi hatam vardı bi erkege senin erkekligin bumu sen erkekmisin simdi erkekligi yatakta sanıyosn köpek bile erkek verdigin sözleri tutmucaksan niye erkek sözü namus sözü veriyorsun ddim.. sadece erkekligine laf söyledigim icin ileride vicdan azabı cekmemek icin bi özür dilerim yazdm gönderdim..

neye kızarsa kızsın bir erkek bir bayana o şekilde hitap etmemeli. heleki bu sevdiği birlikte olduğu insansa. bence arama. giderse gitsin.

bu arada hatırlarsanız kendisi dün gece bi söz yazıp göndermisti. bu sabahta seni seviyorum askım günaydın yazmıs hiç birsey olmamıs gibi cvp vermemi beklyordu sanırım.. cevap vermedim 1saat sonra uyuyormusun yazmıs cevap vermedim ve az önce tahmin ettigim gibi msj atmıyosun yani sen biirsin............................. yazmıs göndermis yine cevap vermicem bakalım ne olacak ama beklemek en nefret ettigim seydir zaman bi türlü gecmek bilmyor

neye kızarsa kızsın bir erkek bir bayana o şekilde hitap etmemeli. heleki bu sevdiği birlikte olduğu insansa. bence arama. giderse gitsin.

ewet o agzından cıkanı kulagı duymuyo ve eminim o kelimeye krıldgımı bile bilmiyordur kafasında tavla oynamdım diye küstü diye düsünüyordur bu kadar kör bi insan iste sen böyle ufacık seylerde aramızı bozarsan senle gelecegimiz yok yazmıs cevap vermedim ben dicegimi dedim yazdı yine cevaplamadm

Bak canım aynı şeyleri yaşıyoruz farkındasın ve çektiğimiz sıkıntılar hep aynı

Ben derim ki sabret arama bak ben 9 gündür acı çekiyorum ama aramayacağım çünkü bana salak dedi kabul etmiyorum bunu ve o andan beri tık yok yani seninki yüzsüz hatasını ört bas etmeye çalışıyor eğer cvp verirsen haksız oldugunu görmeyecek

vermicem cvp direnice hiç birsey olmamıs gibi devam etmemi bkliyor ama vermicem cvp... dayanmaya calısıyorum canım ALLAH bize sabır versin..

Bu afra tafra ne anlamadım.Küfür ne demek bir kıza hem de?Canım benim ya bu duygular çok saf ve temiz biliyorum ama böyleleri adam olana kadar sen bitersin.Boşver gitsin başkalarını üzsün.seni ellerinden tutup mutlu edecek bir prensi bul.Erkeklerin hepsi mi böyle ya bu zamanda.Doğru düzgün insan kalmadı mı?Kalmadı diye de bunları çekmek zorunda değilsin.Bir olur iki olur.Onlar da bakarlarki böyle kaba saba olunca kimse kalmıyor yanlarında.benden tavsiye bakımını yap,güzelce giyin süslen.hayata hazırla kendini.böylelerine mesaj atmaya bile değmez.öpüyorum canım yanaklarından.bir abla tavsiyesi gibi düşün.

vermicem cvp direnice hiç birsey olmamıs gibi devam etmemi bkliyor ama vermicem cvp... dayanmaya calısıyorum canım ALLAH bize sabır versin..

Amin Canım

Sen ne düşünüyorsun bilmiyorum ama ben kararlıyım eğer huyları ve bana karşı davranışları düzelmiyecekse barışmanın anlamı yok evet onu çok seviyor olabilirim ama hiç bi şey kendimi ezdirmem için sebep değil

Bana ne annem nede babam Salak demedi o kim oluyor ki

Gözünü seveyim sakın ezdirme kendini

Bide seninki arıyo hatasının farkında değil Benimkinden Tık yok düşün koca 9 gündür ses yok

daha önce düzgün bi ilişkisi olmadıgı icin bi kıza nasıl davranılması gerektigini bilmiyor iste ewet zmn tanıdım kendime sevmesine seviyorum ama sürekli bunları yasmaktan bende sıkldım benimde duygularım var arada bi sımartılmayı bende hak ediyorum haklısınız bu yasımda üzülmk icin degil mutlu olmak icin birliktydim onunla kendine üzecek baska birini bulmalı..

baslarını duvarlara vuracaklar ama is isten gececek aslında umursamaz ilgisiz somurtkan kız olacaktıkki pesimizden kossunlar ben hep affettim hatasını anlar hata yapa yapa ögrenir diye ama nerdee. .. arıyo ama ne farkeder hatasını anlamadıktan sonra.. belki de seninkinin özür dilemeye bile yüzü yoktur o yüzden aramıyodur sonucta bunların ilk hatalrı degilkiii

kızlar sessiz kalmak tamam ok ama ben biliyorum ki sessiz kalmak onu adam etmeyecek benim ona kısa ama öz bi sekilde yarın falan bi cevp vermm lazım böyle onu pişman edecek ben ne yapmısım ya dedirtecek mesafeli ama içten kesin birseyler ne olablir:18:

Evet benimkinin kesin yüzü yok çünkü ararsa yiyeceği fırçayı bilioo ben göstercem ona sabrediyorum ama elbet arayacak o zaman sürüm sürüm süründürcem

Bak sana arkadaş tavsiyesi ararsa açma msj atarsa sil sakın meşgule bile verme telefonunu da kapatma çıldırsın en az 15 gün böle devam et biz köle miyiz ya neden hep ezilen biz oluyoruz

tVsiyene uyucam canım bi süre bana ulasmasına izin vermicem kafalarını duvara cok vuracaklar daha benim yaptıgım fedakarlıkları yapan birini daha bulsun bakalım çok yüz vermisiz biz çookk tepemize cıkıyolar.. ama nasılsa o bana bi sekilde dönücek yalvarıcak o zmn hiç bi sey eskisi gibi olmucak istediginde görüsmücem öyle sık mesaj atmıcam msn sifremi degistircem hiç bir sey anlatmıcam hayatıyla ilgilenmicem eskiden ben böyledim pesimden kosuyodu simdi çok fazla almısım onu hayatımın icine tavsiyene uyucam canımm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…