- 9 Ocak 2014
- 663
- 124
- 48
- Konu Sahibi kaderinguzelolsun
-
yaşın kaç bilmiyorum ama hayata hiçbir zaman geç kalınmadığını biliyorum. yeni bir hayata başlamak sandığınız kadar zor değil. hee ayrıca boşansa bile sizden donuna kadar zorlayın onu. sağlam durun başka birini sevmek yada sevdiğin birinden vazgeçmek zor olsada imkansız değil..
Hayır zaten ben eşinizinde anlamıyorum bu hUursuzluk ortamından ne bekliyordu acaba, güle oynaya davranmanızı mı? Adam daha geçen hafta yüzüğü yine fırlatmış, onun için evlilik evcilik gibi aslında. Böyle huzursuz olacağınıza çalışıp yalnız yaşayın, ileride çocuk olsa onu koz olarak kullanacak demek ki.
Ikinizde gençsiniz. Bende senin yaşındayım. Çok bahsetmek istemem ama şunu söyleyeyim, evlilikler böyle olmamalı, bende evliyim ama ne olursa olsun aldatma dayak olmadıkça bu noktaya getirilmemeli, eşinizde sizde ya oturup herşeyi toparlamalısınız ya da birbirinizi bu kadar yıpratmanıza gerek yok.Evet geçen haftada fırlattı yüzüğü koz olarak kullanıyor.
Bna diyor evliliği evcilik zannettin diye.
Bir kere çıkarmadım o yüzüğü halbuki....
cnm mesajlarına cvp verme kızım yine haksız sen olursun annesi hakkında da konuşma yorum yapma daha çok hırslancak yüz verme ilgilenme boşver daha ileri giderse ayrı kalın yada terapiste gidin konuşmaktan anlamaz dahaCanım benim
Canım benim
Hep böyle yaptım hep
Kadın dedim alttan alır gittim sarıldım hep.. Kendimden çok ödün verdim çok
En çok haksız benim bu ilişkide değer verdim ama ona göre ben değere karşılık vermiyorum
Benimle kavga ediyor hala şuan mesajda
Çok yoruldum ben çookk arkadaşım
siz zaten bosanmayi coktan benimsemissiniz o halde umarim esniz de siz de bu kararinizda pisman olmazsinizCanım şu anda başka yerdeler.
Kendi evlerinde olsalar haftada bir kesin gideriz 2 saatlik mesafede oturmalarına rağmen.
Dedikelrinizin inanın çoğunu yaptım ona kaç kere mektup yazdım okusun diye.
Ama en fazla 1 hafta anladı beni.
Bir yuva daha kv ve karşılıklı anlayışsızlıklar yüzünden bitti.
Bir Aferin de bana..
Şu anda sağlıklı düşünemiyorsun zaten, kendini suçlayıp durma, hoş suçun var; hak ettiğinden çok daha fazla değer vermişsin eşine ama neyse..
Bir sıyrıl şu ruh halinden, olaydan, hatta bu forumdan da uzaklaş. Bırak bu konuyu düşünmeyi bence, sakinleş, şu anda kurup kurup durmanın anlamı yok sadece kendine zarar veriyorsun. Olacağına varacak zaten, sen elinden geleni fazlasıyla yapmışsın.
Kendini düşün şimdi, herkes öğrenecekmiş te öyle olacakmış ta boşver bunları. İşinle ilgilen, evine gidince duşuna al, bir güzel uyu, kendini rahatlatmaya bak. Dönünce bakarsınız ne olacağına, fevri verilen kararların hiçbir önemi yok. Boşuna kendini yıpratma. Bırak zaman aksın..
Evet evlilik bencede bu değil.Ikinizde gençsiniz. Bende senin yaşındayım. Çok bahsetmek istemem ama şunu söyleyeyim, evlilikler böyle olmamalı, bende evliyim ama ne olursa olsun aldatma dayak olmadıkça bu noktaya getirilmemeli, eşinizde sizde ya oturup herşeyi toparlamalısınız ya da birbirinizi bu kadar yıpratmanıza gerek yok.
cnm mesajlarına cvp verme kızım yine haksız sen olursun annesi hakkında da konuşma yorum yapma daha çok hırslancak yüz verme ilgilenme boşver daha ileri giderse ayrı kalın yada terapiste gidin konuşmaktan anlamaz dahaCanım benim
Canım benim
Hep böyle yaptım hep
Kadın dedim alttan alır gittim sarıldım hep.. Kendimden çok ödün verdim çok
En çok haksız benim bu ilişkide değer verdim ama ona göre ben değere karşılık vermiyorum
Benimle kavga ediyor hala şuan mesajda
Çok yoruldum ben çookk arkadaşım
cnm mesajlarına cvp verme kızım yine haksız sen olursun annesi hakkında da konuşma yorum yapma daha çok hırslancak yüz verme ilgilenme boşver daha ileri giderse ayrı kalın yada terapiste gidin konuşmaktan anlamaz daha
inceldiği yerden kopsun boşver kendinden taviz verip durma.. hem kaç haftadır eşin düğünlerde falan ne var bu hafta başbaşa kalsaydı güzel gün geçirseniz çocuk yokken değerlendirir insan ezdirme kendini
Dediklerini yapacağım.
Ne o ne ben sağlıklı düşünemiyoruz.
3 haftadır beni evden bırakıp bırakıp gitti.
Hala evliliği evcilik anlayan benim.
Kendime yeterince zarar verdim artık dur demeliyim.
Bitti bu iş.
İkinizin de hataları vardır illa ki. Yine de bana göre eşin çok çok yanlış davranmış. Ama sonuçta bizler tam olarak bilemeyiz, yaşamınızın içinde değiliz neticede.
Ama şu anda tartışmanız, altından kalkamayacağınız laflar etmek size hiçbir şey kazandırmayacak. Eşiniz bitti bitti diye bağırınıyor, siz kararlı durursanız etekleri tutuşa tutuşa af dilediğinde nerde kalacak ettiği o laflar. O yüzden şu anda söylenen sözlerin hiç bir hükmü yok.
Boşverin bence siz. İnsanlar böyle psikolojik hallere girdiğinde uzmanlar, derin nefes almalarını, imkanları varsa banyo yapmalarını ve uyumalarını önerir.
Kendinizi rahatlatmaya bakın ve kafanızda kurmayın lütfen. Sizi mutlu edebilecek şeylerle meşgul olun.
İnşallah işine yararlar, Allah gönlüne ferahlık versin.TEŞEKKÜRLER CANIM.
iŞTEN ÇIKTIĞIMDA AKŞAM DEDİKLERİNİ YAPACAĞIM İNŞALLAH...
İnşallah işine yararlar, Allah gönlüne ferahlık versin.
canım arkadaşın dediğine katılıyorum seni sahipsiz sanmasın yinede en iyi yolu kendin bilirsin ailenin yanına git istersen böyle nereye kadar canım benim mübarek Cuma gününün hürmetine eşine akıl versin yuvana huzur versin.canım için acıyordur şimdi senin allah gönlüne huzur versin
şımartmışsın eşini fazlasıyla
bence o annesinin yanına gittiyse sen de annenin babanın yanına gitmelisin
o ailesini destek olarak almış arkasına, sen yapayalnızmısın bu dünyada?
bence ailenin yanına git ve baban eşini oraya çağırsın
onların yanında derdinizi konuşun sen mümkün olduğunca sessiz kal
ailenin senin arkdanda olduğunu görsün eşin
aranız düzelince maaş kartını da al. sen parayı idare edemeyecek birimisin sanki.
onda dursa ne olur diyeceksin
bu tip adamlar karşısındaki kadının kendine güveni olunca ezemiyorlar
eşin sürekli seni ezmeye çalışıyor
karşısında dik durarak kendini koruyacaksın
bundan sonrada her tartışmada gidip alttan alma
sen kendine saygı duyarsan o da sana saygı duyacaktır
karşındaki anlayacak kapasitede olsa dayan ama..Sinirimin geçmesini bekliyorum.
Elbet acım bitecek.
Allahım elbet gösterecek.
Susuyorum ve rabbime havale ediyorum doğru yolu göstersin ona.
İçim şu an acıyor o laflardan sonra ama geçecek elbet.
Herşeyi ailemi düşünüyorum ama bu günlerde geçecek.
Sen neye sabretmedin merve nelere sustun.
Dayanmalısın bunada !
karşındaki anlayacak kapasitede olsa dayan ama..
ona hakettiği şekilde davranmazsan ömür boyu sıkıntıyı çeken taraf olursun
inceldiği yerden kopsun de korkma
dönüp dolaşıp gelecek evine
çok afedersiniz ama havlayan köpek ısırmaz derler
boşanacağı yok bu adamın, seni sindirmeye çalışıyor
her istediğine boyun eğmen için, annesine laf söylememen için
Haklısın sanırım.
Çünkü sürekli tehditvari cümleler kullanır.
Bana az önce annenlere de mi gitmiyorsun dedi hiçbir yere gitmiyorum memleketi batsın dedim.
Sen bilirsin yazmış.
Artık dayanacak gücüm kalmadı sanıırım.
Anlayışsız herşeyi yapan eden kendisi ama ben haksıızm hep ben haksıızmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?