Bitti sanırım...

Heh aldinmi cevabini simdi.bak o yurutuyomus tek basina.bak sakin aglanip sizlanma keyfin bilirden baska cevap falanda yazma.sen naaptinda icin aciyacak

Annesi ile babasını istemiyorum zannetti.
Halbuki alakası yok.
Ailesini tercih etmiş oldu o şimdi kafasında eminim.
Bıraktı karısını 3 yılını..
Cevap yazmadım.
Susuyorum ve rabbim gözünü açsın diye dua ediyorum

Bence o artık " küssemde o barışır " havalarında sen hemen affetmemelisin bence. O ana kuzusuymuş. Büyük ihtimal telefonda da anası onu dolduruşa getiriyor. O nasıl büyük adımlar atıyorsa sen de at . O yüzüğü çıkarıp bırakıyosa sen de peşinden gitme. Eve gelsin , yine ihtiyaçlarını yap yemeğini önüne koy ama konuşma görmezden gel . Yüz verme. Zaten gerçekten seviyorsa kendi kendine seçim yapar ? Ya annem , yada eşim diye. Üzme kendini o hata yapıyorsa hatalarını ört pas etme. Bence sen bunların üstesinden gelebilecek kadar güçlü bir kadınsın ben buna inanıyorum. Umarım mutlu olursunuz :)

msjlarına artık cevap falan verme o gitsin ailesinin yanına sende kendi ailenin yanına git biraz ayrı kalın eşiniz alttan almaktan anlamıyor zaten eski konularınızdan biliyorum bir süre iletişime geçmeyin
bide annesinin aramlarını niye bu kadar takıyorsunuz anlamadım
eşiniz çok kaba keşke ilk size lanlı lunlu konuştuğunda ağzının payını verseydiniz
o istediği kadar kendini haklı görsün hiç umursamayın madem restler çekildi kararlı olun
evlilikte davranışlarda en önemli şey kararlılık SAKIN GİTMEYİN .... annesini arayın siz söyleyin annecim izin alamadım gelemicem diyin
az akıllı ol asla eşinizin size kaba davranmasına izin vermeyin yatak ayırmak nedir ya
biz eşimle bir kere tartıştık baktım yataktan kalktı bende başka yerde yatacak sandım adam mutfağa gitmiş su içmeye ben hemen peşinden gittim bu yataktan bir kere çıkarsan bir daha giremezsin dedim ki bilir dediğimi yaparım
yüzük çıkarma nedir ya terbiyesiz
senin tek hatan aferin demişsin ya boşver konuşsun ya annesiyle başka odaya git o konuşurken müzik dinle tv izle kendini oyala

Güçlüyüm demi öyle olurum sizin dediğiniz gibi inşallah.
Ağlayıp sızlanmayacam kendimi toplayacam.
Ayrıldı şu anda benden.
Gitsin bakalım ailesine.
Bende telefonu kapatayım bir süre ne olacak bakalım !

İki kişide kendini haklı görüyorsa bu işte başka birşey vardır yazmış bana.
Hala kendini haklı görüyor.
Sevgili gibi görüyor bizi evliyiz evimiz var yuvamız var anlayamadı.
Bitti canım bitti.
Bitirdik hereşyi.
Saygıyı sevgiyi...

Bencede hatta kartına falan al ondan. Eğer annen yakınsa ona git. Bir özüre falan da affetme sakın.

Adam bitirdim demis siz hala telefon kapattim derdindesiniz. Acik dursun ne olmus. Telin kapali olmasina kizacak falan diye umitlenmeyin. Oyle olsa bile bu sizin icin birsey ifade etmesin. Hala bir beklentiniz var ama size kaybettiren de bu zaten.

Adam bitirdim demis siz hala telefon kapattim derdindesiniz. Acik dursun ne olmus. Telin kapali olmasina kizacak falan diye umitlenmeyin. Oyle olsa bile bu sizin icin birsey ifade etmesin. Hala bir beklentiniz var ama size kaybettiren de bu zaten.

Ailesini her cuma ararım o nedenle kapatacaktım.
Bana ulaşmadan gitsin yoluna diye

Ulassin ulasirsa da cevabini alsin. Bir ders vermenin zamani gelmiste geciyor bile. Siz asil ayrilmaya indan daha istekli gorununde o zaman anlasin ne oldugunu.

Çok kötü oldum şu an.
Anlayışlı olmanın sevmenin karşılığı bu olmamalıydı.
Hala kendini haklı görüyor hala ben haksızım ilk günde böyleydi şimdide.
İçim acıyor ama ayakta durmalıyım.

İçim şişti sayfaları okurken
Bırak gitsin, gitsin...
Gelse ne olacak, ömür boyu alttan ala ala mı yaşayacaksın
Sevgi bu mudur, hakaret görünce aman gitmesin diye boynuna sarılmak mı ?
Gitsin...
Kendini bul, toparlan, kimse kimseye muhtaç değil
Yüzüğü çıkarıp fırlattı mı, bir daha asla takma sende
Yaşamalısın, kendin olarak yaşamalısın
Bu adamın pas pası olmak sevgi değil

Evet gitti zaten birazdan yola çıkıyormuş gidiyor annesigile.
Dönüşü olmayan yola girdim hakkımızda hayırlısı artık.

Kesinlikle katılıyorum kaç kere de yazdım. Arkadaşlardan bazıları alttan al makul ol demiş ama o kadarda basit değil.

Evet gitti zaten birazdan yola çıkıyormuş gidiyor annesigile.
Dönüşü olmayan yola girdim hakkımızda hayırlısı artık.
Yaa bence en güzeli oldu. Bu stres sıkıntı kavgalarda yaşamak istermiydin? Insanların evlilikleri böyle değil, ben düzelir diye düşünüyorum hala. Düzelmeyeceksede kendi bilir.

Yaa bence en güzeli oldu. Bu stres sıkıntı kavgalarda yaşamak istermiydin? Insanların evlilikleri böyle değil, ben düzelir diye düşünüyorum hala. Düzelmeyeceksede kendi bilir.

Ama aileleri daha beter karşımıza aldık.
Bitirip gitmiş oldu şu anda.
Onun tek başına gitmesi demek tüm ailesine laf vermesi demek.

Haklısın ama şunu merak ediyorum, gitmek istiyor musun? İçinde yaşadığın ne?

İstemiyorum onun ailesini görmeye tahammülüm yok tabiki
Ama tüm ailesine alf vermiş olacağım.
Ama şu bir gerçek ki ayrılık konuşması yapmış artık bağlamaz beni değil mi?

Yarıya kadar dayanabildim. Ben olsam ben de kaldıramazdım bu olanları. Eşim dediğim insan, ORTAK olan evimize beni almamakla tehdit etse, kapıyı kitleyerek ve telefonumu alarak özgürlüğümü kısıtlasa, annemle konuşmalarımı kıskansa ve engellemeye çalışsa, annemlere benimle gelmesini dünyanın en büyük lütfu gibi algılasa... offf çok zor bir evlilik.Allah sabır versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…