Bitti sanırım...

Burnu biraz sürtülsün kendini haklı görmekten vazgeçer. Siz biraz sabredip kararlı durabilseniz.
Niye kendinizi böyle ezdiriyorsunuz ya.

Evet gitti zaten birazdan yola çıkıyormuş gidiyor annesigile.
Dönüşü olmayan yola girdim hakkımızda hayırlısı artık.

Yola devam etmek istiyorsanız da, bitsin istiyorsanız da yapmanız gereken şey aynı, susun, kendinizi geri çekin. Alttan aldıkça adam kendini bir halt sanmaya başlamış, siz de maşallah ezdirdikçe ezdirmişsiniz kendisini. Bir insan hayatındaki kimsenin ona böyle davranmasına izin vermemeli ya, niye bu kadar değersizmiş gibi davranıyorsunuz.
Silkelenin bir, 3-5 gün sabretseniz kapınıza köpek olur zaten. Eğer isteğiniz buysa barışırsınız siz de o zaman ama şimdi dimdik durun. Ne hali varsa görsün. Alışmış tabi pohpohlanmaya. Çok üzülüyorum sizin gibi hemcinslerimi görünce.

Ama aileleri daha beter karşımıza aldık.
Bitirip gitmiş oldu şu anda.
Onun tek başına gitmesi demek tüm ailesine laf vermesi demek.

Afedersiniz de defolsun gitsin yani.
Şu saatten sonra ailesi konuşsa ne olur, dedikodunuzu yapsalar ne olur, barışsanız ne olur? Kırılan şeyler düzelecek mi? Her kavgada acaba yine mi gidecek yüzüğü fırlatacak diye korkuyla mı yaşayacaksınız?
Böyle evlilik olmaz, adam resmen evcilik oynuyorsunuz sanıyor.
Hayatınızı böyle bir adamla karartmayın , bir de çocuk istiyorsunuz o çocuğun halini düşünmüyor musunuz hiç?
Çocuk olsa bu sefer kavgada çocuğu da alır gider bu manyak.

Gitti zaten ben kaldım burda ve gitti.
Ve bitirdi.
Aynen ben salağım ben farkındayım bunun artık.
Kendimi asalak gibi kullandırdım burada.

Haklısınız :)
Bana evcilik oynuyoruz zannediyorsun, evlilik ne demek bilmiyorsun öğretmemişler sana yazmış az önce !!
Ben nasıl bu hale geldim nasılllll

İstemiyorum onun ailesini görmeye tahammülüm yok tabiki
Ama tüm ailesine alf vermiş olacağım.
Ama şu bir gerçek ki ayrılık konuşması yapmış artık bağlamaz beni değil mi?
Evet ayrılık varsa bağlamaz. Ama ben ayrılık değilde bir süre sakinleşilip düşünülmesi taraftarıyım.

Ama unutmayın hayat sizin ve kimse kimseyi sonuna kadar çekmek zorunda değil.

Evet ayrılık varsa bağlamaz. Ama ben ayrılık değilde bir süre sakinleşilip düşünülmesi taraftarıyım.

Ama unutmayın hayat sizin ve kimse kimseyi sonuna kadar çekmek zorunda değil.

Çok sevdim diye mi böyle oldu.
Ya da o neden ben değer vermedim sevgisi krşılıksız diye düşünüyor.
Anlamadım bir türlü.
Biraz zaman alacak anlamam.

Biraz özeleştiri yapın bakalım. Acaba o hazırlıklar sırasında sürekli öfleyip ,püfledinizmi, yada hal ve hareketlerinizden K.v. gitmek istemediğnizi belli ettinizmi anlamıştır oda mutlaka illaki bir şey söylemenize gerek yok..
Şuanki mesajlarına da yokluğumuzda sende bende biraz düşünelim de. Buradaki her yazılana göre hayatını yönlendirme. Herkez kendi yaşadıklarından pay biçer yada yazar geçersin birilerin hayatlarını nasıl etkilediğini bilmezsin yada umursamazsın..Yaşadıklarınızı, düşüncelerinizi bir kağıda dök .beklentilerini,onun yaptıklarını ,yanlış olduğnu düşündüğün davranışlarını falan. Geldiğinde verirsin okur. Ondanda seni yazmasını isteyebilirsin..Onun bakış açısından kendini görürsün. Bazen diyalogdansa böyle yazmak daha iyi olur. Sende rahatlarsın..Şuan giderken yolda başına bişey gelse üzülürmüsün onu düşün bi..... Çözülmeyecek sorun yoktur Eğer seviyorsan.....

Cok tesekkur ederim.
Esinizin size lan lun dememsi konusunda uyarmalisiniz kufur ediyorsa onu da virakmasini soyleyin dayanamiyorum kufurlerine diyin siz de kufur ediyormusunuz mal salak ve daha da ileri kufur ettiginiz oluyor mu bu da onemli cunku siz soylerseniz ona da normal gelir o da soyler birakamaz madem esiniz yola gelmiyo siz ona ornek olun o utansin ben nasil adamim desin sinirlendiginde uzaklasin sakin konusmayin baska odaya gidin ya da esiniz disari veya basja odaya gitsin tartismanin cikacagini anladiginiz an yzaklasin hemen ortasinda uzaklasmanizin bi anlami kalmaz
Bence ozuru de karsilikli dileyin esiniz basina buyruk biri gibi evliligin her konuda karsilikli davranilmasi gerektigini bilmeyen biri bunu ogretmelisiniz
Siz de esinizin ailesine karsi olan duygularinizi icinize atin esinize sikayet etmeyin cunku onun ailesi hakkinda goruslerini degistiremezsiniz annesi babasi neticede cok asiri rahatsizlik duydugunuz bi seyi de " annen keske boyle yapmasa " gibi yumusak sekilde soyleyin " anen sunu bunu yapiyo " demeyin.esniz ailesine karsi hislerinizi biliyo demek ki ve rahatsiz oluyo herseyden nem kapiyo o yuzden
Siz de tartisirken telefonunu vermemissiniz bagirmissiniz sanirim siz de ozur dilemelisiniz hele ki esiniz ozur dilemeyi bilmeyen biriyse ozur dilemesini beklemeyin derim bazi hatta bi cok erkek kusura bakma ,ozur dilerim haklisin diyemiyor gurur meselesi yapiyor sizin esiniz de ouleyse siz ilk ozur dileyip onun da ozur dilemesi gerektigini soyleyin derim
Esinizin nasil biri olmasini istiyorsaniz once siz oyle olmalisiniz ki esiniz de oyle olsun
Kv nizi sevmiyo olabilirsiniz ama saygi duymak zorundasiniz ve zaten kv sık sık gitmuyosunuz sanirim o yuzden sanslisiniz bence
Gittiginizde bi guler yuz saygi sevgi gosterin icten olmasa da esinizin hatirina oyle olun ki o da sizin ailenize karsi oyle olsun
siz gitmezseniz esiniz sizin ailenize de gitmenize razi olmaz bu sefer yeni bi tartisma daha yasanir malesef
fevri hareket etmeyin derim esinizi de biraz rahat birakin ciksin disari nefes alsin madem gitmek istiyor " bu eve gelemezsen " derseniz esiniz haksizken hakli olur
Esiniz kendini disarida veya annesinin evinde degil kendi yuvanizda mutlu oldugunu hissetmeli

Son düzenleme:

Canım şu anda başka yerdeler.
Kendi evlerinde olsalar haftada bir kesin gideriz 2 saatlik mesafede oturmalarına rağmen.
Dedikelrinizin inanın çoğunu yaptım ona kaç kere mektup yazdım okusun diye.
Ama en fazla 1 hafta anladı beni.
Bir yuva daha kv ve karşılıklı anlayışsızlıklar yüzünden bitti.
Bir Aferin de bana..

Cnm onun senin uzerinde bi hakki oldg dusunmuorum seni bu sekilde vurmaya cal8sio asil senin hakkin cok fazla helal etmiycek biri varsa o da sensin biraz burnunu surt bakti eski hareketleri horemio kuyrunu kistirip gelicek

Cnm onun senin uzerinde bi hakki oldg dusunmuorum seni bu sekilde vurmaya cal8sio asil senin hakkin cok fazla helal etmiycek biri varsa o da sensin biraz burnunu surt bakti eski hareketleri horemio kuyrunu kistirip gelicek

Gitti ailesine gitsin bakalım.
Ne diyecek onlara ne yapacak ne yapmalı..
Bu gidişi bizi bitirecek zaten.
Tüm sülalesi anlayacak artık.
Ama inanın 3 yıldır kusursuz performans sergiledim bu evlilik için.
Olmuyorsa olmuyor demekki...

okuduklarımdan anladığım eşini çok şımartmışsın her dediğini yapmışsın kişiliğinden ödün vermişsin oda şımardıkça şımarmış. her kapıdan çıkmak istediğinde aslında senin onu geri çevireceğini gayet iyi bilecek durumda ve hangi erkek olsa bunu sapına kadar kullanır.
bir kere bıraksaydın gitseydi o sana bağırdığında aramasaydın emin ol herşey farklı olurdu.
ama bu yapamadıklarını şimdi yapabilirsin. sağlam durup ona cevap verme, konuşma, kendini acındırma. biraz düşünücek zamanı olsun. seni kaybedeceğini anlasın ve korksun.
boşanmak o kadar kolay değil canım.. hee boşanırsada zaten böyle evlilik yürümez.
kişilikli sağlam yapılı kararlı olduğunu görsün emin ol o zamantavırlarıda değişicek..

Ayrılan erkek cümlelerini yazıyorum:
- evlilik sana evcilik gibi geliyor.
- bencilsin.
- hakkımı helal etmiyorum.
- istemiyorsan çeker gidersin vs.

Yani hep sen suçlusunda sen suçlusun.

Gitmesine izin verdim zaten kapıyı çarptı gitti canım.
Dediklerinde çok ama çok haklısın.
Böyle evlilik yürümez ben imkansızı yapmaya çalışmışım.
Allah bilsin allah görsün ne diyim.

Ayrılan erkek cümlelerini yazıyorum:
- evlilik sana evcilik gibi geliyor.
- bencilsin.
- hakkımı helal etmiyorum.
- istemiyorsan çeker gidersin vs.

Yani hep sen suçlusunda sen suçlusun.

Hahah aynen
Demeyi unuttum beğenmiyorsan şu kapıdan çeker gidersinde dedi dün akşam

Tüm kurduğun cümleleri harfi harfine yazmış !!1

yaşın kaç bilmiyorum ama hayata hiçbir zaman geç kalınmadığını biliyorum. yeni bir hayata başlamak sandığınız kadar zor değil. hee ayrıca boşansa bile sizden donuna kadar zorlayın onu. sağlam durun başka birini sevmek yada sevdiğin birinden vazgeçmek zor olsada imkansız değil..

Hayır zaten ben eşinizinde anlamıyorum bu huzursuzluk ortamından ne bekliyordu acaba, güle oynaya davranmanızı mı? Adam daha geçen hafta yüzüğü yine fırlatmış, onun için evlilik evcilik gibi aslında. Böyle huzursuz olacağınıza çalışıp yalnız yaşayın, ileride çocuk olsa onu koz olarak kullanacak demek ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…